Komentari za tekst "Problemi sa kožom"

Komentara
75
Ostavite komentar
koju kremu koristiti za ojed ispod brade kod beba?
Moja beba ima 3 meseca. Primetila sam zadnjih mesec dana kad je uzmem u naruce da mu pomodri tijelo inace noge i izadju crvene fleke cim ga spustim to se makne i sve tako. Da li mozda neko zna nesto o tome ?
Ne jos uvek 😕
Zdravo, da li ste saznali sta je razlog? Pozdrav
Moja beba od 5 meseci 23 dana ima virusnu infekciju pa me zanima dali sme napolju.
Imam bebicu od 6 i po mjeseci. i izasao nam je ekcem. ima li neko iskustva sa tim. hvala
Moja kcerka je dobila ekcem kao beba,imala je mozda 3-4 meseca,prvo je izasao preko cele leve strane lica,bilo je bas mnogo s obzirom da je bila beba,nisam odmah znala sta je ali kad sam videla da je suvo onda sam pretpostavila da je to,sto je i doktorica potvrdila. Dala nam je dve kreme koje se prave u apoteci,ima poseban recept za to,jedna se maze uvece,jedna ujutru. Pomogle su,pocelo je da deluje vec posle prvog dana i stvarno su dobre kreme. Ona sada ima tri i po godine,pojavi joj ponekad ekcem po nogama u manjim oblicima,npr.na vise mesta kao manje tacke i ja samo uzmem te kreme i mazem dok ne prodje. Dok je bila manja nekada je znalo i po rukama da se pojavi ali sada slabije. Kada je zimski period bude nekad malo po obrazima,zacrveni se,jer od hladnog i ostrog zraka hoce ekcem da se pojavi,ali ja sam primetila da ga ima i kada je toplo.
Zdravo mame beba ima Seboricni dermatitis zanima me da li se neka mama srela sa tim i kakk da se izborimo beba se bas ljuska
Mojoj bebi se strasno guli koza po rukama i nogama. Stara je 5 dana. Dali jento normalno?
moja beba ima mesec ipo dana i pre 2 dana pojavile mu se crvene sitne tackice kao bubuljice dali je jeno imao iskustva sa tim
Moja beba ima dva i po meseca,a pre nekoh par dana pojavila mu se crvena tackica na celu,kao neki mladez. Sta bi to moglo biti? Pozz
Imam bebu od 8 dana i vec 2 dana uveče se pojavi neki osip po nogama a ujutru se malo smanji, da li ima razloga da panicim ?!
E sad, svi komentari su dosta stariji, ali se nadam da ce mozda nekom pomoci ako zatreba. Mojoj bebi je buknuo ekcem, po vratu je bio haos, na celu, iza usiju, iza kolena, na parovima, po stomacicu. Probali smo razne kreme, sve sto je pedijatar preporucio i nista. Avene, Cortina, Linola gama (sa nocurkom), Bepanthen sensiderm, mustela, ne znam ni ja vise sta nisam probala, dok me u apoteci nisu pitali da li sam probala ulje od kajsije. I rekoh, da probam i to. Posle 5 dana, ekcema nigde, bukvalno je nestao. A ulje i dalje koristimo, odlicno je za d'ici kozu. Tako da, nadam se da ce nekom pomoci, nama je resilo sve..
Gde se moze naci to ulje?
Moja beba je imala 3 dana visoku temperaturu,ima 6 meseci i dobio je dva zuba, 4 dan Kad mu je prestala temperatura izasli SU mu sitni plikovi Po licu Na celu, i Na vratu. Neznam zbog ceqa je to i sta Da radim??
Jel ima neko iskustva sa atopijskim dermatitisom? Meni je nedavno dijagnostokovan a ispoljio se i kod bebe.
Mojoj devojčici se pojavio sa godinu dana i dugo je imala po licu najviše. Pomogla joj je kupka i krema avene trixera. Malo je skuplje oko 30e jedan proizvod (bar je bilo pre 7 god) ali je efikasno
Cao svima imamo jedan problem moja beba ima 2 meseca i 5 dana mnogo crvenilo po licu i po vratu neznam sta da radim i puder i kreme sam joj mazala i ne pomaze neznam ocega joj to ko zna neka mi kaze za savet hvala u napred
Ja mojoj mazem ceuderm kremu ona je oko hiljadu dinara od rodjenja je imala ekceme po licu i suvu kozu dermatolog mi je to preporucio i mazem joj posle svakog kupanja i ekcemi se vise ne pojavljuju.
Oprostite na greškama u kucanju, od pospanosti i umora zaista ne vidim sta pisem. Na red su dosle neprospavane noci zbog zubica. Vec 3 nedelje spavam u proseku 5 sati dnevno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »