Komentari za tekst "Vaša beba u 1. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
933
Ostavite komentar
To zabacivanje i moja beba je to počela negde u ovom periodu i radila je to par nedelja pa prestala, sad ima 4 meseca. A za vrištanje moguće je da nešto sanja pa se uplaši, probaj da je umotaš za spavanje, tako se osećaju sigurnije kao kad su bile u stomaku.
zdravo mame imam jedno pitanje...beba ima mesec i tri nedelje i u poslednjih par dana stalno spava samo jede presvuce se i opet spavanje a pojavili su joj se i podocnjaci...sta moze biti u pitanju? pre je bila vise aktivna preko dana...ali sad stalno spava i nocu i danju.
Zdravo,
Ima li jos neka mama problem da beba nece da spava preko dana?
Kod mene spava sasvim malo, sve nesto po pola sata 15 minuta
Iskreno da vam kazem ni moja beba nije spavala tokom dana sasvim malo i kad zaspi morala sam da je drzim u rukama nikako krevetac.I kad je proslo 40 dana normalno ja je nisam pre toga izvodila pocela sam u kolica i ona se najede ja je malo provozam po sobi ili napolju i ona spava.Beba vam je ili gladna ili želi kao moj sin da se “drmusa” da bi spavala.Pojačajte hranjenje,presvucite je i pravo u akciju.
Isto
isto je tako i kod nas
poz mame💖
beba 3mj i 3sedmice doji na zahtjev.Koliko citam sto vise na siki to vise mlijeka.Od jutra kad su pune pa po cijeli dan beba je na siki, medjutim kako dolazi vece osjetim da mu fali mlijeka.Dojke su mekane (sto kazu ne znaci da nema mlijeka), ali fino doji i onda se pocinje ljutiti, rastezati,pustati pa vracati😰nisu grcevi...Da li neka mama ima slicno iskustvo i koji savjet?Kako povecati kolicinu mlijeka?hvala😘
Nikad dohrana neće biti kao majčino mleko. Moje dojke budu isto takve, ali ne znači da nema mleka. I beba ni se isto tako otima, ali ja je vratim jos par puta i prekinemo dojenje. Beba je ustvari tada sita. Mi smo bili sa 40dana na kontrolu i dodao je 1500gr,tako da nema razloga za strah.
Pa daj bebi dohranu i to je cak po meni bolje od prirodnog mleka beba se umori na sisi a nista se ne najezde i to je istina. Ja kako sam presla na dohranu moja beba dobila 250 gr nedeljno i super napreduje plus sita je i ima normalnu stolicu dodaje vodu obavezno posle dohrane ona popije koliko hoce. Jeste kao pedijatri savetuju majci o mleko i sve to ali tako beba ne pojede skoro nista i ostane gladna. I ne nabacuje dovoljno mase.
Jel tako od početka ili samo u poslednje vreme? Ako je u poslednje vreme meni zvuči kao skok u razvoju, pročitaj na internetu o tome, sve što si opisala ukazuje na to, i moja beba ovih dana prolazi kroz to.
Drage mame, da li znate kako bebi da uvedem naviku kad da jede i spava,posto mu jos traju grcevi i gasovi? Trudim se vec 2-3 nedelje unazad da ga uobrocim koliko mogu ali mi tesko ide jer ga bas muci stomacic, da li neko ima neki savet da mi da? Svaki dan nam je drugaciji.Nekad odspava popodne nekad ne,nekad se desi nocu da spava po tri sata nekad se budi na sat vremena i stenje celu noc.Dojim ga i dobija dohranu. Ili je nemoguce da se uobroci dok ga sve ne prodje?
Bio Gaja sa kombinacijom coli prev pomaze kod grčeva i toplo oko stomak 100% proverereno
moja beba isto ima.problem sa grcevima i stomakcic, ja je nahranim i stavim da spava, i cim je pustim u krevetac pocne da place, ja je ostavim da place jedno 10-15minuta izadjem na terasu ispusim jedno 😂 onda se vratim i uzmem je malo ona taman zacuti i dam joj jos malo mleka i ona zaspi i pustom je u krevetac i onda malo place al posle spava, ( tako je muz naucio i uspeva) a dokle ce biti tako neznam😂 z sto se tice grceva dam joj biogaia i malo caj jedno 20-50ml.
Drage mame, moja beba ima mjesec i 3 nedjelje i stalno se budi uz plac i mlataranje rukicama i nogicama i nazovimo "protezanjem". Da li neka ima slican problem? Ja sve mislim da je to od grceva, ne znam sta bi drugo moglo biti u pitanju.
mi imamo isti taj problem ,sada su grcevi stali ali ima gasove sada

ja mislim da su grcevi
Kod nas isto tako 🤷‍♀️
Ujutro od 5h pa sve do 8h - 9h traje to protezanje i istezanje 😊
S koliko su se vase bebe pocele oslanjati na dlanove dok leze na trbuhu? Hvala 😘
moja je pocela sa 14 dana
moze li mi neko reci koliko treba biti razmak izmedju podoja i da li se racuna od pocetka do pocetka ili od kraja do pocetka?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »