Komentari za tekst "Anomalije bebe"

Komentara
226
Ostavite komentar
inace sam 26+5 nedelja
molim vas zna li neko sta znaci crux-42/,T' u napomeni za patoloske promene ploda?mlada sam mama pa me brine doktor nije nista rekao
Cao svima, imam jedno pitanje ako je neko vec prosao kroz to. Jice sam se porodila, trudnoca bila super sve odlicno da bi juce bebu hitno prebacili u Tirsovu jer beba ima srcanu anomaliju Tetralogija Fallot. Molim vas ako neko nesto zna o tome ne bi da citam po internetu jer svasta pisu! Hvala puno
Pozdrav mame. Moja trudnoca je protekla uredno, stim sto su mi u 26.nedelji otkrili visak plodove vode . Radila sam sve testove koji bi ustanovili uzrok i svi su bili dobri. Kada sam se porodila bebi je konstagovana atrezija jednjaka. Da li se neka mama susrela sa tim,i kako se sve zavrsilo? Hvala puno u napred na odgovorima.
Moj sin je imao atreziju jednjaka. U Martu je napunio 6 god i sada je sve dobro. Ako neko želi da čuje iskustva, slobodno neka piše na mail katarinakorda@hotmail.com
Majo, da li mozete da napisete vas mail, jer i mi imamo taj problem? Cisto da razmenimo iskustva. pozdrav
Puno pozdrava, imamo isti problem, značilo bi mi da ostavite mejl da razmenimo iskustva, moj dečak sad ima godinu dana.
Kako je proslo na kraju sve dali je beba operirana dali je sve uredu
Kako je na kraju sve proslo s bebom
Natasa, da li imate Instagram ili Fejs?
Sandra, pišite mi. Imam Fejs. Dostanic prezime. Javite mi se svi,koji imaju dijete sa takvom dijagnozom. Iskreno bi voljela razmijeniti iskustva. Hvala svima unaprijed.
Sandra, kako da stupimo u kontakt? Imam isti problem...
Pozdrav, da li mozemo da se kontaktiramo nekako? I nama je na porodjaju ustanovljena atrezija jednjaka. hvala unapred
Draga Nana, šta je bilo dalje? Je l’ beba išla na operaciju?
Da li neko ima svjeze iskustvo slicno mom. naime 23 sam nedjelja i na ultrazvuku se nije vidio bebin zeludac. Dok je doktorica pokusavala da ga locira u jednom momentu je vidjela da se malkice piceo puniti. Ja sam se toliko prepala da nisam uspjela nista pitati. Sve ostale mjere i organi su super i doktorica kaze da je vjerovatno prazan. bebi je bas aktivan. e sad ne znam sta se desava sa bebom ako je skroz mali zeludac? Ma ponovnom uz smo u utorak!
Možete li mi reći šta je bilo kasnije?
Postovana,to moze da bude uzrok jedne veoma velike anomalije kod bebe,atrezije jednjaka. Ja sam imala iskustva sa tim,samo sto je kod mene bebin zeludac uvek bio pun i zato nisu mogli da ustanove anomaliju sve dok se pre dve nedelje nisam porodila. 4 ginekologa mi je posle porodjaja reko da nismo videli bebi zeludac ili da je bio prazan 70% bi sumnjali na ovu anomaliju. Iskreno se nadam da kod Vas nije ovaj slucaj i da je sa bebicom sve u redu. Ako Vas bilo sta zanima pitajte,na zalost sada sam o svemu obavestena.
Postovana, meni je danas, 26 nedelja ustanovljeno da beba ima manji zeludac nego sto bi trebalo. Molim vas da nam opisete kako je vase dete i sta su problemi koje ima, zbog svih mama koje ce traziti odgovore kada naidju na ovaj problem. Hvala najlepse.
Radila expertni UZ i doktor mi je napisao komentar hiperehogenost u plekusima glavice i dao da radim TORCH.TORCH je stigao i u redu je.Da li mi moze neko reci jeli to strasno jeli se neko susretao sa tim?
evo nas opet. 31 nedelja decak, dr kaze uvecana cisterna magna 13mm. ceka nas magnet. torch bio ok kao i sve do sad. ziva nisam, jako se plasim. znate li nesto o ovome
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »