Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
Ne postoji način da se otklone. Ja sam pronašla par stvari koje mogu da jedem. Kokice, plazma, banane i slani kreker za sad. U principu sam jednom povratila a stalno mi je muka i krećem da povratim ali ne izlazi ništa i stalno podrigujem. Ujedno sam smrsala 3-4 kg mada kažu da je sve to prihvatljivo na kilazu od npr 63 kg i do 8kg. Bitno je stalno ići na kontrole kod lekara.
Pozdrav drage,Imam pitanje da li je neka bila u istoj situaciji ili ipak ne,.
Ovako u 8tjednu sam trudnoce, Druga je trudnoca u pitanju,Onako nemam nikakvi tegoba glavobolja, mucnina i to nista slicno,.
Ali kad lezem i umirim se u stomaku kao da mi se nesto pomjera i kad dirnem tu ima nesto se osjeti ali ne znam sta je u pitanju,Da je beba rano je zato me zanima vase misljenje ..
Zdravo, verovala ili ne isti slucaj. Mislila sam da umisljam, ali sad vidim da nisam jedina. Posebno je osetim kada mirujem nekih pola sata, sat u kontinuitetu.
caoo. Dali neko ima problem sa pritiskom?
Ja sam ga dobila u trecem trimestru. Protisak u treudnoci je jako opasan molim te da se javis lekaru i da ga redovno meris i belezis.
Pozdrav drage mame, da li vam se desilo da imate krvarenje, ali blago rozikasto.. Samo na papiru mi ostaje... Dobila sam utrogestan 2x1, od 100mg.. I rečeno mi je da se to dešava... A taj dan kad sam to primetila taj dan sam bas trebala da dobijem... I evo već 6dana mi traje, ali opet kažem jedva na papiru samo, ništa obilno..
Cao Irina.I kod mene je bilo neko blago krvarenje i ja koristim utrogestan,nemoj da brines ako ti je na ultrazvuku sve ok onda samo treba vise da mirujes,tako je meni moj doktor rekao,nema posla,nema odnosa,samo mirovanje i sad sam u 8 nedelji trudnoce i hvala Bogu super se osecam,bez brige.💋
Zdravo svim mamama i buducim mamama 🤗 Meni je ovo prva trudnoca i sada sam u 8. nedelji. Pojavio mi se pojacan mleckast sekret, bez mirisa. Da li je to normalno u ovom periodu? Ima li nekoga u istoj situaciji? 🙄
Unapred zahvaljujem.
I kod mene je tako. Druga trudnoca. Radila briseve, urinokulturu, sve je u redu, onda smatram normalno je kad su analize u redu. Ranije radila testove na hlamidiju i ostalo. :)
Ista situacija, tako da pratim pitanje 😁
Dali je moguce da je ovo trudnoca zato pitam sto mi je onda ovo prva trudnoca
sta pitas silvija?
Pozdrav drage dame,ima li koja od vas mučnine ? kod mene ne prolaze,skoro sve što pojedem povratim,mučnine stalo i osjećaj slabosti.
Kod mene su mučnine 24/7 ali samo sam jednom povratila i zgaravica opasna samo podrigujem. Sve mi se gadi i ništa ne mogu da jedem. Nadam se da neće još dugo jel ne unosim ništa u sebe a trebala bih zdravo da se hranim
Elma, kod mene je bilo strasno ali pocelo da bude bolje oko 11 nedelje, sada sam 13 i dobro sam. Imam jos slabost i ponekad povratim ali dosta je lakse. Smrsala sam 4 kg.
Ugojila sam se vec 2 kg, jedem bre kao krava hahaha nije mi muka uopste, jedem zaprske, kuvana jaka jela, sve zivo i nikakav osecaj nemam da sam u drugom stanju. samo sam srecnaa ♥️😍
Da, uzas...mucnine 24h ali ne povracam. U prvoj trudnoci jesam ali sada je gore. Nemam ni apetit sve mi se gadi.

Zdravoo, da li neko moze da mi kaze sta misli o dabl testu? Ne znam da li da ga radim 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
To je neinvazivan test. Sastoji se od ultrazvuka i davanja uzorka krvi. Nista strasno. Ja sam ga radila u prvoj trudnoci.
Generalno je statistika, ali je pozeljno raditi i zbog samog nuhalnog nabora. Ko je strucnjak za to moze vrlo rano da utvrdi da li je sve ok. Kasnije u trudnoci kad sam krenula na ekspertne kontrole...svaki dr me je pitao da li sam radila dabl test... To je moje iskustvo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »