Komentari za tekst "Vaša 13. nedelja trudnoće"

Komentara
2099
Ostavite komentar
4.1 🤗
08.01.🙂
02.01😂😂
5.1 🤗🤗🤗🤗
Pozdrav svima. Juce sam radila dabl test i na ultrazvuku mi je Doktorka rekla da sam imala blizance ali da se jedan plod nije razvio i da je sa drugom bebom sve u redu. A pre toga mi doktor to nije video i rekao da je tu jedna beba. Inače ja sam sad jako uplašena iako mi je Doktorka rekla da ne brinem. Jel ima još neko iskustva sa tim? Molim za odgovor.
lijep pozdrav Sanja. I ja sam imala isti slucaj. Nista se ne brini. Doktori su mi rekli da se dosta cesto desava. Plod koji se nije razvio ce s vremenom da nestane sam od sebe a drugo ima neometan razvoj.
Moje iskustvo je da su obicni uz toliko losi i stari po domovima zdravlja da se svasta propusti zato se na tim ekspertskim svasta otkrije. Meni su bile dve trudnoce jedan plod nije oziveo. Druga bebica je super zavrsili smo dabl. Moras biti jaka i pozitivna zbog svoje bebice koja je tu i upija svaku tvoju emociju.
Bila sam danas na ekspernom ultrazvuku. Doktorica mi je rekla da beba ima neku cistu (u predelu ispod stomaka ili na preponama,nogici,nisam sigurna jer sam u Austriji pa je bas nisam razumela na Nemackom) :/ zakazala mi je sl. nedelje opet ultrazvuk eksp. kao 'mala kontrola'
Mene sama rec 'cista' plasi. Ona mi je rekla da to nije za paniku kao,al opet nije svejedno :/ da li se neka od vas susrela sa tako necim?:/
Zene da li vas bole ledja dok ste na poslu ,jel to normalno ? ne radim svaki dan ,ali kad radi zabole me ledja i osetim par puta jak bol sa leve ili desne strane,smenjuje se. Kad sednem u polulezeci polozaj prodje. Jel samo od posla i da li ako se oseca nesto tako uopste smemo da radimo ?!
Pozdrav. Samo da podjelim jedan koristan savijet sa vama koji je meni zaista od pomoci. Ukoliko imate bas jake glavobolje ili migrene, stavite list od svjezeg kupusa na bolno mjesto. Mozda ce vam ispasti kao babske price, ali zaista meni svaki put pomaze kada imam priliku da stavim. A uzasno jake bolove imam.
Radila sam ekspertni ali mi doktor nije spomenuo nista drugo, juce sam saznala da sam morala uraditi i dabl , ali ne od doktora vec prijateljice koja se skoro porodila. Jel to moze nahnadno da se uradi ?
dabl se radi najkasnije do 13 sedmice i ide se taj dan ili sutradan sa parametrima sa ultrazvuka. Uglavnom ga sad svi rade ali mozda vas dr smatra da nema potrebe. po ultrazvuku oni vide sta treba, najvazniji je nuhalni nabor. a dabl je osim par komponenti iz krvi, cista statistika.
e sad, ako ste 12+ jos imate vremena da ga uradite ali morate ponovo na ultrazvuk.
Pozdrav svima! Ja cisto da pitam da li je neko imao isti slucaj kao ja, a to je da beba nije htela da se namesti iz profila za merenje (uz za dabl)? 😅 E to je moje danasnje iskustvo sa zakazanog dabl testa 🤭😄 gleda u nas, gledaaaa, pa zacas ledja, i sve tako u krug. Kontrola za 20dana tako da nismo mogli dabl da odradimo.
inace sve je u redu po onome sto je dr videla.
Ja sam imala ovo iskustvo,pa sam sutradan dosla ponovo da uradimo to sto nismo mogli da vidimo 😊 I onda sam vadila krv i sve je ok sa rezultatima. 💕
Ovo mi je druga trudnoca, i nisam imala ovakvih situacija, tj na uz je uvek bila mirna, a inace djuskala 24h. pa mi ovo doslo cudno i smesno, da dr nije nista predlozila, samo rekla za 3 nedelje kontrola a ja kontam da je to tripl. Opet ponavljam, dr nista ne prica 😨 sreca pa sam prosla vec jednom kroz sve ovo pa mi je poznato. Vama hvala na odg. 😚😚😚
Pa meni jeste to palo na pamet, ali dr nije, prosto je takva. 🙄 Ali nema veze, evo za 2 nedelje cu ponovo pa cemo videti. 😘
Pozdrav, ja sam imala takav slucaj ali sam se par puta okrenula na levi pa na desni bok i bebac se onda namestio bas kako treba tako da si mogla da probas malo sa tumbanjem :)
Pozdrav svim trudnicama... imam jedno pitanje 13ta sam nedelja,a lice mi je katastrofa 😏 bubuljice iskacu kao lude ne znam sta da radim,da li neko ima taj problem?
Ja generalno ceo zivot imam problematicnu kozu i jedino mi je ovo stvarno pomoglo, probaj malo je skuplje, natura siberika oblepika ulje, ja ga uvece koristim, uzmem kremu i u kremu dodam 3 kapke ulja pomesam i stavim na lice i plus na problematicne regije dodam direkno ne moze da skodi nikako a ja poboljsanje vidim bukvalno sutra dan
Jao imam ja. I to neke male, sitne koje se ni ne vide ali se osete pod rukom. Trebalo bi da sve prodje i da je posledica hormona.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »