Komentari za tekst "Kako putovati sa bebom bez nervoze?"

Komentara
20
Ostavite komentar
Kasa se beba ojede od pelena na primer,
delotvorno je, najpre je oprati pa zatim u manju staklenu činiju potopiti čaj od kamilice i tuferima ili vatom tapkati više puta na ojedeno mesto.
Zatim pamučnom bebi pelenom tapkanjem dobro posušiti to mesto, to je mnogo bitno da koža ne bude vlažna na mestu ojefa.
Zatim kupiti hloranfenikol mast za oči koja fenomenalno deluje
Namazati hloranfenikolom ojedeno mesto i staviti pelenu da to mesto NE DODIRUJE, znači da ima lufta između kože i pelene.
Znači čaj od kamilice i hloranfenikol mast za oči.
Mi imamo bebu od 3 meseca. Zivimo u Austriji. Posto beba inace spava celu noc. mi uvek na put krecemo predvece. Taman on prespava skoro pa ceo put. poz.
Kad je najbolje ici sa bebom na more i na plazu? Imam bebu od 8meseci. Hvala
Moja beba ima 2 mjeseca i 2 nedelje, moraćemo autobusom za Beograd za nekih 10-ak dana, a to je 4 sata puta. MOLIM VAS ZA SAVJETE. Da li i bebi da rezervišem sjedište? Da li da nosim autosjedište, pošto je beba premala da sjedi, a biće joj sigurno naporno da mi bude u rukama sve vrijeme?
Ako se , recimo porodim u aprilu, da li se preporucuje putovanje na more sa bebom u julu?
Za ojede preporucujem Dobrijevu mast za opekotine. GARANTOVANO leci ojed preko jedne noci. Srecno!
neka mi samo neko objasni kako ce dete spavati u auto-sedistu tokom deset sati puta?kakvi su to propisi koji ne razmisljaju o tome?!!!
Da li je neko isao sa bebom od 9 meseci na duze putovanje avionom? Idemo prvi put za Kanadu, a ja idem sama sa sinom, pa me malo plasi kako ce to sve izgledati, jer je naravno zivahan dosta...
Bili smo sa bebom na letovanju koja je tamo, na moru, napunila 3mjeseca. Isli smo avionom, pa dio kolima. Nikakvih problema nije bilo, beba je sisala, ali sam joj, prvi put i samo tada, zbog vrucina nudila i malo vode. Iako nisu bile vrucine, bio je septembar, savjetujem isto-voda ili malo hipp-ovog caja za grcice malim bebama, vecim samo vodu. Bebina koza je jako porozna, pa su mi iskusni pedijatri preporucili da je ne brckam ukoliko ima ispod 7-8meseci. Takodje, iako na nekim preparatima za suncanje pise 0+, i to mi je savjetovano da izbjegavam. Nismo je suncali, ali jesmo izvodili ujutro rano i navece pri zalasku sunca da je malo "dohvati" suncev zrak. To je bilo po 5-10 minuta. U julu i avgustu, skratite vrijeme na 5-6 minuta ili krace, ako je beba bas mala. Ostalo vrijeme je imala sesiric i bila u velikoj hladovini. Setali smo pored mora svako jutro, svaku vece, po danu isto bili pored mora, uglavnom, bilo je uzivanje. Preporucujem svima koji imaju bebu perfektno zdravu i sa kojom su vec isprobali put duzi od 2 sata (racuna se i izlet gdje je beba poremetila rutinu ili promijenila izgled zivotnog prostora).
Za Milenu : Moja beba je putovala avionom sa dva ipo meseca prvi put, posto zivim u Parizu, putovali smo kod mojih roditelja u Srbiju !!!
Veruj mi nisam ga osetila u putu, bitno je da u trenutku uzletanja i sletanja aviona, das bebi da sisa, ili flasicu sa mlekom, vodom, cajem, ili lazu .....
Mi smo usli u avion, dala sam mu da pije mleko, popio je flasicu i spavao skoro ceo put, kada se probudio, presvukla sam ga i posle 15 min !!!
Moj ti je savet da za svaki slucaj posetis pediatra pre puta..... znas i sama da je svaka beba prica za sebe !!!!
ZA TIJANU: moj sin koji sada ima trinaes meseci, jedini i prvi put se ojeo u 2 ipo meseca ....mazali smo povidon jod , i preko pavlovicevu, verujte, povuklo se za jedan dan !!!!
Probajte nama je pomoglo !!!
za TIJANU:moja cerkica se jako ojela kad je imala 2-3 meseca.nema sta joj nisam mazala,i samo je bilo sve gore,pogoyovo od pavloviceve.isprobala sam svasta i na kraju sam nasla chicco-vu kremu,pise na njoj pasta lenitiva,isto je bela kao seba med i to,i od tad nismo imali nikakvih problema nikad vise..:-))
koliko najmanje treba da prodje vremena od rodjenja deteta da bi moglo da ide na duze putovanje?
Imamo 14 meseci i uzasan ojed na ribici i guzi. dobili smo terapiju cinkovom masti od pedijatra ali nije pomoglo. Cekamo rezultat urina... Mazemo Seba Med i dalje je crveno ponekad ima ranica... Perem je non stop i luftiramo !!!! pomozite
Probajte još preparata sa cinkom samo budite uporni. Pavlogal sprej recimo,bebi puder, Sudokrem itd.
planiramo letovanje avionom sa bebom od 5,5 meseci .recitenam hoce li imati neke trajne posledice zbog pritiska i da li treba naocare za sunce na plazi i da li sme u plicaku da se 'brcka'?.hvala unapred i sve pohvale.
p.s.hteli bi na grcka ostrva da idemo.Dali je to u redu za bebu?
Prilikom uzletanja i sletanja aviona, dajte bebi da sisa, dajte joj da pije sokić ili vodu na flašicu da je ne bi bolele uši zbog pritiska
Ja planiram ici na letovanje sa bebom od pet meseci,dali mogu avionom,sta mislite?
Zašto nema ni reči o putovanju avionom?
Planiram ici ovog ljeta na more sa bebom od 6 mjeseci sta mi vi preporucujete?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »