Komentari za tekst "Embriotransfer"

Komentara
94
Ostavite komentar
Cao
Radila sam embriotransfer prije 3 dana
Uglavnom odmaram ,ustanem da prosetam krug po kuci zbog cirkulacije
Vidim racuna o zdravoj ishrani
Medjutim,par puta sam čučnjla ,savijala se ,naravno
ne naglo vec pazljivo (kako bih uzela nesto iz fioke ,dohvatila obucu sa poda,obula carape itd)
Da li to predstavlja problem? Jer citam u komentarima da je zabranjeno cucanje i istezanje.Inace ovo mi je prvi put da radim vantjelesnu 🥰
Da li je moguce da se ET radi dva dana nakon punkcije?
Nakon inseminacije bila sam u sobi sa zenom kojoj je radjena aspiracija. Rekli su joj da dodje za dva dana sa punom besikom zbog transfera.
Molim za pomoć,pre 12 dana odradjen mi je embriotransfer,danas sam vadila krv čekam još rezultat...imam braon sekret već par dana za šta sam načula da je ' dobar znak'...upravo sam uočila krvav trag...da li neko može da mi objasni ili može da predpostavlja o čemu se radi?
Pozdrav svima. Radjen mi je embriotransfer 06.04. odmrznute 3 blastocite nakon prve neuspesne vto. Ko ima iskustva neka mi pomogne savetom kako da resim moj problem. Naime, razbolela sam se 7 dana nakon et, nemam temperaturu, nos mi curi, grlo svrbi, pecka me pri mokrenju. Moze li to da naskodi uspesnosti postupka? Smem li da uzmem besto od lekova? Pijem dosta tecnosti, jedem med, limun, beli luk.
Pozdrav svima! Kod mene je embriotransfer radjen petog dana nakon punkcije jajnih celija. Embrion u fazi blastociste. Tri embriona, jedan vracen, dva zamrznuta. Embriotranfer prosao bez ikakvog bola i tegoba. Na moje pitanje lekaru trebam li mirovati i izostati sa posla nekoliko dana on je rekao da sto se njega tice mogu ici trcati maraton.😄 A sto se posla tice odmah od narednog dana mogu raditi. Nije me pitao ni koji posao radim ni koliko je tezak...I tako ja posle embriotranfera 350km voznje do kuce. Posao, spremanje rucka, pranje i motanje vesa, uzivanje... Rezultat 7 nedelja trudna iz prvog pokusaja nakon sest godina cekanja. Mnogo puta sam procitala da ako hoce da se ''zakaci'' zakacice se ako ne nece pa makal mirovale i nedeljama nakon et.
Radila sam embriotransfer 6 dan od punkcije jajnih celija, lezala 2h na klinici i putovala 280km do kuce i naravno preležala na zadnjem sedištu autu jer ne sme da se sedi. Prva mi je vantelesna i prva trudnoća. Svima zelim puno srece ♥
Pozdrav svima. Ovo mi je prva vto. Ja sam imala transfer 20-og ovog meseca. Isli smo do stadijuma blastociste i od 4 dve su mi vracene. Imam 26 god a kod supruga i mene je u pitanju njegov los spermogram. Sta mislite kolike su sanse da uspe iz prvog puta? I da li znate ako ne uspe prva vto koliko se ceka na drugu vto i sta sve treba? Inace idemo preko drzave, tj besplatno. Hvala unapred :-)
Postovane kako da se pocanasm posle Et.rad ili ne, intimni odnosi ili ne?prva mi je vto.hvala vam na odgovorima
Pozz.Ja sam pre deset dana radila vto i danas sam prokrvarila
..
Ne puno ali ima po nekoliko kapljica....da li neko zna sta je to ili je kraj
Zdravo svima , jas sam prvi put embritransfer uradila i proslo je super , doktor su mi rekli posle ubacuvanje da ne radim sport i te stvare i da samo prvi dan mirujem, jas sam posle transfer taj isti dan kad sam izasla is bolnice jer zivim u nemackoj morala sam da trcim za tramvaj i taj tan bash kad sam trebala mirovati jas sam bila bash ono u pokretu celi dan , pa hocu da kazem da smo svi mi razliciti jer jas sam ostala u trudnoci nakon prvi put i evo sad sam vec 5 nedelju u trudnoci i sad cekam sljedeci termin za eho da cujem malo kucanje srca :) zelim vam svima puno srece i verujte mislite pozitivno i bice sve u redu .
"Prva dva dana strogo mirovanje, nakon toga se ponasajte kao da ste trudni, a da to jos uvek ne znate. Osim podizanja tereta, cucanja, ne ruke iznad glave, ne putovanje (truckanje), ne skakanje i trcanje." To je meni dr rekla. Sve sto ti je rekla i devojka gore. Srecno nam svima. 👏🏼💕
Moze li mi neko reci sta podrazumeva mirovanje? Posto sam citala na raznim sajtovima i forumima i svuda pise drugacije!! Unapred zahvalna!
zdravo , jas sam takodjer radila embrio transfer i nakon toga doktori su mi rekli da prve dana mirovati ali ja bash taj dan nakon trasfera sam bila u pokretu jer zivim u nemackoj i sam morala da trcim po tramvaj i evo sad sam vec 5 nedelja u trudnoci i sam od prvi put ostala trudna hvala bogu i zelim takodjer vama puno srece mislite pozitivno i verujte u sebi i bice sve u redu a samo sam htjela rjeci da to ako hoce da bude bice i svaki covjek je intividua puno pozdrav i jos jednom zelim vi puno srece .
Draga moja ja sam radila VTO prije 20 dana,i na otpusnici mi je pisalo mirovanje. Moja doktorica mi je objasnila da to nikako nije strogo lezanje. Jer od lezanja nema nista gore. Krv treba obavezno da cirkulise,sto znaci da mozes umjereno da se kreces,mozes raditi neke lakse kucne poslove,(brisanje prasine,kuvanje rucka,pranje sudja,slaganje vesa). Ono sto ona meni nije preporucila je usisavanje,sirenje vesa-zbog toga sto ne bi smjele dizati ruke iznad glave,dizanje teskog tereta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »