Komentari za tekst "Vaša beba u 7. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
628
Ostavite komentar
Dva
6! 🙂
6 😇
Tacno se vidi ovde kome je prvo, a kome drugo dete 😂
Stvarno bezveze napadate zenu, samo je podelila, svoje misljenje, a svako od nas ima svoje misljenje. Ne mora, da znaci da je u pravu, a ne mora da znaci ni da ste vi.
Ja sam licno sa drugim detetom sve nesto drugacije, i nista mu ne fali.
Manite se prica kako mora, pratite svoje dete.
Moja beba ce za dva dana 8 meseci, nece da puzi al zato se prevrce od sestog meseca, setalicu voza po kuci. Poceo je polako i da hoda(naravno uz moju pomoc seta), kako je shvatio da moze da seta slabo hoce da sedi. Ima li neko slicno iskustvo?
Nas cetvoro djece, majka kaze da nikad nijesmo umjeli da puzimo. Moja beba je pocela da ustaje uz namjestaj ali i dalje ne umije da puzi jer je odavno naucila da se u puzecem polozaju pokrece tako sto se baca naprijed😂 pa se ni ne trudi drugacije
Meni je frapantno da u 2019. godini i dalje ima roditelja koji decu sile da hodaju i vode ih za ruke. Čekaj malo ženo!!! Dakle, on nije prohodao, ne hoda. I umesto da ga pustiš da se sam pokreće koliko on može ti njega vodiš za ruku. A dete 8 meseci.
Zdravo svima, moja beba vec mjesec dana puzi i podize se uz stvari ali je problem sto zna da se udari dok puzi i malo lupne glavu iako sam vecinu stana pokrila prostirkama i tepisima ipak je nekoliko puta uspio da udari glavu o plocice. Ima li neko slicno iskustvo?
Imam problem sa bebom oko spavanja.Budi se nocu da doji jednom ili dva puta ali desava se da se probudi i nece da spava pa je uspavljujem po pola sata i duze, jednostavno se probudi.Da li neko ima problem sa tim i postoji li neki lek?
Beba ne doji, majka doji, beba sisa.
I mi smo imali problem, probudi se i nece da spava po sat vremena se ljuljamo. Kako je poceo tako se i sam odviko od toga. trajalo je oko mesec dana sigurno.
Pozdrav drage mame. Planira li koja od vas na more sa bebicom? Kakva su vasa misljenja sto se toga tice?
Naravnooo ! Mi vec uveliko putujemo ! :)
O daaaa..Bili i sa cerkicom kad je imala 8 meseci a sad idemo i sa blizancima. 😊 Ako vam se ide, zasto da ne. Poneti sve za bebicu i pravac more 😉
Pozdrav svim mamama i bekama😊. Moja decak ima 7.5 meseci ali jos uvek ne sedi samostalno. Odavno se okrece sa ledja na stomak i cesto je tako na podu. Hvata igracke, vrti, baca, guce, lepo spava i jede, ima 6 zubica. Jedini problem je sto nikako nema balans kod sedenja niti ustaje sam. Da li postoji nesto kako bi ga podstakli ili naucili da sam sedi i igra se?

































A sto bi podstrekivali bebu od 7 meseci da sama sedi i igra se? Najbolje i da igracke pokupi...Kad bude spremna beba ce sama ustati i sesti.
Beba ce sama da pokaze kada bude spremna i pokusace da sedi.
Nema potrebe forsirati!
Moja beba za nedelju dana ulazi u 8. Ne zna taši, taši, ne puzi. Sedi samostalno, ali ne zna još uvek iz ležećeg položaja da sedne. Sa sedenjem ga nisam forsirala niti potpirala jastucima. Jako je živahan i okreće se brzinom svetlosti, pretežno voli da leži na stomaku. Pričao je tata, bubu,baba, a sada gaga i ao ao, ispusta svakojake zvuke koji znaju biti jako glasni i udara rukama u hranilicu , takođe baca igračke dok sedi u hranilici, zatim pogleda gde je pala ,pogleda nas i smeje se. Rano je počeo da se smeje i ispušta zvuke , sa 2 meseca još. Inače je jedna vesela beba. Super ručka i ima oko 12kg 🙂
Citam komentare da neke bebe znaju tasi tasi, ali ne znaju da puze, druge ne znaju da puze/ustaju uz namjestaj ali znaju tasi tasi.. Evo ja da se pohvalim mojom bekom koja niti se penje niti zna tasi tasi, ni ma-ma, ni ta-ta. Vesela je, smije se, jede super, stalno joj pricamo, stalno smo zajedno aktivne ali tako je kako je :D pozic
Zdravo mame 🤗 mi za nedelju dana punimo 8 meseci. Samostalno je krenula da sedi sa 6, ne puzi jos uvek, kada pevamo "Taši taši" uhvati moje ruke i krene da tapse, polako ucimo i poljubac da posaljemo..i imamo 6 zubica ..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »