Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
Drage mame,danas sam bila na CTG ,I pokazalo se da bebini otkucaji idu do 180.Kazu mi da je beba uznemirena i dali su mi da pijem 3 puta metildopu.Malo sam se uplasila .Da li je neko imao slicna iskustva i kako je sve proslo.A 37.nedelja sam.
Zdravo drage mame, naime zbog ovog vanrednog stanja nisam uspela da promenim dokumenta posle vencanja, pa me interesuje da li neka od vas zna kakva je onda procedura kad se beba rodi? Mislim na prezime i tako to.
Mozete da zakazete termin u MUP-U i zavrsicete sve za 15 min. a nova dokumenta stignu za 2-3 dana. Ja sam prosle nedelje sve zavrsila i iznenadila sam se sto ide tako brzo. 😊
I ja nisam stigla da promenim dokumenta, i ne znam ima li smisla pokušavati sad(carski zakazan za kraj maja) ili ostati sa ovim dokumentima.... Ne znam da li to komplikuje prijavljivanje za onaj roditeljski dodatak??
Mislim da ce je u porodilistu voditi na tvoje staro prezime jer se tako vodis u svim dokumentima a ti obavezno ponesi izvod iz knjige vencanih u porodiliste da predas kad maticar bude dolazio da bi u bebinom izvodu pravilno pisalo.
Dali je normalno da bas me boli kada beba udara
Normalno je, bebe su nam izgleda bas jake 😁 i ja ponekad vrisnem kad shutne. Srećno 💕
Da pomognem ko je pitao za visegracku i premastaj.
Vodila sam u misovicu sada idem u Visegracku
U dz uzimate uput i u dz se obavljaju svi pregledi
U bolnici se ide u slucaju bolova i krvarenja tj pravo na porodjaj, u visegrackoj nema sada standarsnih pregleda jer su prebunkirani, sve obavljate u dz.
Marija, da li je potrebno otvarati karton u Višegradskoj ili se sa uputom ide direktno na porođaj? Kako se zakazuje epidural?
Unapred hvala.
Zdravo, je li neko imao problem sa pretjeranim mokrenjem? Desava mi se cak i da se malo upiskim, par kapi i prestane, a na solji bi mogla sjediti 24h i pomalo bi curilo, malo me brine..Zvala sam svog doktora, kaze da je normalno, ali ja i dalje nisam mirna 😭
Zdravo , 36 nedelja sam trudnoce i odjednom mi se javili bolovi preko celog stomaka. Kao da je neka jaca upala misica. Ima li neko iskustva sta bi to moglo da bude? Nisu kontrakcije jer sam vec radjala pa znam da prepoznam.. hvala unapred
Zdravo dame,zanima me da li neko zna sta je za visegradsku potrebno za porodiliste od stvari,nigde ne mogu da nadjem neki konkretan spisak bas za tu ustanovu, trebala sam u KBC Zvezdara ali zbog situacije doktorka me je uputila tamo. ima li neko iskustva? hvala
Isto sto i svuda uglavnom
2 pidzame
higijena
mrezasti ulosci 3x
i ves 1x
Voda,plazma
Poneti prostirku nepromocivu
3 peskira
Za bebu
Vlazne, mali paket pelena i pavloviceva
I ja nisam mogla da nadjem nigde spisak, ali sam nasla na youtube-u devojku koja prica o svom iskustvu u Visegradskoj, sta je sve ponela i kako je bilo, pa ti mozda pomogne. Ja sam sam kucala porodjaj u visegradskoj i ona mi je izasla. Cini mi se da se zove Ana Marija. To je sve sto sam uspela da nadjem :)
Mislim da je skoro svudje isto...Ja sam iz CG i vidim po komentarima da svi isto nose nbt odakle je ko, to su sve osnovne stvari.
Drage mame, na poslednjem ultra zvuku mi je receno da je posteljica III stepen zrelosti, tada sam bila trudna 34w0d i da je beba vec napunila creva. Koliko sam zapazila na forumu to je normalno za 39 nedelju, tako da se plasim da cu se uskoro i poroditi, a carski bas zbog tih problema zakazan, ali tek za 38w2d. Sad se pitam hoce li izdrzati posteljica. Molim, ako je neko imao slicno iskustvo ili zna nesto o ovome da mi odgovori
da li neko od vas zna sts dalje,36 sam ned.trudnocu sam vodila u d.misovica sada nas upucuju na visegradsku sts treba od papira,kome se javiti sts i kako?i da li cemo na kraju dobiti famoznih 300000 zs prvo dete?😂😂😂
Kako ti nije glupo da pominjes pare,? Valjda ti je bitno da se lepo porodis i da beba bude zdravo i dobro kao i ti, ti pricas o tome koliko ces da dobijes.
I mene je dr uputila u Visegradsku a trebala sam na Zvezdaru. i totalno sam zbunjena nigde ne mogu da pronadjem spisak sta je potrebno za Visegradsku,da li ste vi nesto saznali?
za novac ja mislim da je i dalje ostalo na 100.000 :D
Ako ti nije visoko rizicna trudnoca, onda sedi kuci cekaj neki znak porodjaja, pa u bolnicu. U domu zdravlja uzmi uput za bolnicu i sta treba od analiza. Ja sam vodila trudnocu u Misovicu, ali je morao carski, pa su me primili u Visegradsku na jedan ultrazvuk i zakazali carski. Guzva je kad ides na preglede, a i primaju uglavnom njihove pacijente i visokorizicne trudnoce za preglede, pa ako ti nije potrebno idi samo na porodjaj 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »