Komentari za tekst "Vaša beba u 2. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1008
Ostavite komentar
Cao drage mame 😊 Moja bebica ima dva meseca i cetiri dana,vec par dana kaki zuto zelenkasto,a danas je malo kakila zeleno. Ruckamo mlecnu formulu,a uz sve to malo je nervozna ,gura rukice u usta non stop i cuti nam vodica iz usta bude sva mokra. Zanima me da li neka mama ima isto iskustvo i da li zna u cemu je problem? Hvala unapred 😊
I moja beba cesce ima zutozelenu stolicu ali pedijatar kaze da to nije znak da je beba gladna i da zavisi od toga sta ja jedem jer dojim bebu, u tvom slucaju mozda je od formule jer neke formule imaju vise gvozdza . Isti slucaj i kod moje curice nonstop stavlja ruke u usta mislim da je to tipicno za ovo doba 😊Ako je beba vesela i napreduje dobro nemas razloga za brigu🥰
Drage mame, moja bebica nikako ne prihvata dudu, nekad je prihvati ali joj odma ispadne a ponekad se davi. Mnoge mame kazu da je bolje da se ne navikne da je tesko posle odviknuti ali o tome cu razmisljati kad dodje vreme, ako neka mama ima neku metodu koja joj je uspela da bebica prihvati molim da mi napise jer ja sam stvarno preumorna, beba uvek zaspi na siki i cim se probudi odma trazi siku za 10ili 15min znam da nije gladna i dzaba ljuljkam i pevam ona se samo na siki smiri, iz tog razloga ne mogu nigde sa njom stalno place mislim da bi duda mnogo pomogla i njoj a i meni jer cu stvarno poludeti potrebno mi je da malo izadjem dobro ce doci i meni a i njoj.
Vjerujte mi isto mi je tako, a ni prva beba nije htjela dudu, a evo ni druga, cini mi se da je stalno na sisi ali jednostavno postoje bebe koje nikad ne prihvate dudu, ja sam odustala, iako imam jos jednu bebu, suprug radi, a ja sama sa njima, pomirila sam se sa tim i borim se lavovski zaista jer preiscrpan je taj sistem dojenja, a da vam ne kazem sa jos jednom bebom🙄😣
cao 😊 moj bebac isto tako spavao na sisu,uzela sam dudu bila sam uporna nije hteo da prihvati,ali konacno je prihvatio za nekoliko dana,ali je zato izbacio sisu.Ne znam u cemu je problem ali on vise nece da sisa.
I moja beba jedva 6 dudu prihvatila i to Avent air eto sasvim slucajno...tako da polako ima nade
Ne znam da li si probala mozda onu od kaucuka, ja sam imala isti problem sa onom silikonskom,i dan danas je ne zeli uopste, a od kaucuka najnormalnije uzima.
Namazite malo daktanola na cuclu i probajte da joj date. On je sladak, i bebe ga rado prihvate. Ne pricam napamet, nasa pedijatrica nam je rekla da uzmemo daktanol zbog soora.
Isti problem imala, 8 razlicitih cucli sam kupila i nijednu nije htela i 9-tu cuclu koju sam kupila bila je tommee tippee, i odma ju je prihvatila. i mogu ti reci mnogo mi je lakse, sada i sama zaspi bez ljuljuskanja. a pre toga bukvalno nije se skidala sike. tako da probaj.
probala sam 5 razlicitih vrsta nece nijednu, jedino chiccovu povuce dva puta pa je pljune ostale ni ne pokusava 😓
Probajte da promenite proizvodjaca cucle. Nama beba nije prihvatala isto tako, i slucajno smo probali kad je dobila od drugog proizvodjaca na poklon, i tad je prihvatila tu.
Da li se neka mama poradjala sa epiduralom i jel je boli kicma na mestu uboda?
Никакве болове нисам имала породила сам се пре 2 месеца
Ja sam se poradjala 18.10. sa epiduralom i boli me kičma baš na mestu gde je uvedena igla, ali nije to neki jak bol. Opet bih isto! Nije me ni bolela glava, nisam imala ni mučnine, sad samo eto to, ali nije strašno, samo je dosadno
poradjala se 30.09. sa epiduralom i osetim bolove gde sam primila epidural
Porodila sam se 12.09 uz epidural i sem bolova u glavi narednih nekoliko dana posle porodjaja, nikakvih bolova vise nisam imala. Pozz
I ja bih preporucila jer je stvarno mnogo,mnogo lakse. Samo me sad brinu ti povremeni bolovi u tom delu. Nadam se da ce proci.
Ja sam se poradjala pre dva meseca sa epiduralom i nemam bolove u kicmi . Svakom bih preporučila 👍
Da li neka mama ima iskustva sa zacepljenim suznim kanalom kod bebe?
Masaza u uglu oka ka nosicu (slobodno pritisnite jace). Nama je pedijatar preporucio i Tobrex kapi. Posle nedelju dana je proslo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »