Komentari za tekst "Rani simptomi trudnoće ili nešto drugo?"

Komentara
45
Ostavite komentar
Treba mi pomoć, zadnju menstruaciju sam dobila 8 aprila, odnos nisam imala a menstruacija kasni tri dana, stomak nadut, grudi me malo bole, ne znam sta moze da bude?
Nisam imala odnos ovog meseca a kasni mi tri dana, imam osećaj da cu da dobijem, stomak mi je nadut, šta moze da bude ?
Zdravo imam jako seckanje u donjem delu stomaka? Pritom sam trebala da dobijem 15 aprila,ali nisam
Danas je 5 maj
Podeliću moje iskustvo možda nekome bude od koristi. Simptomi trudnoće su mi bili identični simptomima PMS-a, jak bol u grudima, blagi grčevi u stomaku i ništa više. Očekivala sam svaki dan da ću dobiti, ali nakon dve nedelje sam posumnjala i test je bio pozitivan. Na bebi smo radili oko deset meseci.
Čitam komentare i ne verujem!!! Dobro dal je moguće da ovde pitate dal ste trudne? To bi drugi neko utvrdio na sajtu.. na osnovu čega? To je tako glupo i detinjasto. Devojke ako sumnjate na trudnoću lepo otidjite u lab. na analizu krvi, pogledajte beta HCG to vam je fino poverljivo bezbolno i najpouzdanija metoda. To vam je moj savet jer iz analize urina (apoteka) vrlo često dobijemo pogrešnu negativnu/pozitivnu potvrdu. Ili naravno posetite ginekologa.
Zdravo.,treba mi pomoc
Zdravo imala sam menstr. 02.03. ovaj mjesec mi kasni 3 dana
A do sad sam imala redovnu menstr. ili dobijem 2-3 dana prije
Nemam ni bolove u stomaku kao sto imam kad trebam dobit imam samo blage grceve i stalno idem u wc
Zdravo, molim vas pomoć
Imala sam menstr. 24.11 po kalendaru plodni dani su mi od 1.12 a 3.12 je bilo u minut do 12 -nezasticen odnos.
Sada iako znan da je rano osećam sve neke malene grčice u predelu materice.. Da li je moguće da sam trudna ?! Bukvalno sam se smorila jer sam bila u vezi tri godine i nikada nisam ostala trudna. Sada sam u vezi 4 meseca stvarno to ne želim! Posebno sam se uplašila jer me je dečko pitao kad treba da dobijem... i kad sam ga pitala da li je siguran jel sve izaslo napolje rekao je da jeste ali da je bilo knap i da je možda vodica pred izašla u mene - e to mi nije jasno ta vodica i sl da li se od toga može stvarno ostati trudna ako ti je plodni dan ?
Zdravo, treba mi pomoć. Već 2 meseca, možda i više dečko i ja imamo nezaštićeni odnos (svakako smo pazili i nije svršio unutar mene) i ovaj mesec mi kasni za sad 9 dana. Nemam nikakvih simptoma da ću dobiti. Hvala unapred :)
Postovane,zanima me da li je moguce ostati u drugom stanju dva dana pred ciklus?U pitanju je nezasticen odnos i nismo vodili racuna 🙄
Dobro vece ja nisam dibila mestoraciju ovaj mesec datum trebao 3 i nisam dobila dali vi mozete meni da kazete
Dobar dana zanima me nesto.
Da li sam trudna imala sam odnos 16 i 22 ali nije svrsio u mene neko na stomak i cim to uradi opet vrati u mene.boli me stomak i povraca mi se leđa me bole da li sam trudna
Ćao svima, zadnja menstruacija mi je bila 18.05. prvi nezaštićeni odnos imali smo 03.06. par dana nakon toga osjetila sam veliku glavobolju i pritisak u ušima, koji je trajao par dana, po kalendaru treba da dobijem 15.06, tačnije sjutra, a danas osjećam istu glavobolju i prisak u ušima. Da li samo paničim ili postoji neka šansa za trudnoću? Hvalaaaa
Zdravo, uglavnom imala sam odnos sa deckom 1 dan menstruacije i on je zavrsio unutra. Citala sam preko interneta da je tesko da se zatrufni 1 dan mns zbog ovulacije. I sve je bilo uredu do pre 2 dana kada smo opet imali odnos i meni je krenula krv. Ja se nadam da sam dobila pre posto od zadnje mns je proslo 22 dana. Sada se plasim da sam trudna zato sto sam citala da jedan od simptoma trudnoce moze biti krvarenje. Imate li neko misljenje? Posto od tog odnosa taj dan mi je islo bas malo krvi i onda sutra dan isto tokom odnosa mi je krenula krv i isla nesto malo. Molim vas dajte mi neki savet.
Zdravo, zadnja menza mi je bila 8.3, zatim decko i ja imali smo ne zasticen odnos 22 i 23 mada mi nikad nije redovna menza,, grudi me bole, mucnine, nadutost i pulsiranje stomaka trebala sam da dobijem 5.4 ali sam dobila kao neko krvarenje posle 3 dana kasnjenja.. Mada i dalje imam iste simptome, da li sam mozda trudna pa su to svi rani znaci ili je ipak rec od pms simptom.?
Zene molim vas za vase misljenje. Suprug i ja smo aktivno radili na tome da ja ostanem u drugom stanju zadnjih nedelju ipo pre pocetka njegove terapije a i izmedju moje ovulacije i za vreme ovulacije. 5og je trebao da bude prvi dan menstruacije, ali se nista znatno nije desavalo. Sutradan za ceo dan jedna kap braon iscedka. Danas isto tako, sekret mi je bledunjavo braon. I dalje su mi grudi osetljivije, ledja me boluckaju i imam onaj osecaj u donjem delu stomaka kao neki pritisak, osecaj menstruacije... Postoji mogucnost da sam trudna?? Jel moguce da se bas to desava za vreme mog ciklusa...?? Sa prvom trudnocom sam imala taj iscedak ali tek kasnije... Bila sam mesec ipo dana trudna.
molim za savjet,zadnja men. je bila 5/6/7/8 septembar a ovulacija otprilike 10/11/12/13/14/15 imsla sam nezasticen odnos 11 i 12 isli smo do kraja.Sledeca men. treba doci 01.10. Ucestalo mokrim cak me probudi i moram da ustanem zbog toga,jedan put mi se javila nesvjestica sve crno pred ocima,u ustima gorcina,dva dana temperatura bez razloga,stomak mi je napiren ali neosjecam nadutost.Danas je 12 dan od prosle i 13 dana do nove men.(25/26)Dal je moguce da sam trudna i kad moze kucni test,hvala svima.
Devojke, molim vas za kratak savet. Tokom cele prošle nedelje sam imala nezaštićene odnose sa dečkom i jesmo išli do kraja, mada je bio tek početak mog ciklusa pa stvarno ne verujem da sam trudna. Međutim, baš mi je muka vec dva dana, jedva izdržavam da ne povratim. Da li je previše rano za trudničku mučnonu? Kada ona može najranije da se javi?
Hvala
Moze mala pomoć? Suprug i ja radimo vec duže vreme na bebi.Stalno imam problem sa ciklusom, operisala sam stitnu pre 5 god.Imam sina 14 god..vec 18 dana mi kasni sada, beta je pokazala 5,1 ml...mozda je bilo rano,jer su mi poremećeni plodni dani.Uradila sam test kući negativan. ..Šta reći, pijemo čajeve za sterilit od travara..ova beta me buni,inače imam nizak progesteron
vjerujem da je trudnoca u pitanju. a test vam je negativan jer ona pokazuje samo preko 20 :D
Ja i moja devojka imali smo pred igru i kasnije je moj glavic usao malo u nju. Ona je nevina i sada neznamo da li je trudna ili ne?
Imalismo te odnise ali joj nisam oduzeo nevinist a sada posle 9 dana kaze da je bole grudi da li je moguce da je ona trudna?

Molim vas brzo mi odgovorite na pitanje 😱
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »