Komentari za tekst "Šta je biohemijska trudnoća?"

Komentara
24
Ostavite komentar
Dobar dan zene, imam jedno pitanje. Proslog meseca 20.03.2022g radila sam abortus a dan pre toga samo imali odnose i nismo se pazili. Sutradan je urađen intervencija i nisam dobila menstraciju uradila sam test i test je ponovo pozitivan, stim da imam braon sekret. Vase misljenje?
Zdravo radila sam test na ranu trudnoću koji je pokazao da je pozitivan. Vec u podne dobijam bolove kao menstrualni zbog kojih idem u toalet i na kraju nakon nuzde imala sam tamno braon boje na papiru vec u podne dobijam bolove kao menstrualne i jace krvarenje sta je to jel moze neko da mi objasni?
Zene pomoc, radila sam test na ranu trudnoću koji je pokazao da je pozitivan. Vec u podne dobijam bolove kao menstrualne i dok sam se obrisala nakon nuzde imala sam tamno braon na papiru u mediju vremenu pojacalo se krvarenje koje lici na menstruaciju a imala sve tegobe koje ukazuju na trudnocu dali je to pobacaj ili da se obratim ginekologu
Zene pomoc, radila sam test na ranu trudnoću koji je pokazao da je pozitivan. Vec u podne dobijam bolove kao menstrualne i dok sam se obrisala nakon nuzde imala sam tamno braon na papiru u mediju vremenu pojacalo se krvarenje koje lici na menstruaciju a imala sve tegobe koje ukazuju na trudnocu dali je to pobacaj ili da se obratim ginekologu
Uredno sam dobila poslednju menstruaciju 6.januara. Kako mi nikad ne kasni, sledeći ciklus je kasnio 4, 5 dana. Zabrinula sam i već drugi dan po kašnjenju uradila test, koji je pokazao bledu drugu crtu, naravno uradila sam isti dan betaHCg, vrednost je bila 51.69. Sledeći dan sam otišla na gin.pregled na UZ endometrijum je bio debljine 13.1mm, ali mi je rekla sa je HCg mali da bi mogla da vidi plod i kako je trenutno materica prazna. U medjuvremenu sam zapazila braon roze tragove na vešu i slabu sukrvicu. Natečene grudi imam još od poslednje ovulacije za koju mi je rekla da vidi da se desila. Cela situacija ovih dana praćena je jakim glavoboljama, da bi evo 8.02.ne bi osetila nikakve simptome, kao da se ništa ne dešava. Jutros sam probudila uz bolove i grčeve u stomaku, baš u stomaku kao kada imate nadutost, i kada sam otišla u wc primetila sam veliku količinu krvi i grudvica, praćeno uz menst.bolove. ispratiću situaciju, moguće je da je biohemijska trudnoća obzirom da mi je gin.rekla da sigurno postoji jer je beta tako pokazala.
Ja sam radila betu I krenula je da ipada I imala sam pobacaj
Ciklus kasni 7 dana... beta 5og dana 25,91 danas 7.dan 34,19 🙄 bas se brinem. Doktor kaze, ne svidja mu se...slabo raste. Jel neko ima nekog iskustva sa niskom betom????
Zdravo svima, jako mi je bitno vase misljenje. Menstruacija mi je kasnila 2 dana. Kada sam uradila test, bio je pozitivan. Treceg dana sam imala krvarenje ali nije bilo isuvise bolno niti sam imala ugruske kao sro mnoge zene opisuju. To je trajalo samo do iduceg dana. Sacekala sam i uradila test posle 2 dana i pokazao je pozitivno. Medjutim kada sam isla da radim betu bila je 4.96. Ne usudjujem se da uradim test jer mi je nelogicno da test registruje hcg na 20 a da mi je beta pokazaala manje od 5. Da li mislite da je to bila biohemijska trudnoca? I da li bi smela da nastavim kad tom cilju da imam bebu?
Hvala vam drage zene. 🎀🎀
Zavisi ja sam imala sve boje of braon do svetlo crvene do ramno crvene I na kraju poceo je stomak da me boli od straha nisam otisla u wc ali,kadsam otisla ujutru znala dam da je pibacaj I sve je otislo
Zdravo, radila sam danas betu, bila mi je 38.1, to je 13 dan od Vantelesne o. Rekli su mi da ponovim za dva dana. Molim vas pomagajte sa iskustvima. Hocu da puknem bukvalno.
Jel sve ok? Samo sto manje nerviranja! 😘
Poslednja menstruacija mi je bila 10.12, kasnilo mi je 8dana i uradila sam test koji je bil pozitivan. Kada sam se cula sa ginekologom rekla mi je da ne dolazim odmah da prodje 10tak dana jer nece nista videti..26tog januara krecem da imam prvo braonkast sekret a nakon toga krvarenje koje nije prestalo 2dana i kada sam dosla na kontrolu ultrazvukom se nije videla trudnoca..samo zadebljana materiva. Ginekolog me je poslala da uradim betu koja je bila 500 zatim je posle 2 dana spala na 200 i krvarenje se nastavilo bas kao sto je opisano u tekstu kao jaka menstruacija sa pojacanim krvarenjem i bolovima u jajnicima . Nadam se da kada prestanem da krvarim da ce i beta skroz opasti da ne bi morala da mi cisti matericu.. ona je to meni objasnila biohrmijskom trudnocom sto mi je i potvrdio ovaj tekst. Nisam pitala da li mozemo ubrzo nastaviti da radimo na bebi..
ne Brinite
Kasnilo mi je 4 dana (imala sm vrtoglavice, jako osetljive bradavice), i juce sam odlucila da radim betu iz krvi i bila je 14,4.
Danas sam dobila menstruaciju, imam jake bolove i puno ugrusaka. Da li to znaci da je bila biohemijska trudnoca?
ovako imala sam pobacaj prvo dete mestoracija mi je trajala 2 meseca imala sam odnos 3 puta i odjednom zaustavila se mestoracija muka povracanje ne mogu da jedem osetim blage grceve vrti mi se slabo vidim da mi netko pomognee
Poslednja mens.bila mi je 24.11. Nakon izostanka, uradila sam dva testa, oba pozitivna. Posle 10 dana prvo mi se javilo braonkasto krvarenje, a 7 dana nakon toga, i pored koriscenja utrogestana, javilo se krvarenje. Beta mi je dan pre krvarenja bila 20. Doktorka je navela da se verovatno radilo o biohemijskoj trudnoci, jer je nije mogla potvrditi ultrazvukom, koji sam dva puta pre krvarenja radila. Dala mi je savet da treba uraditi testove na hlamidiju, mikoplazmu... jer to moze, kao, biti uzrok svega ovog. Jako je tesko, ali idemo dalje!
Imala sam biohemijsku trudnocu. 😭
uradim prvi test on pozitivan medjutim s' tim da je crtica bleda, kupim digitalni on ocita ranu trudnocu, jedan dan mi je kasnila menstruacija i samo sam jednostavno prokrvarila... odemo na hitnu urade mi test na urin u laboratoriji on negativan.... skroz sam zbunjena i nisam sigurna sta mi se desilo i desava, cure da li ima koja dobro objasnjenje, da li je u pitanju biohemijska trudnoca?
Imam 25 godina i posle dve savrseno iznesene trudnoce i dva predivna decaka... odlucim nakon sto je drugi sin napunio sest meseci da rodim jos jedno... ljudi moji u razmaku od 22 meseca ja sam imala 8 biohemijskih trudnoca... i nakon poslednje odlucila da nikada vise u drugom stanju ne osranem.. previse je bolno..
Mozda samo treba da sacekas i das svom organizmu sansu da se lepo oporavi :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »