Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2822
Ostavite komentar
Ja sam 31+4 i meni je cijelu trudnocu iscjedak vecinom zuckast. Nekoliko puta sam napomenula ginekologu ali bilo je sve u redu...
05.12 ... Dečak 😊💙, a imam devojčicu Janu rođena prošle godine 18.08. porodila se u Zemunskoj i extra sam prošla,potrefio mi se doktor Plješa i doktor Denić , stvarno sve preporuke... Nadam se da ću imati sreće i ovaj put 🙈😊💝... Srećno ženeske.
😃 21.08.2019 djevojcicu rodila,sad mi termin 15.12 isto djevojcica
Izvini molim te, ali kad imas vremena mozes li da napises sta treba za porodiliste i da li moze u manjoj putnoj torbi da se popakuje sve? Hvala unapred.
E ovako ,treba ti mrežaste gaćice 4-5 komada mislim da tako dođe u pakovanju, onda higijenski ulošci (mrežasti) isto tako 4-5 pakovanja,dve spavaćice , Bade mantil,lična higijena,za bebu pampers pelene 1 ,3-4 tetra pelene švecke isto tako... Ne mogu svega da se setim, pogledaj na netu , sigurno ima šta još treba...ili ako imaš neku komšinicu da se skoro porodila ,sigurno zna. Veliki pozdrav 😊
Cao😊 Jesi mozda primala epidural? Nesto sam cula da u Zemunskoj nema anesteziologa ako dodjes nocu ili za vikend, pa me malo plasi sta se desava u tim slucajevima😰 Hvala unapred na odgovoru.
Ma ne bre,nisam stigla ja oko toga da se bavim... Dok sam bila trudna sređivali smo sprat ,pred ulazak u 9.mesec smo se uselili,a svi su mi govorili da to treba u nekoj nedelji da se najavi ranije i tona analiza da se odradi ...ja za to nisam imala vremena a iskreno nisam ni razmišljala o porođaju,samo da sve bude kako treba,to je najvažnije i da slušaš doktore šta ti govore...to je sve. Ja kad sam se porađala,jedna je bila sa epiduralom i to je bila subota 😊...moraš se raspitati u bolnici. Srećno
Драге Маме, већ пар дана ми се појављује у траговима на вешу провидна течност и често ми се догађа да ми је веш влажан. Да ли имате искуства са овим? Не могу да оценим шта је у питању.
I meni isto.
I meni se isto desava.
Iskustvo sa Zemunskom bolnicom i dr. Tomislav Stefanovic? da li se neka poradjala kod njega?
Cao drage trudnice😊8
sam mesec...gvozdje 8. Nosaci gvozdja veci od optimalnih...Hemoglobin 111. jel se daje neki lek za poboljsanje gvozdja u ovom periodu? Hvala na odg unapred i veliki poz za sveee
Ja pijem haemovit,gvozdje celu trudnocu i vise nego dobro,jos imam dve bebe... pitajte vaseg doktora za haemovit ...
Isti slučaj i kod mene. Doktor mi je prepisao Globifer Forte. Kaže da ga pijem kako ne bi došlo do pada hemoglobina i ostalih parametara, što je normalno u ovom periodu, jer beba sve više uzima za sebe. 😊
Ferum
Bas mi je drago sto si mi sve ovo napisala jer cujem sve i svasta negativno da samo sebi nabijam strah😔 Svi su u fazonu sta ces u Zemunskoj, a ja sam cula o njima sve najbolje u poslednje vreme. Ali ja bih videla ipak da uzmem epidural😅 Pa 25.11. ali posto smo nedelju dana krupniji mozda cemo i ranije. Tebi?
Mene je boleo bubreg i otisla sam tamo u 6. mesecu, neki dr. Denic je bio. Stvarno sam bila prezadovoljna jer su sve preglede odradili u hitnoj sluzbi. Hvala ti puno, stvarno mi je sad malo lakse. Zelim tebi i bebici sve najbolje, pa se mozda i sretnemo😊
Nema na cemu,hvala i tebi. Znaci kad cujes jos nesto lepo sa strane :) I ja zelim tebi i tvojoj bebici sve najbolje i ko zna,mozda se i vidimo :)
Ovo su mi bukvalno najbolje i najblize drugarice ukljucujuci i snajku koja je u frontu prosla kroz pakao,ni jedna mi nista lose nije rekla. A i sama sam u 16oj nedelji bila u zemunskoj u nedelju kad su samo dezurstva i pored svog onoh haosa lepo su me primili i detaljno pregledali,najljubaznije. Znam da to tako treba i da im je to posao ali to je na zalost postalo veoma retko u drzavnim bolnicama.
Meni je 13.11. termin :) nadam se da cu ici u terminu :)
Pozdrav. Da li je neko imao povisen insulin 2h nakon jela? Nataste je uredan, glukoza takodje uredna. Do sada je bio ok, ali prije 2 dana sam radila nalaze i 52 je. Inace sam 32.nedjelja, termin 24.10.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »