Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Odradila sam urin i urinokulturu.U urinu pise dosta bakterija,urinokultura sterilna zato sam i zbunjena.Otici cu kod ginekologa.Hvala vam u svakom slucaju.😘😘
Nisam nikad ni cula za to. Javi se kod doktora, dace ti da radis nalaz urina, i urinokulturu (nadam se da sam ispravno napisala).
To mozes i privatno, pa sa nalazima da odes kod dotora.
Najbolje da uradis urin i urinokulturu i onda ako ima potrebe odes do lekara.
Da li neka trudnica ima problem sa crvenim tackicama po kozi?

sada sam 10+ nedelja, i od kako sam krenula da pijem folnu kiselinu(na koju nisam alergicna) pojavile su se crvene tackice, otisla kod ginekologa i promenila mi drugu folnu kiselinu i rekla da se malo sklonim sunca
Ima li koja trudnica bolove u zdjelici i guzivima.? Cim duze stojim ili setam odma me pocinje boliti, cak odma iznad trtice. 🤷‍♀️
Da, veoma cesto mi se to dogadja, proverite urino-kulturu...
Sve ti je to normalno.
Jedno pitanje drage buduce mame.Trenutno sam 10+6 nedelja,prehladjena ,kasalj,nos i grlo.Moze li mi koja reci Kako ste se izborile s prehladama na pirodan nacin(cajevi,obloge),sta vam je najvise pomagalo?Hvala unapred na odgovorima
Samo morska so sprej za nos i pantenol septolete za grlo. Puno čaja i propolis :)
evo i ja bas se mucim sa prehladom, ja sam 9+3 od prirodnih stvari samo sam karamelizovala secer i inhalirala se bosiljkom ali mi nista ne pomaze i razmisljam da se javim lekaru za neki lek jer se plasim da se ne pogorsa.
Pozdrav zenice, ja sam 9+3 i desava mi se cesto uvece osecaj hladnoce kao da cu da dobijem temperaturu? Izmerim po sto puta, ali nista. Samo jeza i osecaj hladnoce. Jel se jos neka od vas susrela sa tim?
Da, nemate potrebe za brigom...
Nagle promene temperature tokom noći (prvo mi bude hladno pa prevruće) imam od samog starta trudnoće i to je sasvim normalno i za to je zaslužan ostrogen, hormoni se ubrzano luče kada mirujes. Živim u inostranstvu i tako mi je ovde rečeno. Čak šta više to mi se javljalo I tokom pms-a.
Drage zene ,trenutno sam 11nedelja,prehladjena,Kasljem,nos curi,moze li mi koja reci sta vam je pomagalo(obloge neke,cajevi)?.Izbegavam ici doktoru jer ne zelim piti lekove.I da li prehlada u ovoj nedelji moze uticati na plod?Hvala vam unapred
Jedno pitanje 10+5 nedelja sam ali mi je sad sve manje i manje muka i jedem sad lepo alii nem mucnine je l to ok
Jeste naravno, bude sve lakse i do 14 nedelje mucnine prestanu skroz. Mi brinemo uvek ali sve je to normalno. :)
9+2 sam.. juce bila kod ginekologa.. beba se vise ne razvija,razvijala se do 8+2 i stala,srce se ne cuje vise.. ali.. oni ne zele da se radi kiretaza,nego da cekam 2 nedelje da dodje do pobacaja,ako se ne dogodi onda da se javim.. sta mislite? to je kod privatnika svakako cu i drzavno otici..
Draga Nina, i ja zelim da te ohrabrim. Jako mi je zao sto moras kroz sve da prolazis, jako je stresno i tesko. Moj slucaj je slican Draganinom, krajem 2018 spontani u 11 nedelji. Posle toga otkrila trombofiliju isto i sad sam na Fragminu, polako ulazim u 7 mesec. Budi hrabra ali moj je savet da ispitas sve sto mozes, stitnu zlezdu, insulinsku, trombofiliju i polako u nove pobede sigurnija. Pozdrav.
Draga Nina, mnogo mi je zao zbog toga sto ti se desilo, prosla sam kroz isto prosle godine, s tim sto su meni zakazali ponovo pregled za 4 dana, da bi se uverili da nema otkucaja, a nakon toga odmah kiretazu. Kad sam se oporavila, resili smo da probamo opet i odmah sam ostala trudna, a u medjuvremenu sam saznala da imam trombofiliju, sto je mozda bio razlog spontanog. Sada sam na terapiji fragminom, za sada je sve u redu, nadamo se najboljem. Zelim ti da sto pre prebrodis ove ruzne dane i da nam se uskoro opet prikljucis sa lepim vestima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »