Komentari za tekst "Vaša beba u 2. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1010
Ostavite komentar
Sto se animiranja tice, nemojte jos uvek zvecke i slicno sto pravi jake zvukove, plisana igracka cisto da je vidi, a najbolje cete je animirati ukoliko pricate sa njom, ili joj pevate 😊❤️ pozdrav mame
nemojte bebu forsirati kad bude spremna sama ce se okrenuti na stomak. a igracke ih plase male su jos. i moja ima 2 meseca
Lakse im je i preko svojih kolena da ih stavis da leze na stomacicu.Ili na sebe,ali dok ne nauce da se dizu sami na laktove nece voleti mnogi da leze tako.
i moja je plakala, ja je stavim na stomak i stavim joj lazu i ona zaspi, ali bez laze nema sanse.
Stavljajte je sebi na grudi u ležećem položaju, to im zna biti zanimljivo. Inače, ne očekuje se da tako mala beba dugo leži na stomaku. Ne nervurajte se. Stavite je više puta u toku dana, ali samo toliko koliko njoj to ne stvara nelagodu.
Zdravo svima! Da li se nekom dešava da beba koja doji place na dojci? Mleka ima, sisa nekih 5-10 minuta i počne da plače i ne želi više tu dojku.
I moja beba isto. Svako vece place dok je dojim. Sika je u usta on place i vuce mi bradavicu, maknem ga od sike nastavlja da place sve dok se ne umori i krene da spava
Da, i meni se to desava. Uzmem bebu preko ramena da podrigne, kad podrigne beba nastavi normalno bez placa sisat. Ako to ne uspe onda joj promenim Pampers. Uvijek je ilin to ili to. Bar kod nas :)
Da, nama se to desava skoro svaku noc. Takodjer dojim. Pokusam da ga smirim, s tim da ga podignem da podrigne ili dojim hodajuci po stanu. Ako i dalje odbija onda ga nosajuci uspavam. Primjetila sam da mnogo zadrima i postane nervozan.
Zašto meni ne izlazi ni jedno pitanje koje postavim?
Mame, imam bebirona od 2 meseca i po nekad se desi da mu je fontanela uvučena i on se unervozi. Čitala sam da je to dehidracija, ali on lepo siki i dajem mu i vode po malo. Pa jel ima neka slicno/isto iskustvo?
Pitala sam patronaznu, sto se tice dehidratacije bitno je da su bebi mokre pelene, da redovno piski i kaki i da koza nije suva, po tome se gleda da li je beba dehidrirala. Kod moje bebe isto se desi da je fontanela uvucena i ja sam povezala sa plakanjem, kad god place uglvnom zbog grceva ta fontanela je uvucena. Beba isto siki redovno i pelene su joj pune. Nemoj da brines to je sve normalno
I nama se to desava, pedijatar je rekao da mu je fontanela malo sira i da se zbog oblika glave to desava i nije nista zabrinjavajuce, u redu je sve.

Mamee... Da li ste prijavile dete NS? Koron je đrošla a nismo to uradili u Betaniji jer je bio vikend..
Da li se je koja mama susrela sa tim da joj beba pri rodzenju ima na glavici keflahematon to nam u bolnici nisu nista rekli vec patronazna sestra i
rekla mi je da ce to proci za mjesec kao teska beba pa se zaglavila u kanalu ,da napomenem beba je rodzena sa 4150 kg prirodnim putem.Bebi je sada 2 mheseca i 6 dana ali to ne prolazi on veseo doji mene brine zasto to jos nije proslo pedijatar ne radi radi ovog virusa izvinite na dugom postu
Zdravo, moja beba je imala kefalhematom na glavi pri rodjenju, receno mi je da je se zaglavio u porodjajnom kanalu i da nece imati nikakve posledice..vodila sam ga kod pedijatra na pregled i on je rekao da je to dodatno poraslo i da se ne moze tako lako povuci ali da se sigurno povlaci u potpunosti do 9.meseca zivota, medjutim mom decaku se povuklo u 3.nedelji za dva dana sve.
Zdravo, moj bebac ima kefahematom na glavi pri rođenju. Nama su to još u bolnici rekli, i to bas prilikom prolaska kroz porođajni kanal je nastao. U bolnici od strane pedijatra nam je rečeno da će proći za 2-3 nedelje, međutim kod pedijatra na prvoj kontroči mi je rečeno da neće to tako brzo, da treba samo da se prati jer on prolazi kako raste bebi glava. Nije to kaže ništa strašno, samo treba da se prati. Preporučio nam je da radimo i ultrazvuk glave. Beba ima 2 meseca sada.
Pozdrav svim mamama! 🤗
Moj dečkić je skoro napunio 2 meseca i sve je zanimljiviji, smeje se, guguče... Međutim, prekjuče je krenuo da stavlja celu šaku u usta i uporno to radi. Nije gladan, to uglavnom radi posle podoja. Da li i vaši bebci to rade i da li zna neko uzrok te navike?
I moj bebac potpuno isto radi ❣️
haha i moja djevojčica isto to radi
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »