Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
Žene ubi me grčevi u nogama
Jel smijem piti magnezijum direkt
To ce Vam i pomoci da ublazi grceve.
Pijem i ja ujutru i uvece.
pozzz❤
Pozdrav cure, dali ste i vi imale u 12tt uzasno jake bolove u zdjelici? Ovo mi je druga trudnoca u prvoj se stvarno ne sjecam ovakvih bolova i dali je to normalno? Hvala 😊
Braon iscedak u 12. nedelji trudnoce. Iskustva...
Bas mi je drago sto je sve u redu. Sve najbolje. ❤ nema na cemu❤
Majo jeste li bili kod ginekologa? Jeli sve u redu?
Isidora u potpunosti se slazem sa tobom da treba da se javi sto prije. I ne samo ona vec sve zene koje primijete tako nesto. Moje iskustvo, na pocetku trudnoce (7. nedelja) mi se bio pojavio zbog nedostatka progesterona. Javila se dezurnom ginekologu i dao mi je utrogestan da koristim i sad je sve u redu. U prvoj trudnoci sam citala razna iskustva da je to normalno i na kraju sam zavrsila na kiretazu, trudnoca 15 nedelja i par dana. Beba je nestala (da se tako izrazim) a da napomenem da je beba imala otkucaje srca i do tad je bilo sve u redu. Poenta je da je svaka trudnoca prica za sebe. Tebi se to desilo i proslo je hvala Bogu sve kako treba, meni prvi put nije. Ne treba zanemarivati tako nesto. Braon sekret, sekret koji ima neprijatan miris ili izgleda drugacije. Sta te kosta da odes i provjeris. Ako ne zbog sebe zbog djeteta. Ja se izvinjavam svima, samo ne bih da iko prodje kroz to da izgubi nesto najdivnije. Das sve od sebe, ipak imas za koga da se boris i o kome da brines. Makar ja to tako mislim.
Sve je u redu, Hvala Bogu. Hvala vam na odgovorima...
iista ptica mi se desila u 10oj nedelji, ali sve je ok, hematom koji je bio duplo vecj od ploda, sad se resorbovao, i van oapsnpsti smo. javi se doktoru obavezno, kod nekih bude i losiji kraj.
Kod ginekologa se javi sto prije. Moze da bude da nije strasno, ali ja nisam imala takvo iskustvo prvi put. Drugi put sam na vrijeme otisla.
Je l' imao neko povisen beta hcg na double testu, i sta ste dalje radile?
Hvala unapred ☺️
Pozdrav zene! (: Da li neko zna koliki je normalan secer za trudnice?
Ovako su meni rekli. Ujutru do 5, prije obroka manja od 5.3, sat vremena posle obroka 7.8, i dva sata posle obroka do 6.7 ☺
Trebalo bi da bude ispod 5 u trudnoci. Nije strasno ni preko ali mora da se prati i da se radi ogtt test.
Pozdrav mame i buduce mame 🤗
U 12oj nedelji sam trudnoce,prva trudnoca,stavljam utrogestan i primam inekcije progesterona jer imam blage kontrakcije ali doktorka kaze da je sve zbog prevencije jer je materica mala pa se siri. Usled svega pojavljuju mi se velike bubuljice jako bolne i crvene,zanima me da li je neka imala slicna iskustva i sta ste koristile da nestanu ?
Hvala na odgovorima unapred 😘
Moja sestra je hirurg za lice i vilice. I uvijek mi je govorila da je najbolje sta mogu da uradim jeste da se umivam sto vise sa sapunom za bebe, sapun koji naravno koristis samo za lice. Pomoglo mi je. Posle sam otkrila Puzle puder od Nevene, i on mi je odgovarao. Nikakve kreme koje zatvaraju pore. Pogotovo ako su masne. Jer ako dodje do zacepljenja pora, stvara se pufica.
Nadam se da cu ti pomoci. 😊Cula sam da su sapuni koji su od kozijeg mlijeka takodje dobri ali ja sam na njih alergicna.
Hvala Dada.:)
Da li se nekoj od Vas desava da ide krv iz nosa kada ustanete posle spavanja?Inace da napomenem da koristim fraksiparin.To mi s desava od pocetka trudnoce.Pa,ne znam da li je zbog trudnoce ili mozda zbog freksiparina?
Pozdrav,nista strasno,desava se i meni,a desava se zbog vece prokrvljenosti tela... tj nase telo proizvodi vise krvi pa se desi da pukne po neki kapilarcic 😊
opet ja imam problem skoro 4 mesec sam msm 3na 4 skidala sam duks i slucajno se malo zakacila na stomak nije bio jak udarac onakoo slucajnoo je l necee mi fali nista?
Probaj malo da se opustis. Previse si zabrinuta i opterecena, isprepadana. Za svaku skoro nedelju imas mnogo pitanja, imamo ih i mi ali manje pitamo☺. Ali malo se opusti. Na ovom sajtu/aplikaciji imas jako mnogo korisnih tema. Imas objasnjeno sta je dabl test ( u clanku za 13. nedelju si za to pitala, za vrijednosti). To je samo statistika.
Polako, beba je zasticena i ususkana dobro. Ali se cuvaj.
Ja sam imala ruzna iskustva, sad hvala Bogu cekamo dijete. Radila sam tripl test i cekam rezultate, dabl nisam radila, pa sam opustena.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »