Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
Ja koristim Bio Oil, mnoge drugarice su mi preporucile. valjda ce i meni biti delotvorno :)))
Pozdrav devojke, sutra ulazim u 10-tu nedelju,i dalje imam mucnine i povracam minimum 2 puta dnevno, sve jedem na silu, nista mi ne odgovara, zna li neko kada ce ovo prestati?🥴
Zavisi kako kome neko povraca prva tri meseca nekoga to drzi celu trudnocu.
9 sam nedelja i ne povracam samo imam jake mucnine
Ja sam u osmoj sedmici i bas imam velike mucnine. Osjecam glad ali od mucnine ne mogu sebi spremito da jedem, jer mi smetaju mirisi. A ne znam da li se jos nekome desava, ali meni se strasno puno spava. Samo bih mogla spavati. 😅
Kako da izracunam termin porodjaja jutros sam uradila test i pozitivan je.Da li mogu
putem ove aplikcije?
Pozdrav svima. Deveta sam nedelja trudnoce i odjenom je stala mucnina i bol u grudima. Da li to treba da se smatra da nije nesto dobro ako ih jedan dan nemam?
ja sam sada u toj situaciji. Vec 4 dana ne osecam ni mucninu ni bolne grudi i bas se bojim 😔
Pozdrav! Ja sam deveta nedelja takođe, mislim da nemaš razlog za brigu. Meni se dešava u zadnje vreme da mi grudi splasnu na dan, dva skroz, toliko da se uplašim. A onda odjednom počnu da bujaju i bole jako. Naravno ako ti to stanje potraje, najbolje da odeš na kontrolu radi mira u glavi. Poz!
Ne bih rekla da je išta loše. Meni se dešava da imam mučnine 3 dana, pa onda prestanu i vrate se opet nakon 2-3 dana.
Pozdrav svima. Deveta sam nedelja trudnoce i odjenom je stala mucnina i bol u grudima. Da li to treba da se smatra da nije nesto dobro ako ih jedan dan nemam?
Zdravo devojke,
juce sam bila na uz doktorka kaze da je bebica jaaaaako nisko i da postoji mogucnost spontanog i zbog toga moram strogo da mirujem odnosno da lezim. Dala mi je Utrogestan 3x100mg medjutim sinoc kad sam popila prvu pojavilo se krvarenje, posle se smirilo i danas samo braon iscedak. Idem sutra kod doktorke opet, al bas se plasim.
Jel neko imao slicno iskustvo?
Mame,da li se nekoj desilo da se u 8.nedelji otvori 1cm?Bas sam se uplasila. Dr mi je rekla ukoliko izdrzim do 13.nedelje da ce mi raditi serklaz,ali da ni on 100% ne moze da spreci otvaranje. Primam progesteron na 5 dana i utrogestan 2x dnevno.
*Draga Snežana. Samo mirujte što više možete.
*Ja sam imala takodje slično iskustvo. Grlić mi je skraćen 2cm od 11 nedelje. Sad sam 20 nedelja idalje je tako, osim sto su mi rekli da je uloziv za 1 prst . Koristila sam takodje progesteron. Sad mi je propisan utrogestan + aleract ( aleract imate u Srbiji i mnogo je dobar, on smiruje matericu, mozete svog doktora pitati za misljenje)
*Jedite što više hrane bogate magnezijumom.
*Sto se kretanja tice ustanem napravim nesto za jelo brzinski, odem do wc, eventualno kad osjetim potrebu malo prosetam po stanu i to je to. Sve sto je teze od flase 0.5l ja ne dižem.
*Nije lako ali sve za bebicu 😊.
*Svaka trudnoca je rizicna do 12 nedelje tako da bi svaka trudnica trebala da pripazi.
*Srećno! Pomolite se Bogu i polako bez opterećenja.
Drage mame, da li neka ima problem sa niskim pritiskom? Stalno sam tu na 94/53 i baš sam loše, osećam se umorno jako, plus mučnine...
Ako imate savet za bilo kakvo ublažavanje, bila bi vam zahvalna. 😘
Pozdrav svima, prva mi je trudnoca, 9.sam tjedan i nemam jos uvijek mucnine, ali imam bolove u donjem dijelu stomaka, nisu toliko jaki kao pred menstruaciju ali dosta su im slicni. Doktor kaze da je to normalno ali i dalje se brinem sto ne prestaju
ni ja nisam imala mucnine u prvoj trudnoci..
aaa evo sada druga trudnoca danas usla u 9 sedmicu katastrofaa kad pomislim nesto da jedem povracami se aa ako jedem istog momenta povratim.. isto tako pospana stalno umorna...
Normalno slobodno, širi se materica . Meni 2 trudnoća, 9 nedelja isto trenutno. Mučnine, pospanost, i gadjenje prema svemu onome sto ja spremim od jela :)
Blago tebi, ja ne mogu nista jesti, zivim na jogurtu, a skoro sve me boli grudi haos mada je sve to normlano svaka je trudnica drugaricija nismo svi isti, a stomak mi se vidi kao da imam blizance a inace sam usla u 9-tu nedelju :)
mucnine mozda necete ni imati, meni je druga trudnoca, u prvoj nisam uopce imala, nadam se nece se pojaviti ni u ovoj...lagani bolovi u donjem dijelu trbuha su normali, maternica se siri, zdjelica se namjesta...sve se po malo priprema za nosenje i kasnije dolazak bebe, nemojte brinuti, ako bolovi nisu jaki, ostri, sve je to sasvim normalno kroz cijelu trudnocu...
Pozdrav drage mame, mi smo 8+1.. po ovoj aplikaciji nam pokazuje da smo 9-ta nedelja. Nadam se da to nema veze. Bili smo kod doktora kad smo imali 6+4, vidjeli su se otkucaji srca. Idemo za 2 nedelje opet.U ranijim nedeljama trudnoce me vise stomak bolio , kao kad cu dobiti,doktor mi je rekao da je to normalno, da se maternica siri. Sada se vec taj bol smanjio..Nadam se da je to ok?? Da li se kome to desavalo..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »