Komentari za tekst "Vaša 30. nedelja trudnoće"

Komentara
2874
Ostavite komentar
Meni pomaze voda Mg nivela
Mozes slobodno piti sodu bikarbonu onu medicincsku bez amonijaka,imas u apoteci ili Mg donat vodu.To ja koristim i pomaze!
Meni pomaze casica mleka iz frizidera
Meni pomažu orasi i bademi, a mineralnu pijem svaki dan, tako da mi ona smanji znacajno gorušicu, također jedem baš puno sezonskog sada voća.
Meni puno pomaze Donat
Ja sam se porodila tj hitan carski 21.06.2019 u 30 nedelji i rodila moju malu mrvicu curicu od 1010gr 38cm dugacka. U inkubatoru smo i polako se oporavljamo stanje je za
sada stabilno. Kazu trebace nam vremena i strpljenja ali uz maminu i tatinu ljubav Boga imamo i vere
nade i puno strpljenja i ljubavii Nadamo se najboljem. Borba za nas tek pocinje, mi ne odustajemo. izguracemo sve ❤❤ Jedva cekamo da uzmemo naseg malog andjela u rukicee. ❤❤
Magdalena,volela bih ako nije problem da mi napises zbog cega si se porodila u 30.nedelji? Ja sam sada u toj nedelji i imam placentu previju centralis i vec dva puta obilno krvarenje. Bas se bojim. Doktor mi kaze da bar izguramo do 32.nedelje. A tvojoj lepotici zelim sve najbolje i bice to velika i zdrava curica. ❤️
Cao sad smo velike curice izasle smo iz bolnice 2 septembra i sve je u redu ❤❤. Pa dobila sam preeklampsiju od jednom. Povisen krvni pritisak, otecenost, manje piskis.. I tako. Bice sve u redu nemoj da se bojis 😘 samo miruj obavezno.
Bice sve u redu ,i ja sam se u prvoj trudnoci porodila u 30.nedelji,hvala Bogu bebi nista ne fali ,dostigla je vrsnjake i vise i ne spominjem da je ranije rodjena jer i nemamo takav osecaj :)
pozdrav i bez brige,proci ce brzo i uzivacete ;)
Spinalna ili totalna, uz objasnjenje. Prva bila totalna i sve je super, sad predlazu spinalnu, a strah da budem budna je preveliki.
Mene interesuje kakav je osećaj kada vam daju inekciju u kičmu😁😁😁? Meni je prvi bio sa totalnom jer je bio hitan u 31 nedelji a sad ko bude od anesteziologa od toga zavisi tako nažalost rade u našoj bolnici ali me interrsuje tak deo davanja.
Spinalna. 😊 Odmah vidiš bebu (neprocenjiv osećaj), lakše ti je jer se ne ustaje 24h posle operacije, a dr kažu da je i sam oporavak brži.
Takođe sam imala strah da budem budna dok me seku ali budi sigurna da ništa nećeš da vidiš šta ti rade a i oni obavezno pre početka operacije proveravaju da li osećaš donji deo tela.
Spinalna. Budna si, odmah vidis bebca, lakse se podnosi..
Cao svimaa, bradavice me uzasno bole. Mazem ih obicnom pavlovicevom kremom ali imam osećaj da ce " rane" da se otvore koliko boli.. Sta da radim?
normalno je, pogotovo kod zena kod kojih je razlika između dva poroda mala, ja sam rodila prosle godine i nisam to imala, bradavice mi uopste nisu bile niti bolne niti se uvecale, pa ni u dojenju, dok ove godine, bas su izraženije i bas bas bolne. Nista strasno, grudi se pripremaju za dojenje i taj proces je kod svake zene drugaciji, neke imaju to, neke vec iscjedak itd. u gl. nema tu nista sto pomaze, sem vremena-dojenja, a ono je blizu 😊
Mazi lanolin ili multimam komprese stavljaj u sto vise neka ti budu slobode da disu. Mada mi se cini da je rano za bol. Obucno boli kad dete tek krene da sisa pa su u vlaznoj sredini.
Pozdrav drage trudnice
Da li još neka trudnica ima problem sa bolovima u preponama i u donjem dijelu stomaka, posebno kada hoda, okreće se?
Imam ja,normalno je siri se karlica,a stomak raste,pa mora da se oseca! 😉
i jaaa vec dve nedelje. kada hodam mi je lakse a cim se misici olade pri odmoru pocne da boli.. kazu da je normalno
Ooo da, i ja ih imam bas bas i mnogo tesko se okrecem u krevetu... :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »