Komentari za tekst "Vaša 4. nedelja trudnoće"

Komentara
379
Ostavite komentar
Zadnja menstruacija mi je bila 6.5.
Saznala sam da sam trudna posle jednog dana kasnjenja menstruacije (4.6.) uradili odmah beta hcg i bio je 124.9 da li je ta vrednost normalna sutra idem da ponovim betu da vidim da li se duplira
Inace imam bolove poput menstrualnih ali svakim danom sve manje (imala sam carski rez pre 21m) imam mucnine, placljiva sam, povracala, non stop umorna i imam osecaj kao temperatura da me lomi spava mi se konstantno da li je sve to normalno jer sa cerkicom sam bila postedjena svega osim oticanja u 8.m i 9.m.
Kasni mi 4 dana, uradila test tj dva 😂pozitivna oba, uradila sam i betu da budemo sigurni.. Beta je 461.10... Iza sebe imam neuspeli trudnocu, tj izgubili smo bebu u 7 mesecu.. Sada se nadamo da cemo uspeti...
ii kako je dragaa? ide li sve kako treba? 🥰
Pozdrav za sve, pre svega zelim da cestitam buducim mamama, mnogo srece i radosti vam zelim. ja sam pre par dana uradila test i potvdio je trudnocu, pre dva dana uradila betu bila je 248.30 a danas 648.20. Zanimaju me vasa iakustva oko rasta bete i da li je taj rast zadovoljavajuci? Zadnji ciklus je bio 6.5 a na prvi pregled sam narucena u drugoj polovini mj.
Znam da je za svaku individualno i razlicito ali me zanimaju vasa iakustva.
Lijep pozdrav zelim svima 🥰❤
I meni je zadnji ciklus bio 06.05... Traje 29 dana saznala sam da sam u drugom stanju 05.06. Uradila beta hcg bio je 124.9 sutra idem da ponovim da vidim da li se duplira.... Beta hcg mora da se duplira ne sme da raste sporo i ne sme da opada... Mora da se duplira na dva do tri dana. Moja prva trudnoca beta hcg prvi put 83 drugi put 47.5 krvarenje i pobacaj sa cerkicom je uradjen krajem 5 nedelje bio je 1868.... Sutra ce da vidimo da li se duplira i da zakazem kod ginekologa. A vama je beta hcg po mom misljenju odlicna. Kada ste prvi put vadili krv kog datuma ili ako vam je lakse koliko ste dana bili trudni od prvog dana poslednje menstruacije?
Hvala Vam na izdvojenom vremenu i sto ste podjelili licno isikustvo 😊 prvo sam uradila test 3 dana pre pocetka ciklusa i bio je pozitivan a nakon toga prvi put betu sam radila 04.06. A drugi put 06.06.tavno 48h razlike.
Cao drage mame, buduce mame. 😊
Poslednji ciklus sam imala 20.4. Pocetkom maja smo poceli da radimo na bebiju. Evo vec mi kasni 4 dana. Uradila sam test, pozitivan je. Pratili smo plodne dane. (Nisamo ocekivali da ce to biti tako brzo, ali smo srecni. 😊😁) Mene sad zanima kako ce se racunati termin porodjaja?! 🤔Svakako da cu otici na pregled, ali mislim da je jos rano. Mozda je neko od vas u slicnoj situaciji. 🤔
ja sam imala zadnju mens 23.04. sad sam trudna 4n4d. juce sam bila doktoru jer moram da primam fraxiparin i on mi je odradio uz, i videla sam malu tackicu, kako on kaze to je zumancana kesa, jos je rano da se vidi srce. Bas sam se obradovala jer proslu trudnocu kad sam bila na uz bila sam 5-ta nedelja nije se nista videlo ni ta tackica, tek posle 6-te se video plod. Izgleda da nema pravila, alo svakako sam srecna.
Da li ti se vec vidi plod?😊 Ja se malo plasim jer iza sebe imam jednu neuspjelu trudnocu. 🙄


Ne mogu da verujem, u isti dan sve 😍 radila sam beta hcg dva puta sa razmakom od dva dana i išla sam na ultrazvuk, termin nam je 25.januar Boze zdravlje 💓
🤗
Kasni mi 6 dana, uradila sam test, pozitivan je, ali na UZ doktor ne vidi plod, da li je to normalno?
Možeš da uradiš beta hcg pa za dva dana opet i ako se duplira znači da je uredna trudnoća 😍
Pozdrav svima, evo posle dve godine pokušavanja pre neki dan sam dobila pozitivan kućni test...I to dva dana pre očekivane menstruacije...Baš sam se obradovala! Ali suprug i ja još nismo obavestili porodicu jer čekamo prvi ultrazvuk koji je zakazan za 22. Maj...Kada ste vi saopštavale srećne vesti?
ja sam uradila juce test, 3 dana pre ocekivanog ciklusa i pozitivan je!!! Posle 3 neuspele trudnoce nadam se da cu ovu izgurati do kraja! Srecno svima! Ljubim vas
Poslije prve kontrole smo rekli porodici, kad smo vidjeli da je sa bebom sve u redu.
Srecno!
Treba sutra da dobijem, a pre dva dana sam urafila beta hcg test iz krvi i polazao mi je 45,2
Sestra sto mi je vadila krv, kad je stigao nalaz rekla je da sam trudna... Ja se sad brinem da ne dobijem menstruaciju i da se nesto ne izjalovi... Ima li neko slicna iskustva?
P. S. Grudi su mi jako osetljive, i malo mi je muka, a slabo sam i jela ova dva
tri danas 2a
cestitam draga. trudna si!
meni su rekli kad predje 5 beta hcg da je znak za trudnocu.
imala san 6.3 pa posle 4 dana 234... tako da je to to🤰🤰🤰🤰
Žene pomoc🙏

Zadnja menstruacija mi je bila 06.03.2020, imali smo odnose 20, 21 i 26 marta (plodni dani) E ja vec par dana osetim neko probadanje u stomaku, i ponekad mucninu.
Da li je moguće da sam ostala trudna ili je jos rano osetiti bilo kakav simptom?
Cao svima. Isla sam na inseminaciju 13.februara, i 27.februara sam radila Beta HCG. Vrednost je 360. Da li je to uobicajena vrednost za ovako ranu trudnocu?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »