Komentari za tekst "Kako do oplodnje?"

Komentara
182
Ostavite komentar
dali moze iz prve da se zatrudni i kako je najlakse da zena zatrudni. ja ponekad imam bolove stomaka i muka mi je dali je to normalno hvala kako mogu zatrudneti
Imam pojačan beličast sekret(nisam imala do sada),da li postoji mogućnost da sam trudna?
Inače tadimo na bebi.
Ne znam da li sam na tacnoj adresi,ali sam citala svasta na forumima i volela bih ako mozete vi da mi pomognete. Da li LH trakice mogu da pokazu ranu trudnocu,onu koju ne mogu trakice za trudnocu pre izostanka menstruacije? Jer su meni svih pet testova pozitivni,tj. kontrolna linija mi je jaca od test linije,ispada kao i da nisam imala ovulaciju? Da li nekako mogu sliku da vam posaljem da vidite i ako znate nesto o tome da mi pomognete?
Avgusta prosle godine sam bila dve trudna i imala pobacaj..bila na preglede i sve je uredu,a ne mogu da ostanem trudna ne znam zbog cega..
Moze neko da mi pomogne sta da radim?
Исконтролиши д димер и тест на тромбофилију. Посаветујем се са гинекологом и хематологом.
Zdravoo 😁imam jedno pitanje,pa ako moze neko da mi da odgovor!!Pokusavam da da zatrudnim vec 2 godine i nista 😌naglo sam izgubila menustraciju,nisam imala vise od godinu dana,pila sam cycloproginovu,,kada pijem imam dane,,medjutim moja doktorica je pokusala sa klomifenom da izazove ovulaciju ali nista,na 50 mg djeluje ima jedan folekul,a na 100mg nista ....proporuka moje doktorice je da idemo u kinderwunsch kliniku,bili smo prije 5 dana i receno mi je da mi jajnici ne rade i da imam neki problem sa hipofizom,taj dan kad smo.isli imala sam folekul od 3.5mm,a pre toga mozda na neki 6 dana mi je bio 6mm..Kako je moguce da se smanji?Sada sam dobila neke inekcije koje se zovu Menogon 75.pa.me interesuje dali je ko koristio,i kako su reagovale...hvala puno
Zdravo ja sam majka devojci od 2 godine. Imala sam septembra 12 ciklus od tada pokusavam da ostanem trudna svakog dana evo trebala sam da imam 12 sada ali mi se desilo da je 8 sada doslo do krvarenje malo nije kako kad dobijem nego drugacije. Mogli dobit neki savet sta se desava?
zdravo ja sam Majka 26 god.imam dva sina i zeljela bih imati blizacat ne igra uluga dal bila muski ili zenski pol.ali na prirodan nacin imal sta da ima. da se dobiju Blizancat deca . da nesto pomogne

ja sam trebala 15 da dobijem menstruaciju ali nisam evo danas je 4 dan da nisam dobila stabi moglo to da bude da nisam mozda ostala trudna xvala na odgovoru
Moj muz i ja radimo na bebi vec duze vreme, medjutim u poslednjih par dana imam mucnine, jako me bole grudi, mnogo sam pospana i bole me ledja. Slicne simptome imam i u pms-u, pa sam zelela da pitam da li postoji verovatnoca da sam trudna?
Zdravo,ja sam nova na forumu,pa vas molim za odgovor. Danas sam bila na ultrazvuku i doktorka mi je rekla da imam folikul na desnom jajniku 15mm.Ciklusi su mi na 25,26 dana,a danas mi je 13.dan.Pokušavam da ostanem u drugom stanju sa mužem.Zanima me kada folikul obično puca? I kolike su šanse da ostanem trudna? Hvala unapred😊
Imam isto pitanje.Imate li odgovor na to.Ali ja sam prethodni put dobila nakon terapije i folikul je pukao,međutim,i ovaj mesec sam dobila nakon 5 dana kašnjenja,a želim bebu?I plus sam mislila da sam trudna,jer smo radili na tome.Šta da radim?I osećam bolove u levom jajniku.
pitanje.. ja spavam vec skoro mesec dana sa muzem.. i pokusavamo da dobijemo bebu .. ali uvek sve isto ništa se ne desava???
Zašto nemogu da ostanem trudna .mestruaciju sam imala 12.12 zavrsila se 17.12 kada su mi plodni dani
Iskustva sa macinom travom?
Bez rezultata
On je O pozitivna a ja A pozitivna ?? moze li mi neko pomoci hocu li lako ostat trudna ili ...please help
Sladjo, ja imam 34,35 godina, (bojim se da brojim 82godiste, zadnja generacija pionira ;) ) .. Htela sam te Sladjo pitati koliko godina imas.. Jer sam 5 godina bila u braku.. Prve godine, svaki mesec trcala u apoteku bacajuci pare na sve skuplje i skuplje testove , ubedjena da sam trudna.. Od bebe nije bilo nista. Dok mi posle 5 godina ginekolog, posle pregleda nije rekao da je samnom sve uredu... Sad imam 35 vec me hvata strah. Pogotovo sto mi se desilo u februsru ove godine kasnilo mi i zatrudnela sam sa drugom sa kojim sam vec godinu dana u vezi. u 5,6 nedelji sam samo iskrvarila.. U bolnici su suljali na van matericnu ali srecom Beta se smanjivala , pustili su me, ogranizam je sam sve izbacio.. Plase me godine i to sto mi je ginekolog rekao da je 70% problem u muskarcima, "da bivseg muza" posaljem na pregled.. I sta sad ja da radim , da idem da "vatam" klince, zbog brzig i veceg broja spermatozoida.. Malo sam pucam u glavi zbog svega toga, a godine idu brzo, dan za danom.,.. da u bolnici sam videla, puno zena koje su stajale u redu da bi dobile neke tableta, zene su bile srednjih godina, neke malo starije od mene, i objasnile su mi da to piju svaki dan da bi lakse zatrudnele?
ako je ciklus izazvan tabletama 46 dan,kad da ocekujem sledeci?
Kakvo je vase iskustvo sa kontracepcijom i trudnocom?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Od sedine dana se očekuje povećanje oblačnosti i mestimična kiša »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »