Komentari za tekst "Vaša 13. nedelja trudnoće"

Komentara
2099
Ostavite komentar
Cao, mislim da bi najbolje bilo da posetis hematologa da bi ti dao odgovarajucu terapiju ☺️
Zdravo svima. 13.nedelja trudnoće sam ali danima imam braonkasto krvarenje. Nekada samo kroz sekret, pa onda uopšte nema a onda se desi malo obilnije. Dr kaže da je sve u redu i da ne zna odakle to... Inače koristim utrogestan.
Da li se možda još nekom to desilo?
I ja sam krvarila u prvoj trudnoći,javila sam se doktorki.Odmah mi je dala neku injekciju zaboravila sam koju i utrogestan.Posle dva tri dana je prestalo.
Meni, ali ja ima hematom pa se on sad prazni. Mora postojati neki uzrok. Mozda je doktoru slabiji ultrazvuk.. ne znam. Bitno da nije crvena krv; smedja je stara krv.
Da li ste imale problema da eserihijomu u trudnoći?? Kako na prirodan način da je otarasim?
Beli luk pomaze kod bakterija, potopis par cena belog luka u casu vode iseckanog naravno i ostavis da prenoći i ujutru to popijes. Ja sam to pila oko 10 dana. Sad posto si u drugom stanju mislim da ga ne preporucuju u velikim kolicinama ali mozes da ga konzumiras u manjim.
Ili da ga koristis u ishrani neko vreme.
Zdravo svima, 13. sam nedelja i imam bolove u donjem delu stomaka, na dodir i kada mi se napuni besika. Da li je neka imala takav problem? Hvala puno
Kazu da je normalan taj bol u donjem delu stomaka jer se siri materica, ako je ucestalo onda se obratiti lekaru
Zdravo.U 13.nedelji sam trudnoce i od kako sam saznala da sam trudna imam pojacanu alergiju nosa i to uglavnom nocu.Da li je neka od vas imala i sta ste uzimale jer meni fizioloski rastvor uopste ne pomaze?
Ako samo imate osjecaj zacepljenog nosa, to je normalna pojava. Sluznica u trudnoci zadeblja pa se malo teze dise na nos. Ako su bas simptomi alergije, kihanje, curenje nosa i al., posavjetujte se s lijecnikom sta da uzimate. 🙂
kada se dete mrda u stomaku
Mrda se mozda od 10.tjedna. kako koja beba. To Vi ne osjetite, ali se vidi na uzv. :)
pozdrsv, kada ste saznale pol vase bebe? :)
U 11. nedelji nakon prenatalnog testa.
Zdravo! Trinaesta sam nedelja trudnoće i druga trudnoća je u pitanju, već dva dana osećam bebine pokrete. Ja mislim da je malo prerano, ili je doktor promašio termin. Šta vi mame mislite o tome?
Pozdrav😊
Imam jedno pitanjce. U 13 nedelji sam, ali od početka imam kandidu.. Dao mi je ginekolog sada druge vaginalete.. Prijateljica mi je dala savet i pročitala sam na netu da kandida moze da se reši ako se ispiramo sa toplom vodom i sodom bikarbonom. Nisam sigurna da li je to bezbedno tokom trudnoće? Da li je iko to radio ?
Caoo, i ja imam kandidu a 13a nedelja sam. U sustini bi trebala korigivati ishranu ( bez slatkog, ugljenih hidrata itd - imas na netu sve o tome). Za sodu ne znam da li sme u trudnoci, ali je ispiranje zalfijom super i meni dosta pomaze. Cula sam i da je jabukovo sirce super, pomesa se kasicica sirceta sa vodom i popije - ne znam samo da li sme u trudnoci da se pije ali pitacu doktorku. Pozdrav
Ni u jednom trenutku nisam napisala da sumnjam u doktora. Uopšte se ne dvoumim, nego pitam da li neko ima iskustvo sa sodom tokom trudnoće.
Uopšte se dvoumim, ni u jednom trenutku to nisam ni pitala. Znam pouzdano da pomaže, samo pitam da li je neko to radio tokom trudnoće.
Da li je moguce da se dvoumite izmedju misljenja rekla-kazala i doktora koji je studirao medicinu 6 god i jos 5godina specilazirao ginekologiju?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »