Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2825
Ostavite komentar
Kakav ste nalaz radile da biste utvrdile kandidu? Zanima me zato što mi je na poslednjim nalazima urina pisalo dosta bakterija, a dr nije obraćao pažnju na to, pa me zanima da li sam trebala neki drugi nalaz vaditi?
Ja sam imala candidu i to bas je bilo mnogo. Pa sam isla par dana kod doktorke da me ispira jodom, stavljala mi je gazu sa jodom i posle par dana mi je dala vaginalete od joda i nestala je.
Ćao drage moje. Sad sam 31+3 ii kod gin.sam bila sa 30+4 beba je bila teska 1400 jel to premalo? Inace poradjaj ce se obaviti u 38 sedmici zbog carskog..
😥
nNmojte da se brinete, iskreno, ja sam mnooogo mrsava, a beba je u 30+5 na kontroli imala 2.200 i toliko sam se bila nasekirala, jer ja sam mnogo sitna, a beba i vise nego krupna, iznad prosjeka, ali ja se osjecam ooooodlicno, plus rodila prosle godine i jednostavno sam sama sebi rekla, sve uredu, beba supeer, ja super i cemu onda briga, pa evo meni opet prekrupna, vama je po vasem misljenju sitna, ma apsolutno se ne brinite, opustite se i uzivajte 😊🤗 ne vodite se standardom vec svojom i od supruga genetikom jer evo ja sam sitna, a porodjajna kilaza mog supruga je bila skoro 6 kg😂 tako... nije kilaza parametar za zdravu bebicu 😊🤗😘
meni je u 30 bila 1200kg ali ne brinem toliko, verujem dr kada kaze da je ok i da je svaka beba za sebe. necija mozda ima 1800 tada ali eto nasa ne ☺
Nemoj brinuti, bebci brzo napreduju. Uživaj u preostalim danima trudnoće 🤰❤
Do tada ce verovatno da duplira tezinu, ako ne i vise od toga. Ne brini :)
Postrav dame 32ga sam nedelja i zanima me da li je jos neka od vas koristila MACMIROR COMPLEX 200000 i.j. +500 mg (nistatin+nifuratel)(meka kapsula) i iskustvo? Hvala
Otok u nogama! Pomoc! Negdje sam procitala da je ananas dobar za to. Ima li neko savjet sta konkretno piti/jesti, pored kompletnog nacina ishrane, dosta vode i setanja?
Oprez sa ananasom, potice otvaranje. Treba ga izbjeci kad god se moze 😊
Pozdrav mame i buduće mame👸
U 32. sam nedelji, prva trudnoća, počela sam da osećam jak sevajući bol u preponama koji bas kratko traje ponovi se jos 1-2x traje bukvalno sekund. Da li su to kontrakcije? 🤔
I ja sam osetila to par puta. Negde sam procitala da to hoce od prosirenih vena kod prepona a ja sam inace i dobila jednu na desnoj nozi tako da kad mazem kremu na nozi namazem i preponu i sad me mamje boli. Koristim hepatrombin.
Ne bi trebale biti, kontrakcije možeš osjećati u stomaku, bukvalno se stomak zgrči na par sekundi, ili kao bol u donjem dijelu ledja, sličan menstrualnim. Ti bolovi što opisuješ su vjerovatno od pritiska bebe, ali ako te zabrinjavaju nazovi svog ginekologa.
Molim vas pomazite. Grcevi u nogama nepodnosljivi. Pijem sumeci mg 2x dnevno ali slaba vjda. Svaki savet dobrodosao.
nikako sumece, uzasne su i za ljude koji nisu trudni, a kamo li za trudnice. vise stete engo koristi, rekao mi ginekolog. ja sam nocu vristala od grceva bukvalno na sav glas. pijem citri mag forte i mg mivelu i ok sam sada. A mozes i mg direkt, svejedno je. samo nemoj sumece ❤
magnezijum direkt 300 pijem ujutro i uvece. nemam grceve. pocela sam kad su mi se pojavili, i cim ne popopijem jedan dan ja ih nocu imam. Kazu da je dobro i protiv oticanja nogu i ruku.
Da li se ulazi u 8 mesec sa 31+1 ili sa 32+1 ? 🌺
od 32 picinje 8 mjesec sretnoo
Ja koliko znam 31+1 :)
Na pregledu mi je ustanovljen visak plodove vode, a na ultrazvuku doktor kaze da je bebin zeludac slabije ispunjen. Poslali su me na dodatna ispitivanja u GAK Narodni Front. Ima li neko slično iskustvo?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »