Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2822
Ostavite komentar
Ja sam se ugojila sa 52 na 58, dakle 6 kg, trenutno sam 32 tt, a beba je bila teska u 30+5 2.200 kg.
Ja sam prije nekoliko dan bila na kontroli, 32+1 i beba je imala 2300. Ide 2 sedmice po tezini naprijed, ali krupnija je od pocetka, te je ocekivano. Ugojila sam se do tada bila 6 kg.
Na poslednjem ultrazvuku pre par dana beba je imala 1960gr, tad sam bila 30n+5 ja sam se ugojila 10kg, doktori kazu da je to sasvim u redu za sad, rečeno mi je da po težini beba odgovara 32. nedelji.
drage mame ja sam tacno 32 ned. i bebica ima 1445kg. da li je to malo? inace ugojila sam se samo 6kg do sad.
I ja sam 32+3 i doktor je rekao da je beba malo manja ima 1617kg,
nista strasno poz
pozdrav mamice 31 sam nedjelja da li se kojoj desilo da joj se u ovo vrijeme beba umirila malo se osjeti iako je i prije znala umiri se par dana pa opet udara a sad vec malo vise mirnija
Kod mene je bilo slično, ali je sve u redu ako osetiš bar jedan pokret bebe tako su meni rekli
pozdrav, dobila sam nalaze u 32tt sam nevalja urin pun bakterija je i željezo prenisko pijem sirup za željezo. reci te mi dali se zbog toga ostaje u bolnici. hvala
meni su nasli eserohiju koli u urinu, 5000?
jel ima jos neko iskustva?
sta pijete?
meni je doktor dao samo vodu
Jel baš gvožđe ili hemoglobin? Bakterije su u trudnoći normalne, Josif Pančić čaj za trudnice i dosta prolom vode, i 1x dnevno vitamin c od 1000mg.
Ima li jos neko problem sa hemoroidima?
Ja sam ih dobila u prvoj trudnoci.Koristila sam tada cepice,faktu mast,donat vodu i promenila sam ishranu,ali nisu prosli i napravili su mi cirkus na porodjaju.Sada ih imam opet .Koristim cepice,Dr mi je prepisao sirup portalak od kog imam uzasne gasove pa sam ga obustavila,mg 400 kapsule ,jedem vlaknasto,suve sljive i pijem mnogo vode.U svakom slucaju zbog predhodnog iskustva preporuka je da resim hemoroide do porodjaja da mi od naprezanja ne bi popucali.Ne bole me.Imate li jos neku preporuku kako da poboljsam moju situaciju?
Ja sam u prvoj trudnoci muku mucila sa tvrdom stolicom i hemoroidima iako sam celu trudnocu pila magnezijum 375mg i jela dosta povrca i voca. Sada svako jutro stavim kasiku mlevenog lana u soljicu jogurta i nemam problema. To mi pomaze. Magnezijum pijem i u ovoj trudnoci redovno.
Zdravo ženice da li se nekoj dešava da tokom dužeg ležanja na stranu da se ukočite? Imam uskoro pregled ali me zanimaju i vaša iskustva 😁 inače sam 32 sedmica 😃
To je sve normalno. Ja se svako veče vec nedeljama budim- što od vrućine, a onda od klime hladno, pa idi u wc, daj okreni se na levu stranu jer mi e na desnoj sveeee ukočeno. I onda se jedva i okrenem. A da i grčevi u mišićima u listovima su prisutni. Krenula sam u skolicu za trudnice i tamo su nam pokazali kako se rade neke vezbe baš da ne bismo patile od grčeva. A pijem i Mg direkt. Sve je super i sve je u redu, ali eto, budim se noću. Sigurno nisam jedina a nisi ni ti 🙂
meni je to svaku noć tako
pozdrav, molila bi da mi netko objasni ako se s time susreo ikada. trudna sam 31+2 tt i toko odnosa krvarim mislila sam da je to to da neću više. i jučer mi se isto dogodilo.
Idi kod ginekologa. Moguće je da ti je grlić skraćen ili omekšao pa ti se to dešava. I nema seksa dok doktor drugačije ne kaže.
Zdravo drage trudnice 🙋
32. sam nedjelja i čini mi se kao da mi je stomak mekši, nekako nije kao ranije, zanima me da li se još nekoj trudnici to dešava ? Ili ja umišljam...
Zdravo zenice, da li se nekoj od vas desava da dok seta oseti da joj se stomak skamenio i jednostavno morate da stanete par sekundi i to prodje. Da li su to kontrakcije?
Inace prva mi je trudnoca sad sam 32+2 a termin mi je 07.07. Pozdraav zenice
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »