Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1130
Ostavite komentar
Sve dok dojite moguc je neustaljen ciklus. Mozete dobijati redovno, a i svako 3 mjeseca, a i ne dobijati uopce. Ako ste zabrinuti, posjetite ginekologa.
Moja beba ce sad da napuni 4 meseca 25 marta,ja sam vec normalno dobila u januaru i februaru,sad u martu nisam. Ne znam ni ja sta moze biti. Verovatno neki poremecaj hormona.
Drage mame, želim da te pitam da li vi imate mala beba ima temeljača i opada kosu, ali je li možete da porasti novo kosu? Molim vas, objasniti.
Moram da znam.
Moja beba ima temeljača i opada kosu. Malo sam zbunjena i zabrinuta zbog kose.
Pozdrav😊
Mi smo imali temenjacu i to bas... Opala je kosica i evo raste nova, tako da ne brines! Ja sam mu skidala, kazu da ne treba dirati, ali kada sam videla da se to jedva "drzi" samo sam povlacila prstom i za dva dana je bilo cisto. Stavljaj vazelin pre kupanja i izmasiraj, posle malo po malo skidaj. Bice sve super, bez brige!
Utrljajte bebi ulje na glavu bebice i polako cesljicem za bebe cesljajte, tad vidite na cesljicu koliko se skine temenjace. Kad joj opete kosu peskirom joj istrljajte glavu i opet cetkom procesljajte... nama je taj posltupak super pomogao 😁
Imale su mi temenjacu obe bebe. Samo stavite bebi ulje nekih sat vremena pre kupanja na glavu, blago umasirajte da bi ste kasnije isprali. kao operete bebi glavu cetkom za bebe ocesljajte je. Blagim pokretima prema temenu. I da, normalno je da bebi opada kosa, izrasce nova.
Molim vas ne slusajte savjete o stavljanju bebe da sjedi i podupiranju jastucima. To je jako opasan savjet za bebinu nerazvijenu kicmu i vrat. Beba ce poceti sjediti kad bude spremna. Stavljajte bebu na stomak kako bi ojacala vratne misice.
Pozdrav mame molim za savet. Moja beba je napunila 3 meseca pre 2 dana, samo je dojim, imam mleka ali ona odbija da jede, sisa 6-7 minuta jednu dojku a drugu ni da cuje (inace je ranije sisala svaku po 10 min) a nekad nece ni jednu, zaplače se i odbija, kada uhvati bradavicu nece da vuce. Bili smo na pregledu kod doktorke sve je u redu a jos pre mesec dana doktorka je rekla da su joj otecene desni (valjda ce uskoro zubic) da li je moguce da zbog toga nece da rucka? Hvala unapred.
Sve je moguce, pa i zubici. Pokusajte umiriti bebu prije dojenja, dojiti u zamracenoj i mirnoj sobi, nuditi cesce da doji kako ne bi postala previse gladna i nervozna.
Pozdravv mame,zanima me vase misljenje,mojoj bebici su rekli da ima tortikolis vodim je na vezbice svaki dan ali imam strah ne znam hoce li pomoci to dali ce imati nekih posledica kasnije, i koji je razlog togaa dali vi znate ??
Moja devojčica je imala tortikolis savetovali su vežbe ali mi nigde nismo išli.
Sada ima 22 meseca i sve je u redu.
Glavu drži pravo i nema nikakve smetnje
samo vezbe kod strucnjaka i nema nikakvih posledica.moje dete je imalo, vezbali smo sigurno 2-3 meseca
Kao fizioterapeut i neko cija beba okrece glavu na jednu stranu kazem da nije strasno.. Recimo, ako beba okrece glavu cesto na levo, prilazite bebi s desne strane, pricajte joj tako da mora da okrene glavu na desnu stranu da bi Vas videla, stavljajte joj igracke na desnu stranu, radite istezanja vrata tako da joj uvo ide ka desnom ramenu, u sustini sve sto bi bebi bilo zanimljivo prebacite na kontra stranu od one na koju glavicu savija ili okrece.. 😊
Mali prostor u stomaku.. Ispravice se, ali moras vezbe i kuci da radis..
Ćao cure, žene..
Da li je u vaših beba zelena stolica? Nalazi su rađeni, uredni su. Sve pretrage radjene i to u redu. Kazu od kamilice i od komoraca i to nije, gladna nije. Na Ad mlijeku je od rođenja. Danas joj je 3 mjeseca i u 95% slucajeva je zelena stolica. Molim vase misljenje ?
grčevi.
Moja beba je od pocetka na AD. Isto joj je maslinasto zelena stolica konstantno. Doktorica kaze da je to uredu u njeno objasnjenje je da formula sadrzi puno zeljeza i posto beba ima stolicu jednom dnevno, mlijeko u crijevima oksidira zbog zeljeza i zato bude takva. Zna biti i zuta kad bukvalno napuni pelenu ali je pretezno zelena. U pocetku me je plasilo da nije gladna ili prehladjena ali ispostavilo se da nije hvala Bogu, jako je vesela. Do AD je, pretezno se to desava kod beba koje nisu dojene
Moja beba sisa, ali joj je isto bila zelena stolica (retka i neprijatnog mirisa) od Nove godine do pre par dana. Zbog toga je i slabo napredovala. Prestala sam da uzimam mlečne proizvode, govedinu i jaja. Jošne znam šta je od toga pomoglo, izgleda mlečni proizvodi, a možda je i samo ojačao. Uglavnom, sada je mnogo bolje. Postoji i adaptirano mleko za bebe bez proteina iz kravljeg mleka. Možda vredi pokušati.
Moja beba i 3 mjeseca i dojim ga jel normalno da mu je stolica rijetka i zuta nekad bude i zelenkaste boje
normalna koinziatencija stolice dojencadi je rijetka sa granulama, boja zuta, ako je malo sa zelenkastom nijansom, to je razlogom vase hrane, nesto ste pojeli primjer buraniju isl.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »