Komentari za tekst "Koliko sna je potrebno bebi?"

Komentara
157
Ostavite komentar
Sa napunjenih 14 dana dete mi je pocelo spavati celu noc (od nekih 21-21:30 do 6:30-7:00... Sada ima 17godina i dalje je velika spavalica 🤣
Isto je i kod mene. Sve ok.
Moguce je🤗 i koj bebac je vec sa mesec dana poceo da spava neprekidno od nekih 20-21h pado 5-6 ujutru.. Sad ima 2 ipo meseca,spava od 20h pa do 6h ujutru..
Moja beba ima 7 meseci. Od pocetka rano zaspi. Vec u 8 ona spava. Malo se nocu budi, dobije vode i nastavi. Ustane oko 6. U toku dana mi soava posle doručka, uzine i rucka ponsat, sat i po. Da lj je to normalno? Svi kazu jeste a ja se nekad zabrinem. Da napomenem da jedemo cvrsti hranu. Sa 7 meseci ima 8kg i doktor kaze da je super, ovako zdrava i prava. Hvala na savetima
JeSte normalno ako beba nije nervozna i vama odgovara takav ritam.Minimum potrebnog ciklusa sna u komadu je oko 50 minuta,i sve ato spava manje od tog nije dovoljno.Pozdrav
Da napomenem da nekad kad ustane posle sat vremena bi opet da spava, trlja oci
Moje beba ima 11 meseca, i od prvog dana malo spava. Puno stvari smo izprobali. Sada vec zadnjih mesec dana na ivici sam snage, zaspi uvece spava 10-15 minuta samo i u vrisak. I posle muke da je uspavamo nekada i do 24 se mucimo. I do 4 ujutru ona place i spava i ili za kmeci na svakih 15-20 min pitala sam i pedijatra odg. Sam dobila takva je beba ali nemogu da verujem. Imam cerku od 27 meseca i uveli smo ritam i sve je funktionisalo i dan danas. Ali sa mladjom je strasno. Pomagajte ako znate kako, spremna sam na sve
U slicnoj sam situaciji a sa cerkom je islo sve kao po loju.Nije takva beba,ima problem(zubici) ili strah ili previse nadrazaja u toku dana,ili je uspavljujete kada je preumorna..Ono sto sam sigurna je da je uspavljujete ljuljanje!Da li sam u pravu?🙂Ne ume da zaspi sama!
Moja beba sada ima 2 meseca. Od kad se rodio spava celu noc bez budjenja. Na pocetku je to bilo 4-5 sati, od oko 1 noci do 6 ujutru.. sada spava od 23:30-8,9 ujutru.. preko dana nekada 3 sata, nekada 5 iz dva puta.. super je veseo, lepo jede, super napreduje. Ne place nikada sem uvece od 19-21h zbog grceva i zubica koji su mu vec krenuli. Samo me zanima je li ok da toliko spava vec sada noci?
Isti slucaj samo bez zubica i grcica. Nekad se predvece unervozi ali to traje najvise pola sata. Zapitam da li je to normalno, al dobro napreduje i vesela je, sto mi govori da je sve ok.
Ovo kao da sam ja pisala. Samo sto moja curica nema grcice i uspava se sama tako sto se mazimo pred spavanje. Ne budi se u toku noci. Ranije sam je budila u toku noci za podoj, sada je vec pustim da odspava koliko hoce. Srecna je beba, lepo napreduje. Mada i ja postavljam to isto pitanje.
Moja beba stara 5 meseci uspava se u 23h ustane u 2h i nece da spava do 9h ujutru bas je iscrpljujuce postalo je ozbiljan problem nekad ume da ne spava od 00:00 do 10 ujutru sta da radim imate li neki savet ??
cao mame ja imam ozbiljan problem
moj bebac ima 11 meseci preko dana odrema 2-3 puta po sat vremena nocu isto svako vece kupanje u 20h spava do 23h, budi se i do 3h ujutru ne spava.posle toga spava do podne.
da napomenem on ne place nikada pa ni kad se probudi.sta da radim

Manje po danu da spava, zaminija je noć i dan.. Aktivnije po danu i prominit to rano spavanje navečer..
Sve je to super, ali moj bebac spava kad on hoce i ako ne menjam nesto te "rituale" 😂
Kao da pricas o mom detetu,isto apsolutno a ima 9 meseci
Moja devojčica ima 11 meseci i preko dana spava uglavnom dva puta po sat ,sat i po.Ali zato se uveče namučimo oko uspavljivanja.Još uvek sisa , ujutru i uveče.I noću se obavezno budi i traži da sisa.Od rođenja smo je stavljali u krevetac da spava a sad nema šanse da je spustim jer odmah oseti i budi se.Hoće kod nas da spava.I da bismo mi koliko toliko spavali, pustili smo je.
Ne znam kako da je naučim da se sama uspava.Ako neko ima neki trik,savet...
Pozdrav i od mene. Ne znam dal ovo sto pisem sada treba ovde sve da odkucam il imaju jos dodatne teme o spavanjima. Moj maleni ima 3 meseca i 4 nedelje uskoro punimo 4 meseca. Ono sto mene fancinira kod njega je kad se probudi on ako je spavao na stanu dal levu il desnu pokusava sam da se okrene na stomak i uradi tako vise puta kao da želi da ustane a pri tome svemu on se probudi i neoglasi se nikakvim tonom da je budan nego posle nekoliko minuta cujem ga kad krene da guče i kad muku muci da izvadi sam rukicu ponekad i uspe :))
A spavanje je sada malo komplikovano oko 8 uvece zaspe probudi se u 10.11 jede opet zaspe do 2.3 i tako do 6 pa do 8 i posle akcija snjim do nekih 14.15h popodne pa odrema sat vremena i onda setnja. Desni ga muce pa i to je uzrok nespavanja cele noci. jos uvek nisam dosla do toga da spava 5 ili 6 sati :))
Cao moj bebac ima svega dva meseca ali me brine jer spava nocu po 8sati nekada i po 10 i ne budi se.Plasim se da li je sve uredu .ujutru ustane oko 6 ili 7 jede i opet zaspi i budi se oko 12...Da li neko moze mi reci da se ne brinem ili?
E blago ti 😂
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »