Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
Meni se tako bebac smirio par dana, ali se brzo vratio na staro i sad opet pravi zurku u stomaku 😊 A sto se tice svraba, ako je jak svrab i ako vas izmedju ostalog svrbe sake i stopala, proverite transminaze jetre(alt i ast), ja imam holestazu, pa mi je od toga bilo, bila na patologiji u Frontu 7 dana, a sad se to prati i imam terapiju...
Jel ima neka mama da joj je termin krajem juna i da planira porođaj u Višegradskoj? ❤
3 jul Visegradska decak :-)
Trudnicice, da li imate kontrakcije, ja sam 35+1 i u poslednjih par dana imam cesce kontrakcije. Jutros sam imala jedno 5-6 u roku od sat i po vremena, pa su me zabrinule. Nisu bile bolne, ali se bebac smirio, tek se popodne razmrdao... Pa me zanima kakva su vasa iskustva u ovoj nedelji sa kontrakcijama?
I ja sam imala kontrakcije preko 50 jacine,svakih 10 minuta. Otkriveno na CTG-u na kontroli. Isla svaki drugi dan na CTG,preporuceno mirovanje i uzimanje magnezija da se misici maternice opuste. Sad je puno bolje i cekam sljedeci pregled. :)
Ima li neka buduca mamica pritisak i bol u predjelu rektuma?
caoo zenice usla sam u 9 mesecu. a Mali od 4 god je dobio boginje. jako se plasim za bebu. ja nisam sigurna da sam bas te prelezala. moze neko iskustvo... ??
I da ste prelezali vi, rizicno je po bebu, ali u ranijoj trudnoci. Mislim da vi nema sta da brinete.
Proverite putem analize krvi, u laboratoriji ce vam reci kako se zovute pretrage. A onda se posavetujte i sa vasim ginekologom. Moje dete je imalo kada sam bila 5ti mesec, isto sam proveravala. Srecno
Da li neko zna nesto vise da mi kaze o epiduralu, iskustvo? tj savet, da li uzeti?
Pozdrav.Ušla sam u 36 - o nedelji ali mi je beba vec bar dana mirna baš je se mirna isto kao da cijelo vreme spava dali je kod vas tako ili je to uredu ili nije .
Pa i meni je nekada mirna ali zato posle kad pocne da boksuje onda ti ne bude dobro😂😂 ne brini se nekome je beba mirna da je bukvalno ne osete a nekom neda mira 24h dnevno sve je to ok ako si bas zabrinuta otidji neka ti urade UZ i bices sigurna da li je sve u redu.pozz😊
Cao mame, imam jedno pitanje za vas u 36-oj nedelji sam, u martu sam se vencala i uzela muzevljevo prezime, predala sam za knjizicu gde mi je receno da mogu sa starom zato sto ce nova stigla tek za par meseci, u junu mi je termin, pa me zanima ako neko ima iskustva sa tim, da li ce mi praviti problem u porodilistu posto mi je licna karta na jedno prrzime, a zdravstvena na drugo. Hvala unapred..
Sličan problem. Ali kako je moguće da će ti biti gotova tek za par meseci? Ja sam predala i mislim da se čeka do 2 nedelje najviše
Ja sam istu situaciju imala kao ti, u martu promenila prezime. Ja sam, zlu ne trebalo, prosle nedelje uradila i l.k i zdravstvenu knjizicu i prebivaliste. U principu, nece u bolnici i porodilistu niko da ti pravi problem, ali mogu da prave za prijavu deteta i prijavu za onaj deciji dodatak..
ja sam imala takvu situaciju prosli put sa tim papirom od zdravstvene i licnu kartu sam predala zahtev i imala papir tako da ne znam dal je problem meni su napomenuli da makar to imam.
Ne brini nece da pravev problem u porodilistu tamo kad ti otvore papire koje pretime das to je... Licna ti i ne treba
Pozdrav...5.6. dolazi nam bebica..a ne znamo ime..curica...ako imate ideje😅
9.7. Nikodina💞💞💞
28.06. Iskra 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »