Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1600
Ostavite komentar
Samo polako ne panici moras ostati mirna to je jednako vazno kao i ostalo. Verovatno ti je rekao da mirujes isto. Slusaj doktora pridrzavaj se sta ti je receno. Desava se to.
pozz buduce mame, osma sam nedelja i beba se na ultrazvuku ne vidi samo se vidi kesica gdje beba stoji, stomacic vec imam, i osjecam mucnice i naotecanje grudi. da li se jos nekome slicno dogodilo pa posle nasli bebicu na ultrazvuku?
Meni se isto dogodilo, kroz pakao sam prosla...medjutim bebica je tu bila doktor nije bio strucan, evo nas u 23oj nedelji. Uvek potrazite dva mišljenja. Srećno ♥️
Mozda je kasnija ovulacija pa samim tim i kasnija oplodnja. Sacekajte jos nedelju dana.
Caooo buduce mame :-) .... Osma sam nedelja, druga trudnoca jel moguce da mi se vec sad vidi stomacic. Nisam se uhojila ni gram nit smrsala isto je sve. Al kad obucem tesniju majicu ma vidi se bre 😂 kakva su vasa iskustva?
pozdrav drage mame, osma nedelja i treca trudnica, stomacic je vec vidljiv iako nisam dobila na kilazi. to je sve normalno buduci da ni nasi misici nisu tako cvrsti..
pozdrav Katarina.i ja sam u osmoj nedjelji druga trudnoca i vec imam stomaka
Pozdrav zene. 8-a sam nedelja i osecam se totalno iscrpljeno. Treca mi je trudnoca (slucajna) a od prethodnog porodjaja je proslo godinu dana. Klinci su mi neumorni, slabo spavaju a starije dete mi je tek krenulo u vrtic a sa njim i virusi. Da li je neka mama bila u slicnoj situaciji i kako je sve pregurala? Osecam sa sam non stop na izmaku snage i zivaca a o mucninama da i ne pricam 24/7.
Zdravo svima, proslo je deset meseci od carskog reza, i ja sam opet trudna :) Da li ima neka mama koja je kao i ja imala carski i ubrzo ostala trudna?
bokic. evo i moja mala napunila 9 mjeseci i ja ostadoh trudna. prvi porod bio isto na carski.
Pozdrav mame i buduce mame,naime interesuje me da li je neka od vas imala problema sa Utrogestanom pijem od 200mg 2x1,cim popijem kreće mi jaka vrtoglavica,mucnina i teska pospanost? Kako ste se borile s tim,ako ste imale iskustva ili sam ja jedina kojoj se to desava.
Pozdrav💝
Isto
zdravo Nevena,
ne brini, to je normalno pa cak i navedeno na kutiji. Ja pijem utrogestan od 200mg tri puta dnevno i posle svake se osjecam kao da upadam u san nakon anestezije:) Prilegni i odspavaj ako si u prilici:)
u prvoj trudnoci sam koristila vaginalno i nije bio problem. sad iskljucivo pijem i strasno je, imam utisak da je kao pred pad pod totalnu anesteziju, nakon toga zaspim na sat vremena a kao da sam spavala 6 sati. celodnevne vece i slabije vrtoglavice.... ma uzas, jedva cekam 4-ti mesec da iz stavljam vaginalno
caoooo ja ga pijem na 12h mene uspavljuje.
Tako sam se ja patila u prvoj trudnoći, stavljaj Utrogestan vaginalno, nećeš imati nikakve simptome, i većina doktora tvrdi da je djelotvorniji tako.
Tako je i meni uzas , kada popijes samo malo zaspi i procice ❤️❤️😘
Tako je i meni uzas , kada popijes samo malo zaspi i procice ❤️❤️😘
Pozdrav buduce i sadasnje mame :) 8. sam nedelja i sve je do sada u najboljem redu. Vecinom imam mucnine po cijeli dan, ali bez povracanja. Do sada mi se desilo 2 puta da moram bukvalno na silu povratiti da bih mogla navecer zaspati, jer je nekada bas velika muka. Nadam se da time nisam naskodila plodu.
Zdravo buduce drage mame :) .Podrska za sve Vas u svakom smislu :).Ja samo imam jedno za one mame pusace kako i na koji nacin suzbijate zelju za cigarom??Ja sam 8 nedelja ,nema gadjenja ,mucnine,povracanja.Prvi i pravi kontrolni pregled je sada u ponedeljak da cujemo srculence :) .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »