Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
Doktor vam je dao taj lek za odrzavanje trudnoce bas zbog spontanog. Kada dodje do spontanog pobacaja to znaci da plod nije u redu i da ga telo samo odbacuje jer zna da je lose, tako su meni objasnili. Ja sam imala 3 spontana, ali zbog trombofilije dok su mi ustanovili, sada sam trudna 4-ti put 9-ta nedelja bockam se i sve je ok . Nemoj se brinuti, opusti se i uzivaj priroda je zaduzena za sve! srecno!
Uzrogestan sadrzi hormon koji svi vec imamo u organizmu i koji ne moze da naskodi. Tako je meni rekla jedna gospodja u apoteci koja ima iskustva i znanja. I ja sam ga koristila u prvoj trudnoci koja se zavrsila, na zalost, pobacajem kao i Vama i sada u drugoj trudnoci i evo hvala Bogu jos malo ulazim u deveti mjesec i sve je u redu.
Hocu da kazem da Utrogestan tablete mogu samo da pomognu, ali nece odmoci. Dao Vam ih je preventivno vjerovatno, i da bi Vi mogli da se opustite. Samo polako i srecno!
Utrogestan je poznat po “čuvar trudnoće” naštetiti sigurno neće! Ja sam u prvoj pila, bio spontani, u drugoj isto ali sam imala i krvarenja, prestala sam ga koristiti sa 17 tt kad mi je ginekologica rekla! Postepeno , ne naglo. Evo sad u trećoj hvala Bogu mi ne treba, ali da će terapija loše utjecati neće, vjerovatno je dala radi predostrožnosti! ☺️
Imala sam u aprilu poslwdnji put os 15 do 22..a saznala sam u maju 28 og da sam trudna... Nemam mucnine ni nista
Kako ginekolozi racunaju to koliko si dugo trudna? Meni pise sad ovde da sam usla u 9 nedelju.
Od 1.dana menstruacije
po ultrazvuku se najbolje vidi koja nedjelja
Zdravo drage, htela sam da pitam u kojoj nedelji ste saznale pol bebe? Prva mi je trudnoca pa zato i pitam:*
Negdje u petom mjesecu smo saznali ili pocetak sestog. Nije se dala😊😊 ni tad nije bio siguran 100%
Ja sam u 24 tt saznala, cura se nije dala! Sad ćemo vidjeti ☺️
nije 9.nedelja nego 7.
dali postiji neka trudnica koja puši
Cao... Zanima me da li je neko imao problema sa srcem... Osecam kako mi srce preskache... Pre pola godine sam nosila holter i sve je bilo dobro, a sad sam trudna 9 nedelja, i bash me brine kad legnem onda mi srce jako preskache i mislim da ce me srchka strefiti... Hormoni shtitne su mi u redu, samo anti tela malo povishena.
Prekontrolisite krv i zeljezo, bar je kod mene to bio problem..
To se i meni desilo par puta, doktorka kaže da je normalno.
dali ima neka trudnica iz Niša
Zdravo djevojke.Ja sam u 9 nedelji.Mucnine su mi pocele u 8 nedelji,i toliko su jake da bas nista nista ne mogu da jedem...tj kako koji dan.Juce sam provela cio dan u krevetu i nisam nista mogla da jedem.Osjecam se malaksalo,nemam snage za nista,sve mi smeta :) Miris kupke,omeksivaca i svega mi uzasno smeta.Citala sam vase komentare i vidim da je mnogima tako...ali eto morala sam da podijelim sa vama,i da mi kazete je li normalno da mi je muka bas na sveee :)
Cao draga, meni je ovo druga
trudnoca... U prvoj sam svih 9 meseci povracala do zadnjeg dana, cak i na porodjajnom stolu. Tad sam 10kg bila laksa, jer je beba sve uzimala... Sad sam 8 nedelja jos uvek ne povracam, a i mucnine su blaze. Nemoj da se sekiras sve je to normalno... Zato se i zove drugo stanje. A i nisu sve trudnoce iste. Odmaraj i slusaj lekara... Sve najbolje
Pozdrav
Drage mame treba mi savet. Posle 7.6 godine pokusaja da ostanem trudna nikako nisam uspevala svasta sam radila kod lekarima je bilo uvek sve u redu sve analize i kad sam odustala od bebe, trudnoca se desila😊😊😊🤗🤗🤗. Nisam ni znala da sam trudna pojavio mi se mastitis na levoj dojci ranjena jš intervencija pila sam antibiotike Gentamicin, longacef i orvagil kasnila je menstruacija mislela sam da je zbog tih lekova kad sam uradila test na svu moju srecu bio je pozitivan, meni veca radost nije trebala. Ali me plase ti lekovi sto sam pila u tom periodu😔😔😔. Doktori kazu da nije problem jer je bilo na pocetku trudnoce. Ali ipak mene sve to plasi, iskreno nisam uopste spokojna nom stop razmisljam o svemu plasim se. Toliko sam dugo cekala moju bebu i sad da joj se nesto desi nedaj boze ne znam sta bi radila. Molim vas reci te mi da li su moguce neke posledice. Hvala vam puno,😘😘😘
NIPT (non invasive prenatal test) test koji se radi posle 10.nedelje obavezno uradite.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »