Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
bila sam na ultra zvuku pre desetek dana,rekli su mi da mi je beba manja za nedelju dana,da li je neka trudnica imala slican problem?
Kod mene po UZ 32 nedjelja,a po menzesu 34. Parametri odgovaraju 32,ali mi u kartonu pise 34. Malo me i strah da li beba zaostaje iako je dr rekao da je sve u redu.🥺
Draga nemoj da te to plasi,porodila sam se pre 4 meseca... Beba je ziva i zdrava ❤️
I meni je beba manja za 10ak dana,ali dr.kaze da je u redu i da se toleriše do 14 dana.E,mene sad brine što je predhodni put (u 20.nedelji) bila manja za 4 dana ,a sada za 10.
Takodje manja za ned dana, rekao mi je da nije to nista strasno, dozvoljeno je do 3 ned 🙂🌸
Pozdrav mame 33 i 2/7 sam trudna ,,doktor vidi juce omotanu pupcanu vrpcu oko bebinog vrata 3 puta.😱 Kontrola za 3 nedelje i to ctg.Jel ima jos koja sa ovim iskustvom? inace treca mi trudnoca,nisam plasljiva al ovo me zabrinulo!!!
Pokusaj da se opustis maksimalno i da ne mislis o tom previse, tako je i kod moje snahe bilo pa se sve vratilo u normalu. Beba se previse igrala pupcanom vrpcom. Sretnoo :*
Pozdrav za sve.33 sedmica trudnoce sam i kmam problem sa disanjem,navece spavam sa 2 jastuka i opet se budim cesto .Nos mi je konstantno zacepljen i sluznice nosnica suhe...E sad,u 38.sedmici imam zakazan carski rez sa epiduralnom anestezijom gdje cu lezati na ravnoj povrsini prilikom poroda i neznam kako cu izdrzati u tom polozaju.Panika i strah me vec hvataju,budjenje u toku nocu radi straha...Da li se ko jos nalazi u istoj ili slicnoj situaciji???
Cao draga, ja imam zakazan carski rez 29.06 treći po redu, prethodna dva su bila pod totalnom anestezijom pa će i ovaj. Normalno je da te hvata panika, samo pokušaj da se smiriš, možeš tražiti da ti daju kakvo sredstvo za smirenje dan prije carskog da bi mogla spavati, i meni su dali. Meni se čini da mi je nos zapušen od kako sam trudna ostala, znam se probudit noću i ne mogu disat na nos nikako. Imam neke kapi na bazi morske vode, njih nekad koristim. Biće to sve ok
Zdravo zenice 😊Da li se neka susrela sa tim da vam bebac prednjaci 2 nedelje,trenutno sam 33 doktor kaze da je beba krupna i ima veliki obim glave 93cm i da cu najvjerovatnije zbog toga morati na carski jer je granica za prirodan porodjaj 100cm.. inace bebac je tezak 2300gr.
i moja beba je velika 😀
Kod nas je bilo u 38+2 , 102 obim glave i nismo uspjeli prirodno,bio je hitan carski
Ipak mislim da se ne radi o centimetrima,jer je to previse,ali uglavnom znam da je doktor rekao da je bebi velika glava,nzm sta mu je znacilo to do 100 se moze prirodno poroditi.. Ako neko ima slicno iskustvo voljela bi da podjeli 🙂
Zdravo! 🙂 33 nedelja sam, u 31 ned je beba imala 2300 gr. Dokrorka je rekla da je napredniji 2 ned, i da ću se zbog toga možda ranije poroditi. Da dodjem na kontrolu za 3 ned da pratimo to. Ne znam ništa više. Nije svejedno, ali opet kaže važno je da nije manja kilaža nego što treba. Koliko znam oni u porodilištu mere obim glave bebe i karlice majke pa tada odluče da li na carski. Značila bi iskustva... Pozdrav.
Dali neka trudnica ima da je vodila
trudnocu u Dragise Misovica
Dali ima neku informaciju kada ce biti otvoreno
Da li je poceo sa radom Dragisa Misovic? Zna li se nesto? 🙂
Ja sam vodila tamo trudnocu i koliko cujem situacija se menja iz dana u dan. Poslednja informacija je da bi trebalo normalno da radi od 1.juna tako da ostaje nam da cekamo i vidimo :-)
I mene to zanima🙄
Zdravo svima,
Da li neko ima iskustva sa čestim promjenama raspoloženja, praćenih umorom, čestim plačem, isl
Placem na 2h, ne znam vise sta se desava 😂 Kazu da prodje, nadamo se 💪
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »