Komentari za tekst "Možete li da saznate da li ste trudni i bez testa?"

Komentara
335
Ostavite komentar
Zdravo!

Menstruacija mi kasni skoro mesec dana, a pre mesec dana sam je imala, ali sam istovremeno imalakoronu. Da li sam trudna ili ipak nisam?
I ja sam zadnhi put imala 3marta kasni mi skoro 20 dana a od kraja marta sam dobila prve simptome korone. Nedwlju dana sam sw čudno osećala i tek posle otišla na test na civid i pozitivna
Zene Interesuje me jedno pitanje uvek sam radila betu bila mi je 0.50 prosli meces uradim betuu ona 0.200 od cega zavise ti 200?
Dali ste na kraju dobili
Poslednja menstruacija mi je bila 27.01. Do 02.02.2021.Nezastićeni odnos smo imali 19.02.znači dan pred početak plodnih dana. Dobila sam menstruaciju 01.03. Koja je trajala 2 dana, treći ništa nije bilo i 4 dana se nastavila još dva dana. Sve je stalo. Nakon par dana bilo je samo malo tačkasto krvarenje, bolovi u krstima i jedno jutro nesnosna mučnina. Da li sam se prehladila ili sam možda ostala trudna, šta mislite? Zakazala sam dr.
Imala sam odnos poslednjeg dana menstruacije, dečko nije baš ejakulirao u meni, sada kada bih trebala da dobijem, imam samo krv kroz sekret posle toga samo sivi-braon sekret, da li je to postoji mogućnost da sam trudna?
Decko je svrsio u meni drugog dana u toku menstruacije. Da li je moguce da mogu da zatrudnim?
Pozdraav, kasni mi jedan dan, a pod velikim sam stresom. Inace, decko i ja imamo odnose bez zastite. Pritom ne zelimo dete. Da li mogu ostati trudna ako decko nije ejakulirao u mene? Hvala
Da li je moguca trudnoca ako partner i ja NE koristimo zastitu, a on ne svrsi u mene? Hvala
cao, menstruacija mi je redovna, tj na svakih 28/29 dana. ja sam imala 10. januara i danas, tj 7. februara je trebalo da dobijem. ali jos uvek nema nista. imala sam neke znakove koji su inace uobicajeni za svake puteve kad treba da dobijem. prvi seksualni odnos sam imala pre tri meseca. da li je moguca trudnoca???
DA LI PULSIRANJE U MEDJUNOZJU MOZE BITI SIMPTOM RANE TRUDNOCE TREBA DA DOBIJEM ZA 5 DANA HVALA
Zanima me I da li je test (urin) pouzdan dan nakon M iako je trajala svega 2-3 Dana? Bio je negativan ali jos uvek nisam mirna. Da li stres moze da utice na stanje u organizmu I promenu ciklusa (+) ili ima potrebe da brinem o trudnoci (-)
Da li kratka M I bol u policisticnom jajniku moze biti znak neke upale (+) ili verovatnoca da Sam u drugom stanju (-)
Pozdraav,u mjesecu 12/2020 sam imala spontani pobacaj u 5tt. I prva menstrucija je bila bas na vrijeme sve uredno.Moj suprug i ja jako zelimo bebu te smo odmah naredni mjesec krenuli raditi ponovo na tome,osjecala sam se spremnom.Evo menz.mi kasni 2 dana imam iste simptome kao i prvi puta kad sam imala,osim osjetljivih grudi. Da li je ikome uspjela trudnoca odmah poslije spontanog? da (+) ne (-)
NEki savjet mozda...
Treba mi pomoć dok ne odem kod ginekologa imala sam odnose 27.10.2020 posle toga sam dobila jedan ciklus početkom novembra i jedan krajem. Kasni mi 31 dan a on je rekao da je pazio nije u mene svršio koliko znam. Imam bol u levom jajniku i pulsiranje kao pred ciklus. Da li je moguće da sam trudna?
Zdravo! Potreban mi je savet :)
Imala sam odnos 11.01. I partner nije zavrsio u meni. Dobila sam 22.01.dva dana kasnije nego Sto bi trebalo I trajalo je manje nego uobicajeno. Da li postoji mogucnost trudnoce? Kaze da je pazio ali, brinem. Da li moze biti da je od stresa poremecen ciklus (+) ilj vise lici na trudnocu? (-)
Drage moje, poceo je da me boli jajnik na kom imam cistu, a plodni su mi dani, da li je to normalno
Zdravo svima,treba mi pomoc.Imala sam sa suprugom odnos 3puta nedelnno u plognoj nedelji.Posle skoro 10dana osecala sam neke čudne simptome kao pred menstruaciju ali nisam ih imala do sad.Imam grceve,gasove,bol po neki put u donjem delu,bela tecnost iz vagine,jedan dan sam imala malu kolicinu krvi na papiru kad sam se obrisala,i sad imam bkl u grudima.Da li je moguce da je to trudnoća ili samo simptomi pred menstruaciju? Trudnoća(+) Menstruacija (-)
Zdravo svima,treba mi pomoć.Verenik i ja pokusavamo da ostvarimo ulogu roditelja.Imali smo tri puta nedeljno odnose u plodnoj nedelji.25.01.treba da dobijem menstruaciju.Od prosle nedelje imam čudne simptome pred menstruaciju koje nisam imala pre.Mucnina tokom celog dana,grceve,gasove,bol u grudima.Da li je moguce da je to trudnoca? DA(+) nE(-)
Je l moguce zatrudneti od precum :) hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »