Komentari za tekst "Vaša 3. nedelja trudnoće"

Komentara
216
Ostavite komentar
Ako ides kod drzavnog doktora i to ti je rekao onda imas razloga za strah, a ako ides kod privatnog doktora znaj da koliko god da mu das bice mu malo.
Zdravo svima ja sam ovde nova
Imam par pitanja.
Kasnilo mi je 4 dana uradila sam 2 testa i na oba se pojavila 2 crta malo bledja. Posle 10 dana kako mi je Kasnilo počelo je krvarenje i bolovi u donjem delu stomaka.
Da li je neko imao slična iskustva?
Zakazala sam kod lekara, zvala sam da pitam da l da dodjem na pregled rekli su mi da sačekam par dana, da sam možda dobila, samo mi nije jasno kako se onda na testu pojavila 2 crta?
Cao, ne znam sta se u medjuvremenu desilo, ali evo meni vec nedelju dana isto dva testa pozitivna, na dan menstruacije (kad je trebala da krene) pojavi se braonkasto i tako par dana i onda krene i krv i traje evo vec 10 dana, radila betu bila 66 druga 54 , u mom slucaju trudnoca je gotova, sad ostaje da ae iscisti sve, doktorka prati, sledece nedelje radim uz i jako se plasim da ne zavrsim na stolu i kiretazi, vec sam jednu imala , davno ali dovoljno da s euplasim. Ima li neka zenica da se desilo slicno? Kako je proslo? Meni je doktorka rekla da moze da se desi da krene jace krvarenje i bolovi da s ene uplasim. Ja sam svejedno vec orestravljena. Imam dete od 4 god i bas sam bila srecna kad sam videla pozitivan test al eto.
zdavo ja sam nova
zadnju menstruaciju imala 02.11 aa s ako 21 dan dobivam menstruaciju..
nismo radili na bebi ee sada ne znam dali sam trudna ili je poremecaj hormona.
Poz draga. uradi kucni HCG testi i znaces na cemu si
Ćaoo, ja sam nova, danas sam radila betu i rezultat je 197.
Drage mame, uradila sam juce betu bila je 52, jutros kao da mi se pojavilo malo krvi na donjem vesu, a bolovi u ledjima i stomaku kao da cu da dobijem. Neki savet?
zdravo ana idi kod ginekologa i ce da ti kaze sto imas bolovi pozdrav
imala ciklis 19 jula. radili na bebi. dali beta hcg moze da pokaze trudnicu
Zdravo.Radila sam insenimaciju i posle 2 nedelje uradila betu bila je 23. Da li je to mala vrednost ili je ok? Sledecu radim za dva dana. Pre sedam meseci imala sam biohemisku u trecoj nedelji. Ako neko ima iskustva neka mi odgovori.
s
Pozdrav,imala sam poslednju menstruaciju 31 marta,obicno je na 31 dan i traju po 7 dana.1 maja sam povracala i pomislila sam da sam mozda trudna,s obirom da nikada ne povracam.Juce sam uradila dva testa i bila su pozivna i otisla odmah kod mog ginekologa ali nije mogao nista da vidi od trudnoce??? Zna li neko jel to suvise rano za ultrazvuk ili...?
Zdravo, zadnji put sam odnose imala 29.3 i kasni mi jedan dan, a imala sam neke bolove u stomaku i malaksalost, jutros sam uradila test i pozitivan je. Da li sam trudna ili ne?
zdravo sima ovako 1.na jednoj aplikaciju sam nasla na internet .koje ste ispostavilo da sam trudna 3 nedelje i 5 dana ali imala sa pre neku nedelje blagu
mucninu ali sad nemam imam simptomi trudnoce samo jako bolne grudi i osetivlji 2 i stalno trcim u wc .neznam dal sam jos uvek trudna jer cekam 8 januvara da dobijem . 🥺 ali 23 decembra imala sa neki 4olovi jaku u jajnicima i stomacu ne izdrzivlji .i osecaj pred menstruacije ali nista jos.molim za brz odgovor .da ponovim uradila sam 21 tes za trudnocu ali negativ je bio
Nemoj da gledas po aplikacijama nista , trudnoca se racuna od prvog dana mestr... To jest 2 nedelje trudnoce ali ni tad ne bi znala jer si dobila morala bi da sacekas sledecu ako me dobijes kupis test i uradis , ako test ne pokaze pravilno a tb kasni preporucujem BTHCG jer to je najpouzdanije.U svakom slucaju ja sam dobila 27 a imala sam odnose, i imam osecaj kao da sam trudna . Ali opet cekala bih .
treba mi pomoc..Ovako ja sam imala odnose 2 augusta..Jutros sam radila betu ona iznosi 802,1..Kako je moguce?To je otprilike 5 nedelja
pozz ija sam nova bila sam 26.6kod ginekologa rekao.mi.je da sam trudna po.menzesu je kaze 5sedmica a ja sam zadnji menzes imala 18.5i racunam termin poroda 25.3.jesam li ja to uredu skontala
dobro vece idite kod ginekologa
Drage mame. Poslednju mestruaciju sam imala 14.06, moj decko i ja smo par dana za redom pre moje ovulacije imali nezasticene odnose.Menstruacija mi je prilicno redovna na 26 dana. Ja sada imam blage bolove u donjem delu stomaka,tacnije u jajnicima i po malo glavobolje.Mislim da je jos rano da bih radila test jer sledeca mestruacija bi trebala da bude 10.07. Da napomenem,zivim u inostranstvu pa se na svaki pregled ceka neko vreme, a i vodjenje trudnoce nije kao u Srbiji bas toliko praceno. Sta vi mislite? Neki savet? Jako sam nestrpljiva jer bas zelim bebu😕 Veliki pozdrav
Radila sam test odmah prvi dan po kasnjenju menstruacije i bio je pozitivan. Evo sad sam vec 17 nedelja. Ja sam radila onaj Clear blue digitalni i odmah mi je pokazao. Ne znam kako je sa ostalim testovima ako radis odma 1 dan kasnjenja menstruacije. Za taj clearblue kazu da odmah pokaze,ako jos nisi uradila probaj sa njim. Javi rezultate,drzim ti palceve😊😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »