Komentari za tekst "Vaša 40. nedelja trudnoće"

Komentara
3001
Ostavite komentar
Je l to pouzdana informacija??
Ja,sam trebala,ali ne može zbog korone.Samo Front ili visegradska.
Pozz zenee,sutra mi je termin od jutris sam imala blage bolove na 10 min.Sad vec idu na 5 al nisu jaki uopste toliko. Sta mislite jel to to ? :)
Zenice danas mi je termin nemam nikakve bolove i osecam se kao da nisam ni trudna. Mada meni je 4 trudnoca i kazu da mogu da se porodim i za pola sata od prvog bola. Jer imate vi neka iskustva u kg porodilistu sad u vezi ovog virusa.
Cao drage mame🤗Jedno moje iskustvo🙂Termin mi je bio 17.07 a porodila sam se 03.07.2020 u Narodnom Frontu🙂Sve sto cu da vam kazem to je malo opisati kako je bilo.Kada sam otisla bila sam otvorena 3 prsta,osecala sam male bolove...Porodila sam se za sat vremena,prirodnim putem sa epiduralom.Anesteziolog je bio tako dobar da nista nisam osetila cak ni ubod-Pastar sve pohvale za njega!A za doktora tek nemam reci za opis kakav je bio.Doktor Aleksandar Ristic sve preporuke za njega,kod njega sam i vodila trudnocu.On mi je oko porodjaja pomogao da sam dala tri napona i da je sve bilo gotovo.Toliko je bio brizan prema meni i sve se zavrsilo za sat vremena.NAJLEPSI OSECAJ U ZIVOTU I NAJLEPSI TRENUTAK ZAHVALJUJUCI DOKTORU RISTICU.Dok su druge vristale on je mene covek obilazio i bas je bio odgovoran.Posle 2h sam mogla da ustanem malo,ledja me ne bole uopse od epidurala i ako sam svasta slusala,imala sam 4 konca i to su mi odradili i usili kao da me nisu ni sekli,dan posle porodjaja mi je bio isto kao da se nisam ni poradjala.Sve preporuke za Narodni front i doktora Ristic Aleksandra ❤️😍
Draga da li je Anesteziolog bio u dogovoru sa doktorom,ili je jednostavno bio tu?Hvala
Ja sam bila u Narodnom frontu 3 dana,rade ti test na coronu i čekaš rezultate pola sata. inače sam 37 ned uskoro 38 trudnoće.Termin je 4 Avgust Otišla sam tamo po preporuci lekara jer moja bebica ima neki fiziološki problem sa crevima, puna su joj creva bila sam na odeljenju za visoko rizične trudnoće i na konzilijum u Institut za majku i dete, kažu da ima dilataciju creva izmedju 13 i 16 mm. Ako neka mama ima iskustva sa tim neka kaže kako je prošla nakon porodjaja i na kakav je porodjaj išla, prirodni ili CARSKI?Da li je tatama dozvoljen ulazak da vide bebu nakon porodjaja? Beba je teska 2800 i izgleda dobro,dovoljna količina plodove vode,posteljica na zadnjem zidu, prednjači glava. Meni je rečeno da dodjem za 2 nedelje kod Dr Jeremića pa ću videti da li ostajem i čekam tamo porodjaj.
Pozdrav Tamara, mojoj bebi su isto otkrili taj problem sa crijevima, pa ako mozes da mi kazes jel sve proslo ok na kraju?
zene jel jos neko oseca bolove bas u vagini? ne dok lezim, ali prilikom svakog okretanja i ustajanja...termin mi je 20.07.
Maja ja tu bol imam od 30-ste nedelje,uzas nemogu hodati,spavati apsolutno me sputaje u svemu.Termin mi je 23.07
Osjecam ja povremeno, kao neke zigove bas u vagini. Termin 22.7.
Ja osecam ponekad kao neko probadanje bas jako, kratko traje, ali kao da me neko iglom velikom dole ubode. Termin mi je 21.
Aha... Ja... Imam kao neka probadanja... Ne znam kako bih opisala bol...Uglavnom samo kad stojim a ponekad i sedim , ne kad lezim... Na pregledu je sve okej ali brinem.
Drage mame, da vas pitam nesto. Termin mi je 17.07. Danas mi se pojavio sluzavi sekret u kome su vidljivi koncici braon/crvenkaste boje. i imam bolove u donjem delu stomaka i krstima. Da li je moguce da se pocinjem otvarati polako i da je taj sluzavi sekret pocetak ispadanje sluzavog cepa?
To je to 🥰
Zenice dajte neku preporuku za kragujevacko porodiliste sada u ovoj situaciji termin mi je 17.07
samo da kazem,porodila sam se
stigao je mali Matija . ipak su ono bile kontrakcije
sve je proslo u najboljem redu 🤗💙
drage mame vec 2 sata imam bolove kao kad treba da dobijem i tako na svakih 15 minuta,ne znam jesu li kontrakcije,prva mi je trudnoca,ali boli 😳 termin mi je 16.07
Idi kod lekara sigurno si otvorena barem 2 prsta
Tako je i meni bilo. Ispostavilo se da jesu kontrakcije, krenuće sve češće. Ako se nisi porodila, srećno 😉😍
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »