Komentari za tekst "Vaša beba u 4. nedelji"

Komentara
866
Ostavite komentar
Kako pomoći bebi od 4 nedelje da kaki? Sta smem da joj dam?
Hvala punooo 🙂
Imam i ja decaka od 4. Nedelje. Danas krecemo u 5. I ne kaki svaki dan u poslednje vreme. Bili smo na savetovanju i doktor je rekao da beba cak do 5 dana zna da ne kaki i da je to normalna pojava. Da ne treba nista raditi. 😊 Nemoj se opterecivati sa tim sasvim je normalno. Samo izbegavaj ljuto, kiselo i gazirano.
Ja dajem pre svakog dojenja espumisan i radimo vežbice i pomaže dosta (tako nas je patronažna sestra posavetova). Takodje pazim i šta jedem, jer sam primetila da kad jedem malo začinjeniju hranu ili ljuto ona teže kaki.
Dobar dan.
Da li je neko možda zna šta dojilje smiju da piju od vitamina tj. dodataka ishrani, a da neće smetati bebi ili joj pogoršavat grčeve? :) Ja sam u trudnoći pila Mamavit, C vitamin, cink, selen i heferol, a sad pijem samo Mamavit pa ako znate šta bih još mogla, bila bih Vam zahvalna na odgovoru. :)
Mozes slobodno femibion 2, ja njega pijem...
ja pijem elevit vitamine koji su za trudnice i za dojilje,tu imaju svi potrebni vitamini
Vitamin C mozete piti. Ja sam pila celu trudnocu vitamin C u tabletama od 1000mg i pijem od prvog dana bebinog zivota sad imamo 4 nedelje i nista mu nije smetalo 😊pozdrav
Molim vas treba mi savet, pila sam 6 tableta Dostinex-a, podvezivala grudi i nisam osetila da mi je potpuno stalo mleko dok traje terapija grudi su mi mekane misleci da je stalo prvi put sam skinula zavoj i nabrekle su ako sada ne stane od tableta ne znam kojih po redu pisite mi iskustva kako da se ponasam nakon toga jer magija traje jako kratko. Hvala puno.
Bože, žene, koliko ste nepismene! Glava me zaboli dok pročitam pojedine komentare.
Pozdrav... Dali se nekoj mami desilo da nakon poroda osjeca jak pritisak u plucima i otezano disanje.. Rodila sam prije 24dana i osjecam se katastrofalno mada sam rodila sina 4.200kg 55 dug i malo teze izasao pritiskajuci stomak dali moze to biti uzrok ili stres mozda...???
Meni se desilo. Bebac je bio krupniji pa su morali malo da proguraju. Isto osećam bol samo sto je sad mnogo manja. Vidim da postepeno prolazi. :)
normalno je to.. pogotovo ako su vam na porodjaju laktom nabilji u stomak da beba lakse izadje 😁
Svakako konsultujte lekara, bol u plucima nije za zanemariti kao ni sveukupna slabost. Sve je to ok, umor i stres od porodjaja oporavak... vi najbolje poznajete svoje telo ako vam se cini da to nije u redu pravac doktor.
Bolje da ste otisli dzaba nego da ste otisli kasno.
Beba mjesec tačno, uredno dojila, hvata dojku od početka. Sada ne može da uhvati, otvorenih usta se bori s dojkom i bradavicom i ne može pravilno da uhvati. Kada uspije, sva sretna jede normalno... Ne mogu da vidim da ima nesto u ustima ili na nepcu sve razmišljam da nije što iskocilo. Iko ikavo iskustvo ili ideju kako je vratiti na pravi kolosjek dojenja...


Zdravo mame! ❤
Beba 4. tjedan , doji.. Htijela bih pitati da li se neka od vas susrela s tim da kad beba jede bas jako puno curi na sve strane izmedju cice i njegovih usta, ako da kako ste to rijesile ili ce vremenom proći dok ojača?
Veliki pozdrav za sve vas! ❤
Pozdrav ponosnim mamama... Bebac 3 nedelje, isključivo dojim... Mleka imam, sve u najboljem redu... Međutim često me peku dojke i nekad iznenada osetim u dojkama kao da me neko bocka iglom... Da li se neka od vas susretala sa tim?
Stize mlekce 🙂
To je normalno,desava se kad pridolazi mleko :-)
Da li bebi od mesec dana smem da dajem Daktanol gel?
Smeš, ali jako malo, veličine zrna pirinča staviš na dudu, cuclu ili siku ako dojiš.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »