Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
Jasta si eto osjetila u 8-oj sedmici. Beba velicine 14mm i tek se na UZ cuju otkucaji srca, ali eto ti si je osjetila unutra. Koji trip 😂😂😂😂
Mame pomagajte, u 15 nedelji sam trudnoce i vec 2 dana me boli donji dio ledja i noge, i donji dio stomaka, da napomenem da je bol blagi, i da podsjeca na menstrualne tegobe,i ne traje cijeli dan. Za 2 dana idem na kontrolu, pa cu spomenuti naravno. Ali sam ja nestrpljiva i samo istrazujem da li je to normalno ili ne 😕
i ja osecam slicne bolove, nisam bila spokojna jer je prva trudnica pa sam ranije otisla na pregled, doktorica je proverila grlic, tvrdocu stomaka, kontrakcije... sve ok. Lepse se spava kada se proveri 😊

I ja imam istih "problema", kažu da je normalno, dok materica ne izadje skroz iz karlice, i sve dok nema grcenja i krvarenja.
Postovani,
Trudna sam 15 nedelja,jako me boli zub i pocinje da natice da li smem da pijem orvagil D ili clindamicin kako mi je doktor do sas prepisivao?
Hvala na odgovoru.
Ja sam kod zubara od 6. nedelje trudnoce. Inace sam redovno isla i ranije,ali sam u 6. nedelji trudnoce dobila "dzep" ili proces. Morala sam da pijem antibiotik,cini mi se da je bio Sinacilin,slagacu,ali je sa liste dozvoljenih. Sa bebom je sve u najboljem redu,15. nedelja,dabl odlican,tako da se nadamo da ce tako ostati ❤ Pravac kod zubara,jer zubi u trudnoci,generalno,lakse stradaju...
Ne bi trebalo nista od toga da pijete. Idite kod zubara, sredite zubice, tokom trudnoce je besplatno.. Srecno
15+1 sam, I vec 3 dana imam dijareju, citam da vecina ima zatvor, da li se nekom desilo slicno?
Odmah doktoru idi da napravi nalaz stolice,meni je isto bilo, ali dobila infuziju i proslo,a da nije proslo znacilo bi da imam neku bakteriju.
Sretno
Pozz,da li neka ima slicnu situaciju ? Skoro od vec 7 nedelje pa i sada u 15 oj kada jedem brzo se zasitim, stomak mi je odmah pun, pa samim tim tesko i disem. Znam da se to desava kasnije kad je stomak veliki,ali sad mi nije jasno bas zasto mi hrana ne prija.
Ja sam mrsava, ali imam isti problem kao i ti
Da li si inace sa viskom kg?
hvala na odgovoru bojana :)

Cao svima,15ta sam nedelja i vec nekoliko dana imaam bolove ili kao blago peckamke u desnom delu stomaka, bocno ispod rebra. Zanima me da li je neka od vas imala ovakvog iskustva? Molim Vas za odgovor ❤️
dali je neko imao vodeni iscjedak dali je to normalno ?
ja sam u prvoj trudnoci skoro cijelo vrijeme imala vodeni iscjedak i smatrala sam ga normalnim. Sad nekad zna biti mokro al ne kao u prvoj.
ciao cure dali je neko imao slicnu situaciju vodenasti iscjedak u 14 nedjelji nekad je vodenast a nekad voden i u sredini bjelkast malo dali je jormalno imat vodeni iscjedak u ranoj trudnoci ?

Pozdrav. Da li neka ima iskustva sa amniocintezom? Meni je zakazana za 01.07., zbog veoma niskog rezultata papp-a.
Ja sam radila amniocentezu i nije mi bilo strasno iskustvo, bio mi visok beta hcg na dabl testu. u petak radila a u ponedjeljak otisla na posao, nisam mirovala 7 dana kao sto kazu. Procedura je jednostavna, prvo urade uzv, zatim izvadi vodu cijelo vrijeme prateci na uzv gdje je beba i poslije opet radi uzv da potvrdi da je sve ok. nakon 7 dana ides na kontrolu svom ginekologu. ja jedino nisam htjela da gledam iglu i kad su boli, to ne gledam ni kad vadim krv. i nije mi bilo bolnije od vadjenja krvi. zelim vam pozitivno iskustvo i uredan nalaz.
Žene danas sam bila na pregledu 15 sam nedelja i rekla je doktorka da se beba bas spustila i da je bas nisko ali sam hvala Bogu zatvorena.Moze li to biti problem za dalje?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »