Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
1345
Ostavite komentar
Takodje imam vrtoglavicu i kažu mi od umora i iscrpljenosti jer dojim bebu pa i ona vuče dosta vitamina važnih za mamu. Nalaze sam uradila i krvna slika mi je dobra. Nekad pomislim da je od anestezije jer sam.se porodila c.rezom i imam glavobolje i slabiju koncentraciju a to nikad nisam imala prije.

I meni se desava,pogotovo vid mi se pogorsao
Meni se dešavalo kad je beba bila manja, dok nisam sastavljala više od 2-3 sata sna. Prati i pritisak par dana, možda ti je nizak.
To ukazuje na visok pritisak. Vrtoglavica može od umora,ali vid ne bi smeo da se muti nikako.
Drage mame, koliko vase bebe spavaju tokom noci? Moja sa 3 meseca se budi najvise na dva sata. Ni preko dana ne spava -vrlo retko i to mozda sat vremena maksimum. Inace je jako vedra, vesela i napreduje jako lepo, ima 8kg iskljucivo dojenjem. 🙈 ali nece da spava.
Moja zaspe navečer oko 10-11q i ne ustaje sutra do 10-11, čak se ne budi ni kad je gladna nego je na spavanju hranim 😂
Moj sin zaspi u 00h i do 06h, 07h nema budjenja, jede, i nastavi spavanje do 09h,10h
😊👶💙
Moja zaspi oko 9, probudi se oko 5-6 da sisa i opet spava do 10. Ja sam jedna odmorna mama 🤗
Moja ima tri meseca i deset dana. Spava uveče od 20h ujutru do 5-6h,popije mleko i nastavlja do 8-9h. Uglavnom je tako, ali ima i odstupanja naravno. To je tako u poslednjih desetak dana, pre toga se budio u 00h i u 4h. Inače odavno ide na spavanje u 20h. Preko dana kako kad, uglavnom mora da dremne izmedju svakog obroka. Uglavnom oko 45min do sat vremena.
Isto je i sa mojom bebom, po danu skroz slabo spava. A po noći se sada vise budi nego kad je imala mjesec dana.. Imam osjećaj da su joj zubici krenuli..
Zdravo, drage mame, želim da te pitam koje je najbolje šampon protiv temenjača za beba.? Kako se naziva šampon?
Moja beba ima temeljača
Volela bih da uklanjanje temeljača.
Molim vas da objasni u vezi šampon.
Pozdrav!
Mustela
Mustelin sampon su samo bacene pare, 12e ni za sta. Obicno ulje za bebe nakapate po glavi, i njeznim cesljicem cesljate po glavici. za 3 dana smo je tako skinuli.
Mustela penasti šampon protiv temenjače. Nisu nam pomogli ulje i četkanje pa smo kupili ovaj šampon i rešili problem posle nekoliko pranja.
Mustelin

Drage mame, da li neka zna sta se desava sa vakcinacijom beba za vreme vanrednog stanja?
Videla sam u komentarima da je mama Jovana rekla da se u Novom Sadu u Rumenackoj obavlja vakcinacija. To je ujedno i nasa ambulanta ali ja ne znam za tu informaciju. Pre 3 nedelje nas je patronazna zvala da nam kaze da nece jos uvek pocinjati tj da se ceka ukidanje vanredne situacije i da se ne brinem jer ce beba sve moci kasnije da primi. Sugerisala mi je kupovinu vakcine koja obuhvata sve tri naredne vakcije da mi bebu ne bi boli 3 puta, kada pocnu opet sa vakcinisanjem da je donesemo u ambulantu.
Nas su zvali iz DZ u Novom Sadu, ambulanta Klisa, da ne dolazimo. Pitala sam da li je problem što će primiti vakcinu kasnije, rekla je da nije, da vakcina uvek može kasnije i da će sad sve bebe biti pomerene.
Ja sam juce zvala da pitam rade li normalno i mogu li da zakazem. Babica mi je rekla da su dobili preporuku da nastave sa vakcinisanjem,medjutim ona kaze da je po njenom misljenju bolje da sacekam bar jos nedelju dana, da nista nece skoditi.
I ja sam tog misljenja, moracu da ih pozovem da proverim da li moze da se odlozi kada je revakcina u pitanju (znam da one moraju nesto tacno, a vakcina ne mora) Mada uopste ne znam sta mi je pametno i da li da cekam, jer ne znam koliko ce se stanje u zemlji pogorsavati. Hvala na odgovoru.♥️
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »