Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Jel se kome desilo da dr kaze 2 ploda..jedan kaze uredan sa srcanom radnjom a drugi ne..i da ce taj drugi nestat sam od sebe?🤔🤔🤔 kao da ne brinem trudna sam 6 +5sedmica
Zdravoo. Jel imate mozda sliku sa ultrazvuka, jer i kod mene na slici na ultrazvuku ima dva ploda i sve objasnjeno al mi ništa nisu reklii samo da sam trudna 🙄🙄
Ista situacija i kod mene. Dr kaze da se to desava.
Pozdrav zene, zanima me da li je neka od vas imala situaciju da se u 7 nedelji plod ne vidi.. Bila sam pre sedam dana i rekli mi da dodjem danas, danas opet nista 😩 sledeća kontrola opet za 7 dana sa svim nalazima. Ubija me neizvesnost
ja sam 7+3 nd ima ploda koj se slabo razvija i nema eho...😓😓😓
Uf iz mog ludog iskustva kroz koje sam prosla pre nedelju dana a mozemo reci da je slicno ja bih uradila betaHCG pa ga ponovila za 2-3 dana da vidis da li raste. Nemam sta pametnije da ti kazem osim da se nadam da ce sve biti ok
7 sam nedelja nemam nikakve mucnine samo vise spavam
Isto 😂
Zdravo
trudna sam 6 + 3 po UZ . plod je velicine 3mm . da li je to u redu, da li se normalno razvija?
jos jedno pitanje... kako resavate umor I malaksalost ? meni je posebno neprijatno na poslu zbog umora
drage zene ,
ja sam po UZ 6+3, plod je velicine 3mm . vidi se srcana radnja. da li je ta velicina ploda u redu?
da li neko ima savet kako se resiti prevelikog umora na poslu?
hvala unapred
Zdravo trudna sam 7+5, po UZ beba odgovara 6+5.. sinoc sam bila na nekoj proslavi malo sam igrala nisam pila,jedino sto se mnogo pusilo oko mene.. jutros se budim nema mucnine ni povracanja... inace sam povracala svaki dan... da li treba da se zabrinem zbog ovoga?
caoo.. kad ti se cula srcana radnja? ja sam 7+5ng a po UZ 6+6ng nema eho ....ima ploda.Doktor mi je rekao da li hocu kiretazu ili samo da padne 😔😔😔
Pozdrav!! Trudna sam 6+1, napravila sam samo kucni test i pozitivan je a termin kod ginekologa imam tek 20.06 pa me ubi iscekivanje.
Ne osjecan neke velike promjene, nemam mucnine, ne smetaju mi mirisi hrane niti bilo cega, samo bolne su mi grudi i ponekad blage bolove u stomaku.. Treca mi je trudnoca a ova se za sad puno razlikuje od prve i druge.. Zanima me dali neka od cura ima da je vodila trudnocu u Sloveniji i da se je porodila u istoj?
Pozdrav svima, trudna sam 6+6nedjelja. Vec 11 dana imam mucnine koje su prisutne stalno, uz to povracam svaki dan. Kiselina i zgaravica su takodjer prisutne. Danas sam pila hladan kakao i jela stapice i osjecala sam se odlicno od toga. Bukvalno mucnina je nestala od dva gutljaja kakaa. Nadam se da ce i nekoj od vas pomoci kakao. Ja sam pokusala ublaziti ove iscrpljujuce simptome na razne nacine koje sam procitala na netu, ali sve bi to islo van nakon kratkog vremena.
Pozdrav, radila sam test za trudnoću i pozitivan mi je. Sutra idem da potvrdim kod lekara. Po nekim proračunima bi trebalo da sam 6+4 nedelja. Imam astmu i koristim ventolin pumpicu pa me zanima ima li neko iskustvo sa tim, s obzirom da lekovi za astmu sadrže hormone?
Pozdrav svima , zadnja mesn.mi je bila 22 og marta , pa sam po ovom 7 nedelja ali jos uvek nisam bila kod dr. Zanima me da li je neka imala iskustva sa crnim iscetkom? Skoro svaki dan mi po kap crnog izadje ? Da napomenem imam policisticne jajnike i ostala sam trudna posle 5 god.od opustenog odnosa !
Odmah idi doktoru ako već nisi... Nadam se da jesi 😊
Odmah doktoru ! Ja sam imala smedji iscjedak u 6 sedmici, dobila duphaston tablete da pijem, iskreno se nadam da si vec bila kod doktora.
ja bih na Vasem mestu davno bila kod lekara,pogotovo zbog iscedka.Srecno
Zdravo zenice. Meni je ovo 2 trudnoca, izostanak ciklusa, 2 testa iz apoteke i nalaz krvi su potvrdili trudnocu. Po ovoj aplikaciji bebac pise da sam 7 nedelja, a po mom kalendaru ciklusa ispada 6 i nekoliko dana. Nisam jos stigla da odem kod dr. na uz. Zbunjuje me sto nemam bas ni jedan drugi simptom trudnoce. Msm u prvoj trudnoci mi se gadila pasta za zube i povracala sam kad samo pomislim na nju. Povremeno sam povracala... A sada mi se ponekad desi da mi je muka ali ne povracam, pasta mi ne smeta, ne smetaju mi ni mirisi. Bukvalno kao da nisam trudna. Da li se jos nekoj desilo da nema druge simptome sem izostanka menstruacije, i povremene mucnine koja je kao kad se npr. prejedes, a bez povracanja i sl.?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »