Komentari za tekst "Vaša beba u 1. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
958
Ostavite komentar
Mozda je reflux...take je I moja ako malo balavi obrati pažnju ili bljucka, svoju pljuvacku pravi balonciće, ni je nisam znala jer je moja imala tihi reflux i sad već je bolje dobila je neke lekove za želudac i moram da joj zgušnjavam moje mleko, ili gusta dohrana, onaj AR za bebe koje bljuckaju, proveri i sa srećom
zdravo..i moja beba je takva al sve je dobro dok je na rukama cim se spusti onda poplavi od placa...jer ima malo i lopovluka tu hehe...poce to samo od sebe nista se ne brinite ...😊
Moja ima 2 mjeseca i non stop place, nikako joj ugodit, doktor kaze da je takva. 🤭
Mozda joj je vruce ovih dana, ali samo nagadjam. Jer ja sa mojom ne znam sta cu. Raskomotim je a opet se bojim da ne prehladi, i uvek mislim da joj je ili vruce ili hladno.
Mozete li mi reci kako izgledaju nepca vasih beba? Konkretno me boja zanima. Kod moje bebe je nesto svetlija, ali nema naslaga, pa me buni jer ne znam je li ta boja normalna.
Slobodno bebu raskomoti kada spava ostavi je u peleni i bodiju preko dana moja je ceo dan provela placuci.. inace je mirna kada sam jok skinula pelene i ostavila je u bodiju i pampersu milina.. smirilo se dete., najelo se i zaspa.. i slobodno je skini cesto i plakni pod cesmu... ;) Ja bar tako radim posto je vreme nama tesko a kamoli njima :)
Prosaranoo kao kod tvoje :) ne sjekiraj see , mi smo cesto isle na kontrolu radi kilazee i svaki put joj provjere usta onim stapicem, vidjeli bi da nesto nije kako treba.
Jao, hvala ti puno. I mojoj bebici su gledali usta na kontroli pre 2 ned. Isto kontam rekli bi da nije ok, al ja sam tek par dana posle kontrole zagledala boju.
Pa onda je normalno 🤣 🤔
Jel jedna boja ili kao prosarano kao kod moje? Belo i roze
Bjelo-roze 😳 kod tvoje??
I kod moje isto tako
Koliko AD mleka piju vase bebe? Moja pije vise od onoga sto je preporuceno na kutiji. Pritom dobija taman na tezini, nije bucka, porasla je dosta u duzinu za mesec i po dana.
moja pije 120ml , 5 do 6 obroka za 24h
inace nam je pedijatar rekao jos u porodilistu da njoj treba malo vise, to su nam rekli i na kontroli . Kad je pila po 'pravilima' slabo je napredovala i bila sva nikakva ... sad je super ... pre dohrane joj dam i da sisa.
moja pije po 110ml na svaka 3h. imala je 3610g na rodjenju,tacno na mesec dana je imala 4560g
moja pije 8 puta po 90 u 24 casa...
Pozdrav mame, zanima me koliko je zdravo i dobro da beba spava na stomaku? Nas decak nikako drugacije ne zaspi, samo na stomaku, jeste sada u fazi grceva ali plasim se koliko je dobro da spava tako mali na stomaku
Moj spava samo na stomaku poslednjih par dana. Ranije ssm ga okretala svaki pit na drugu stranu inore par dana svaki put kad ga spustim u krevetac se budio dok ga nisam stavila na stomak... tako da je to njegov izbor.... plasim se i svako malo kontrolisem kako je ali drugacije nece da spava 🤷🏽‍♀️
Nama je pedijatar rekao da ako smo pored bebe sme da bude na stomacicu, i nas spava ponekad, ne stalno na stomaku i mislim da nema niceg loseg u tome. 🙂
koliko vase bebe imaju kila.sa 6 nedelja
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »