Komentari za tekst "Anomalije bebe"

Komentara
226
Ostavite komentar
Moja beba je imala SUA sindrom.
Nije bilo nikakvih problema,osim sto mi je dr rekao da je moguce da ce biti sitnija beba.Tako je i bilo,rodila se u 39-oj nedelji sa 2920 gr i 51 cm.
Apgar 9/10,zdrava i jaka devojcica.
Samo pratite i bez brige
Da li ste se porodili prirodno ili na carski? I koliko cesto ste isli na color doppler?
Pozdrav,da li se neko susretao sa SUA sindromom,odnosno da pupcana vrpca ima samo jednu arteriju i jednu venu? Kakva su iskustva?
Drage mame ja sam u 36 sedmici trudnoce i jucer su mi rekli da beba ima neku bijelu fleku na srcu. Da li ima neko iskustva sa tim.
Pozdrav svim mamama. Na kontroli minjenreceno da beba ima usku glavu, manju za 2 sedmice. Trenutno sam u 33. nedelji trudnoce. U 6.mjesecu je beba bila naprednija 5 dana, a sad vec ne. Da li neko od vas ima iskustva s tim? Da li to moze biti indikator neke anomalije?pozdrav
Zdravo trudnice i buduće mame. Kažite mi da li se neka mama susrela sa problemom pražnjenja creva, u 37 nedelji sam trudnoće i 3 ginekologa su videla da beba ne prazni creva, upućena sam na Narodni front, da li neka zna o čemu se tu radi ili je možda prošla kroz to. Unapred zahvalna
Zdravo Tamara, molim te reci mi koji je bio uzrok i sta se dogodilo na kraju?
Pozdrav Tamara, u slicnoj sam situaciji. Kod mene vide neku vodu u bebinim crijevima, ali beba normalno piski. Nisu sigurni sta je u pitanju😑 ja slj sedmice idem na 5D. Nadam se da ce sve biti u najboljem redu i kod mene i kod tebe ❤️
Drage mame! Dali je imao tko slicnu dijagnozu, meni su rekli da na ultrazvuku nevide bebi prstice na desnoj ruci... Tj. Vide se samo dva.
irenadurmisevic6@gmail.com
Radila sam tripl test. Nema nikakvog rizika za Daunov sindrom ili bilo kakav drugi sindrom,međutim afp mi je povišen. Bila sam kod genetičara. Poslala me na uzv koji je 12.3 tek. Zbog brige i svega, jutros sam otišla kod ginekologa, na uzv je primjetio da je glavica malo uvećana. Poslao me na dalje pretrage. Inače sam 22 nedelja i do sad je sve bilo u redu. Sem danas. Da l ima neka mama iskustva s tim? Da l je moguće da sve prođe dobro ipak? Ili je prekid trudnoće neizbežan? Zabrinuta sam mnogo. Prvo nam je dijete i jedva ga čekamo, a oboje imamo po 23 godine.
Sad vidim vasu objavu..imam istu situaciju s bebinom glavicom u 31 tj, zanima me sto su vam rekli na pretragama i kako je na kraju sve zavrsilo?
Sandra, ostavite mi vaš mejl pa ću vam se javiti sigurno.
Puno pozdrava i nadam se da je sve u redu sa vašom bebom.
recevicsandra@gmail.com pozdrav
pozdrav mame
ja sam u 17toj nedelji i do sad je sve bilo ok pre par dana je na fetalnoj ehokardiografiji doktorka rekla da beba ima stenozu aortne valvule i da treba da uradimo dodatne nalaze pre nego sto odlucimo dali da bebu zadrzimo ili ne..ako neka mama ima iskustva sa slicnom situacijom znacilo bi mi da cujem par dana smo u totalnom haosu...hvala
Poštovana, ja sam trenutno u 20-oj nedelji trudnoće, doktori sumnjaju da beba ima srčanu manu Tetralogija falot. Možete li podeliti Vaše iskustvo?
Moj sin je rodjen sa srcanom manom Tetralogija falot. Sad ima 3.5 god i uziva u detinjstvu. Ovi ti kazem da znas da kod u Tirsovoj postoje vrhunski deciji kardiolozi. Svakako trebas otici kod prof. Parezanovica koji je strucnjak za FES i dace ti tacan sud sta moze da se uradi i kako da se resi taj problem. Oni operisu sve vrste srcanih mana.
zdravo mame,da li se neka od vas susrela sa dijafragmalnom hernijom i ako jeste,ako mozete da mi napisete svoje iskustvo.😔
Sad vidim vasu objavu..da li mi mozete reci sto je na kraju bilo s vasom bebom, sto se tice dijafragmalne hernije , jer imam istu situaciju.
Molim vas za pomoć ako je netko imao sličnu situaciju. Trudna sam 21tj. Trudnoća mi je po uzv kraća za tjedan dana, do sada je bilo sve uredu. Danas mi je doktor rekao da se bebin želudac ne vidi. Ako je NETKO imao takav problem nek mi javi kako je završilo. Hvala...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »