Komentari za tekst "Ovo su najčešći simptomi koronavirusa kod dece"

Komentara
11
Ostavite komentar
Bravo Helen, u potpunosti se slazem sa vama.
Moja devojcica od dve ipo godine je pozitivna,prvo je promukla azatim i potpuno ostala bez glasa,pa temp pa kasalj..posle 2 dana poceli da se smiruje..Smatram da je vazno znati jeste ili nije kovid,i zbog nas samih i zbog okoline...
Drage mame,zelim da podelim iskustvo sa covid 19. Moja beba stara 10.meseci i ja smo pozitivne na virus. Ni malo nije lep osecaj verujte mi. Jako smo lose obe bile. Hvala Bogu vec par dana kako smo bolje. 10 dana kako smo u izolaciji. Beba mi je imala 38 temp,jako crveno grlo i puno afti. Izbacila je i hranu bila,jedva je mleko pila i to po malo. Da jos gore bude,drugi dan kako joj je bilo lose,pocela je da povraca u mlazu. Sve sirupe koje je dobila i to malo mleka. Testirane smo obe i usledio je sok od kojeg mi je jos gore bilo. Ali sve se za koji dan pocelo smirivati. A sin od 10 god nista. A i on je pozitivam. Tako da mame nemoj te se previse opustati. Ipak treba da obradite paznju ako detetu nije dobro. Ali opet Vi najbolje znate za vase dete. Pozdrav!
Као и код сваке прехладе, грипа, ништа ново што указује да Ковид постоји сем тог лошег теста!
Moja djeca su imala po jedan dan temperaturu i glavobolju i to je to,u samoizolaciji smo zato što je suprug pozitivan. Suprug i ja nismo imali strašne simptome, nešto kao gripa , temperatura, glavobolja,kašalj,malaksalost...
Evo moj sin ima sve simptome isto kao i svake godine u novembru. Ne pada mi na kraj pameti da ga igde vodim ili koga zovem. Proci ce kao i predjasnjih godina, treba neko da mu kopa po nosu da bi nadodao broj na statistiku. Sramotno svi ste se prodali.
Ne shvatam kako antivakseri koriste ama bas svaku priliku da kazy sta imaju. Mrni je to neka bolest. Ti si pametan, znas sve, neces sebe i svoje dete da vakconises OK. Zakon ti daje tu mogucnost, mada da je drzave i zakona mogla bi da kakis po portalima koliko zelis a opet bi bila vakcinisana, ali zasto, o zasto podcenjujes i vredjas druge ljude po portalima. Odakle potreba da vredjas druge koji ne misle kao ti? Cuj prodali se itd., a pritom iz imena samo nejasno je da li uopste imas dete.
Primitivno, ču da kopa po nosu, i primitivno i
Naravno,imala sam istu situaciju,ni najmanje se nisam potresla, temperaturu skidala paracetamol i dalsy sirupom,davala bisolvon,toplu supu i sve prošlo kako treba.Klasičan sezonski virus gripa.
Meni je gospodjo sramotan Vas komentar! Edukacija, edukacija, razmisljanje pa tek onda komentarisati o ovako vaznom zdravstvenom problemu. Svako dobro
Moji sinovi samo kiju i curi nos jedan ima 7 5 i 2 godinu oba tri du prehladjeni neznam dali je covid 19 ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »