Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
Isto se i meni desava, ja sam sa prvom i utrogestan pila i pola devetog, tako da nista nisam osetila, a sada nista ne pijem i osecam se cudno, menstrualni bolovi, probadanje, imam utisak da ce porodjaj da krene svakog trenutka iako cu carski da se poradjam krajem druge polovine devetog meseca.
Pozdrav mame, da li ste spakovale torbu? Da li imate bolove u ledjima nisko i blage menstrualne bolove, da li tako izgledaju kontrakcije? Termin 8 sept, ali ce biti od 25 do 30 avgusta jer je carski rez u pitanju..
I meni je istog dana termin. 😉
Imam povremeno bolove u leđima, povremeno kao menstrualne, sve je to normalno, pa bebe su vec velike i pritiskaju a telo se Priprema za porodjaj. Siri se karlica, kosti se opustaju. Maksimalno odmor, opustanje.
Lijep pozdrav.
U 34. sam tjednu trudnoce.Da li je normalna pojava trnaca u ekstremitetima?Ja imam samo u desnoj ruci i tesko savijem saku.Molim iskustva.Hvala.
Normalno je, neka vas neko izmasira jer vam to iz ledja krece, ja bez masaza u ovoj trudnoci ne mogu, ledja ruke vrat sve me boli i trni.
Pij magnezijum za opuštanje mišića. Verovatno da si i otekla pa ti to stvara toliku utrnulost. Nije strašno ništa. Imam isti problem. Mene je čak i bolela ruka leva par dana. Proveri bubrege u laboratoriji (iz mokraće). Ja sam proverila i bubrezi su mi OK ali se ispostavilo da me je ruka bolela od velike i duge utrnulosti i katastrofa vrućine. Pozdrav
Drage zene, zanima me vase misljenje i iskustva.. Naime, 34 sam nedjelja a od 7 mjeseca mam uzasan svrab po tijelu narocito po stopalima i dlanovima, pogotovo nocu.. Radila sam nalaze jetre gdje su mi ALT i AST na gornjoj granici, dakle malo povišeni a doktorica smatra da to nije problem i poslala me kod dermatologa. Dermatolog kaze da ne vidi nista osim suhe koze. Zanima me je li se neka trudnica susrela s tim?
Imala sam svrab, ali i neki vid alergije, tj.hrapave koze koja podseca na ekcem... Bila sam kod dermatologa i rekla je da koristim Kortinat (nije pomogao !) , i da kupim ULJANU kupku za bebe(Uzela sam Mixa kupku, narandzasto pakovanje) i pomoglo je-bar ne svrbi! :D Tako da pokusajte to..Ni dr.ne znaju bas puno, uglavnom nagadjaju, ali promena kupke ne moze da skodi, kupkica je predivna 😍
Meni su u prvoj trudnoći bile povišene vrednosti alt i ast ali se ne sećam koliko. 🙈 Isto me je kao tebe svrbela koža pogotovo šake i stopala tako da ja ipak mislim da jeste zbog jetre. Pij surutku ona je dobra za jetru. Potraži na kraju mišljenje još nekog ginekologa. Pozdrav
Pozdrav mameee :) Sada sam 34.nedelja trudnoce, zanima me da li se bebini pokreti mogu smanjiti sada...malo sam zabrinuta, prva mi je trudnoca...
Mogu a i ne moraju, sve dok imaju mesta, ritace se intenzivno. Meni se cini da je ove nedelje beba bila najnemirnija do sada.

Pozdrav drage mame ☺️ da li se jos nekoj od vas grci stomak ? Nema bolova,samo bude neprijatno pri grcenju,stomak se stvrdne. Hvala 😘
I meni se to desava. Moj dr.smatra da to nije normalno i prepisao mi je Utrogestan 2x dnevno.
Ja licno mislim da jeste normalno, ali poslusala sam ga.. :D Pregledao me, nisam se otvorila, a i desava mi se to i ako pijem Utrogestan. 🤣
Pripremne kontrakcije 🙂 I meni se dešava, 34.nedelja sam, posednjih par dana više puta dnevno. Stomak se samo stvrdne i nije bolno ništa.
i meni se to isto desava :O

Srdačno vas pozdravljam drage mame i trudnice.
Da li je normalno u 33 sedmici da bebica ima 1868 gr.
Doktor kaze da se beba lijepo razvija i da je sve u redu,a meni se cini ta gramaza mala.
moja ima 1955 gr, ali sve je to ok.. Individualno, a i UZ ne moze tacno da izmeri to je sigurno 🙂 Bez brige 🙂
Moja u 33 nedelji ima 1.950 gr i kazu da je to normalno. Ne brini se, dosticu ce bebac kilazu do porodjaja. Srecno!
normalno je i kod mene je bilo tako
bitno je da je beba ok
a di termina doci ce kilaza
27avgust,decak💙👶🍼
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »