Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
Promeni dr... Zavisi kojim se poslom bavis
Dragana menjaj je brate, smes da joj postavis milion pitanja duzna je da ti odgovori i da ti pomogne
drage koliko dobija porodilja koja pre trudnoće uopšte nije radila i da li dobija ako neka zenica ima iskustva hvala unapred
Drage trudničice❤️ 9 sam nedelja, tačnije 8+2.. Da li se dešava kojoj od vas da bi samo spavale? Ja sam konstantno umorna i samo mi se spava. Hrana mi se sva nekako gadi i sve mi je bezukusno, jedino što bih mogla jesti je eurokrem i slatkiše.. A prije sam jela sve, i sve vrste kuhanja, mogla sam bez čokolade mjesecima.. Hvalaa vam unaprijed, ljubac velikiii
imenjakinjo isto ali isto 🐷♥️♥️
ja samo spavam nisam mogla da jedem tek sad sam pocela ko mecava i to sve ono sto najvise volim 😁 mislim da cu se nagojiti ko svinja 😁😁😁 skoro 10-nedelja 😁♥️♥️♥️
Hvala puno na odgovoru, nadam se da ce sve biti u redu.
Zdravo. U 9 nedelji sam, tačnije 8+2 i po menstruaciji poslednjoj i po razvoju ploda baš se poklapa. Pre nesto manje od 30 dana sam kroz sekret neki gusti primetila vrlo malo sukrvice odmah sam otisla na pregled, na uz je sve bilo u redu tad je bila 6-ta nedelja videla se gestacijska vreca samo alo dr je rekao da krvarenje nije iz materice i dao mi je utrogestan od 200 vaginalno uvece od tada vise to nisam primetila. Danas na kontroli sve na uz u redu embrion napreduje lepo srcana radnja prisutna velicina embriona crl 1,94 cm, mefjutim kada je doktorka hrela bris da uzme ponovo je u vagini naletela na tu sukrbicu gde ni njoj nije jasno odakle je jer se iz materice ne vidi nikakvo curenje, rekla je da nastavim sa utrogestanom i dodala jos aleract, kaze da ona misli i da bi trebalo sve da bude u redu.Zakazala mi je za 4 nedelje papa test i kokoskopiju pored redovnog ultrazvuka, savet za mirovanje i to ne strogo je samo u slucaju ako opet primetim krvarenje, danas kada je isprala vise se nije javljalo.E sad slicna iskustva ili nesto...Izvinjavam se na duzem postu.
Imala sam i ja to.I posle odnosa čak.ne brinite.Ne dižite ništa teško i ne savijajte se previše.Kada ste u kuci lezite,opustite se.Mislim da retko koja zena nema bar nekakvo krvaruckanje u početku.Pozdrav
Da li je normalno krvariti u 5 nedelju kao da imate ciklus? 😁
Meni ke tadampadao ciklus i mala sam tackasto 4 dana i stalo nakon toga test je bio pozitivan 5 nedelja
Zdravo Natasa. Ne treba da se brines ali mislim da bi trebalo da odes do lekara. Svako krvarenje u trudnoci nije pozeljno.
Mame i buduce mame, koliko cesto vam doktor radi ultra zvuk, ja sam deveta nedelja i prva mi je trudnoca, u sestoj nedelji smo radili prvi ultra zvuk i od tada ne, a bilo je rano da se cuje srcana reakcija iako mi je doktorka rekla da je tada videla srcanu reakciju jako se plasim.
5 pa u 8 srcana radnja
5 ned pa 8 tada sam videla srcanu radnju
Jesu, probadanja ili povremen bol su normalni u trudnoci. Tada uvek treba da odmaras i da se utoplis i brzo prodje. Ono sto nije normalno su bolovi koji se ponavljaju vrlo cesto i traju, na par minuta i krvarenje. Bice sve u redu naravno. Misli pozitivno i odmaraj, nadam se da si vec otvorila bolovanje.
Da, zakazali smo dabl test za 17.10 i nadamo se da ce sve biti kako treba. Ja se za sada osecam dobro, nisam povracala, mucnine sam imala u sedmoj nedelji i to je to, mada se i sada tesko nateram da jedem normalno. Mada imam samo bolove u donjem delu stomaka tj u predelu jajnika ako se napnem da kinem ili kada imam gasove i to me samo probode bas jako samo kada lezim, mislim da je to normalno.
Zdravo Marijana. Mislim da nema razloga da brines. Ukoliko je doktorka tada videla srcanju radnju, pretpostavljam da je plan da sledeci UZ bude za dabl test. Da li si ga zakazala? Ja sam radila sa 6 nedelja, ali nije bilo srcane radnje i onda sam ponovila za 10 dana. U prvoj trudnoci sam radila jednom pre dabl testa, u drugoj cesce, na 2 nedelje ali mi je trudnoca bila rizicna i imala sam hematom. Tu sam trudnocu i izgubila na kraju. Sada imam u 11 nedelji zakazan UZ ali mi je i ova trudnoca rizicna zbog trombofilije. Ali ako sve uredno tece, nemas neke bolove ili tegobe, bice sve u redu i to je normalan sled, ne radi se tako cesto bez potrebe. Ne znam kako vodis trudnocu ali iz mog iskustva najbolje da to budu dva lekara, drzavni i privatni. Ako se plasis, mozes zakazati privatno da cujes jos neko misljenje. Pozdrav i slobodno pisi ako te jos nesto brine. :)
Zdravo, deveta sam nedelja trudnoce, bila sam na kontroli i nema srcane reakcije,
ima li sanse da bude sve u redu?
Do 10 nedelje su meni rekli da ima sanse idi na jos necije misljenje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »