Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Sad sam ss iznervirala iskreno da ti kazem, pa ne dobija svaka zena na 28 dana i ako dobija ne znaci da je knjiski zatrudnela. Sta ako si zatrudnela npr nedelju dana kasnije... Bitno je za pocetak da srce kucka, nema krvarenja i da napreduje izmedju dve kontrole. Recimo ja sam u petak bila na jednom pregledu kaze kasni nedelju dana, a onda sam otisla u utorak kod drugog koji je ustanovio da zuri nedelju dana... ne dozvoli da se unervozis i uplasis...samo polako, lagano i pozitiva!
5525 mi je bila. Posle nisam proveravala
Pa to je bas visok rezultat znaci da lepo napreduje. Javljaj nam kako je bilo na prvom pregledu ♥️
Kolika vam je bila beta hcg u 5.nedelji trudnoće?
To ke vrlo individualno i beta ume da se duplira iz dana u dan, najbitnije je da raste.
pozdrav, da li je neka od vas vec radjala decu i da li je u prethodnom postpartumu (periodu posle porodjaja) osecala znake depresije (nicim izazvani plac, lenjost,nezainteresovanost za zivot, umor, iscrpljenost itd) i kako se nosite onda sa novom trudnocom?

da li zena koje je u prvom postpartumu to prozivela treba da ocekuje da se ponovi i u drugom? ima li neko iskustva sa ovom temom?
Sa drugim porođajem je sve bilo drugačije, ali od starta nisam sebi dala priliku da upadnem u apatiju. Npr, iz porodilišta sam izašla našminkana i sa frizurom, iako sam osoba koja se ne šminka često. Svako jutro, kod kuće, sam počinjala tako što skinem pidžamu i obučem nešto u čemu sam sebi lepa. Mislim da taj deo sa pidžamom i oporavak posle porođaja jako utiču na pozitivno mišljenje. U svakom slučaju nije sramota osećati se loše, a još manje je sramota tražiti pomoć.
Pozdrav, danas punih 7 sedmica trudnoce, imam jake bolove i lumbalnom dijelu kicme i u lijevoj nozi. Lijekove logicno ne smijem piti. Da li se nekome desilo isto i sta raditi osim mirovanja??? Imam sina od 4 godine i ne mogu stalno lezati. Btw ljekari smatraju da je isijas u pitanju.
Devojkeee od kad sam ostala trudna kao da sam upala neku vrstu depresije jel to normalno? Srecna sam mnogo sto sam trudna. Ali ne razumem sta mi se ovo desava nervozna sam nemam zivaca ni za sta. I non stop razžisljam o nekim glupim stvarima. Jel moguce da hormone cine svoje ilii?
isto tako i ja🤔🤢😥🙁

naravno, sve je to normalno😁
nemoj da brines, sve prolazi.. pa se vraca..pa opet prodje..i tako celi zivot gore- dole. Zene..👀

Pozdrav i ja sam tako isto jos sam cekala posle prvog pregleda dve nedelje naredni jer se nije bebac video pa sam bila jako dramatična,plakala stalno,nervozna i svakakva. To je promena hormonskog statusa i desava se.
Ja mislim da je to do hormona.
I ja sam takva 😒
7+2 i registrovana je srčana radnja. Ja predlažem da potražite i drugo mišljenje, možda je potrebno još dan, dva da se čuje srce, najbolje da se posavetujte sa privatnim doktorom, tako ćete biti sigurni. Srećno ❤️
Caooo jedno putanje u kojoj nedelji se vama cula srcana radnja. Po trudnoci sam 7+5 ng a po UZ 6+6 ng ...nema eho..potresla sam se jer mi je doktor rekao da li hocu kiretazu ili da samo padne.(to su mi rekli u narodnom frontu)jer doktor koj bi mi trebao da mi vodi trudnocu je na odmoru do 17.9. Imam kontrolu u petak jako sam uplasena,da li da odem kod privatnika? da li je neko imao slican problem a na kraju ispalo sve dobro
da li se secas sta ti je pisalo u izvestaju od lekara koja je velicina ploda?Meni je crl 9.2 mm 7+3 nedelja
Ja sam isla prvi put kod dr.u 6 4/7 i nije se culo srce,dr.mi je zakazala opet za dve nedelje i danas smo bili po UZ smo sada 7 4/7 videli smo našeg bebca i njegovo malo srce. Sve je u redu,a brinila sam jako!!
zdravo mozeli neko da mi pomogne?uU kojoj nedelji se vama cula srcana radnja. Po trudnoci sam 7+5 ng a po UZ 6+6 ng ...nema eho..potresla sam se jer mi je doktor rekao da li hocu kiretazu ili da samo padne.(to su mi rekli u narodnom frontu)jer doktor koj bi mi trebao da mi vodi trudnocu je na odmoru do 17.9. Imam kontrolu u petak jako sam uplasena,da li da odem kod privatnika da li je neko imao slican problem a na kraju ispalo sve dobro
Da li je normalno da tek sad imam bolove kao menstrualne.
Imala sam u prošloj trudnoći porođaj u 26-toj nedelji i sada sam baš u strahu.
Ma nije to nista strasno nemoj da brines. Meni je cela prva trudnoca bila takva. Mozes utrogestan da pijes vidi nek ti prepise dr. Ili kupi sama. To nece skoditi nista. Bas kad osetis da malo zaboli legni podigni noge. Uzivaj i samo pozitivmo misli.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »