Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
pozz zene 9 sam nedelja trudnoce imam mucnine da li je kasno da pijem folnu kiselinu
nije kasno uopste ja sam tek sad u trecem mesecu pocela da pijem tako mi je rekla dr... ali ne mora da znaci da ce ti poboljšati mucnine moze jos vise da ti bude muka pij ih najbolje posle dorucka ♥️
ja sam pocela u 6 toj nedelji da pijem
pozz zene 9 sam nedelja trudnoce muci me mucnina da li je kasno da pocnem da pijem folnu kiselinu
pozz zene imam pitanje jedno. prosle sedmice sam pocela da pijem folnu kiselinu sad ove sam dobila femibion 1 da pijem. pa jel smijem obadvoje zajedno da pijem da nece biti previse? posto vidim i u femibionu je folna kiselina. inace doktorka kaze 7ma nedelja da sam termin je 18april 2020 ovde racuna mi 9a nedelja je.
Naravno da smijes. Pijem i ja :) nece ti nista biti od folne kiseline. U femibionu 1 je ima 200 mg, a sama jedna tableta folne kiseline ima jos 400 mg, to je ukupno 600, a moze se dnevno unijeti i do 1000 mg. Meni je termin 17 aprila, i po mom kalendaru sam danas 8+4 (znaci tece deveta sedmica), a po ultrazvuku je koji dan manje zbog kasnije ovulacije. Tako je vjerovatno i kod tebe, bez brige, sve je to uredu.
Cao svima, deveta sam nedelja...da li smijem vaditi zub pod anestezijom?
Da li imate problema u trudnoci sa aknama i bubuljicama? I kako ste ih se resili?
zdravo ja sam u 9 sedmici trudnoce dali se neko slucajno susreo sa bakterijom Kandida i sta je trosio nista mi nisu dali samo kantarijo ulje u tampon da stavljam a ja toliko imam svrbez i sekret jak
Ja sam fobila kanesten vaginalete i kremu. Čula sam da je jaaaako uporna pa morate biti strpljivi. Nikako ne jesti slatko. Izguglajte malo po netu ishrana i kandida.
Ja sam imala prevremeni prethodno pa se jako bojim ali kazu da kandida nije strasna ali se mooora leciti
isti problem imam, sutra idem na kontrolu, pitacu za savjet. Nepodnosljiva je i jako iritira.
Pozdrav mame, i ja sam 9-ta Nedelja trudnoće, i borim se sa mučninom i hranom, doktorica mi je propisala folnu kiselinu i čaj za trudnice, al čaj ne mogu piti bukvalno sve povratim, i još više mi se povraća kad popijem čaj... i stalno sam umorna i ne naspavana, koliko god da spavam ne mogu se na spavati... ovo mi je prva trudnoća... jel ima neko od vas još ovakvih sličnih problema, i kako se borite sa njima?
Kad je prva onda ok imate vremena. Tesko je kad je druga, dete hoce paznju. Glavu gore i spavaj i uzivaj, nikada vise tako slatkog sna nece biti.
kako vi resavate probleme sa zelucom,sta god da pojedem mucnine ubise 😣😣
Badem kazu pomaze, meni nije. Meni su suva testa pomagala tipa kifla, dvopek, pletenica.... navise mi je prijalo integralno brasno sa semenkama, ne naduje me a pokupi kiselinu.
Drage mame, ja umirem. Mucnine stalno, povracanje stalno, smrsala sam jer nista i ne mogu da jedem posto mi je sve odvratno. Sada sam 9 nedelja (8+6) i ovo traje vec 2 nedelje. Da li se neko susretao s tim i kako ste resile to?
I ja imam mucnine isto Sam 9nedelja trudna Al nisma Jos povratila nikako ujutru mi najgore 😭
Meni jutarnje povračanje i mučnina tokom cijelog dana traje već 20 tak dana, a 9 sam nedelja. Pomažu mi koliko toliko tablete antimetil na bazi džumbira i tablete sa B vitaminom. Jedi na silu koliko možeš, proći se i ovo!
Hvala na odgovoru! Zao mi je sto i ti prozivljavas ovo :( Problem je sto ja ne zivim u Srbiji i ovde je sistem malo drugaciji, zakazali su mi prvi pregled za sledecu nedelju tek. Kada sam ima objasnila situaciju rekli su mi da pijem vodu s solju i secerom i da ne uzimam nista od lekova i tableta dok ne odem na pregled... Uspela sam da pojedem kokice i da ne povratim, tako da mi je to za sad izvor energije. Jedva cekam da odem na pregled!
Cao, ja sam 9 nedelja juce sam bila kod genekologa i rekao mi je da je plod manji nego sto bi trebao da bude. Da li se jos neko susretao sa tim i dali da brinem?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »