Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1130
Ostavite komentar
I moja beba se isto okrece ka televizoru, cim se tv ugasi ona okrece glavu..☺ Takodje smo 3 mesec.
Imam bebu staru 3meseca i 3 dana zadnjih mesec dana je napredovala 510grama,doktorka je zadovoljna i kaze da je to u redu,ali ja sam zabrinuta jer ona slabo jede nekad po 90-100ml po obroku a nekad je razmak izmedju jela po 4-4,5-5 sati! Hranim je AD i stolica je zuto zelena sto dr takodje kaze da je u redu da moze biti od dohrane... na sve to jos se i prehladila i samim tim jos slabije jede,kakva su vasa iskustva zaista sam zabrinuta?! Iako je ona vesela smeje se igra se....
Moj sin ima 3mes.i 4dana,poslednje 2-3 nedelje mi isto jako brljavi sa hranom,inace samo sisa. Za 2 nedelje je napredovao 300gr.i nama je doktorica rekla da je to malo😕 I ja sam bas ocajna i ne znam sta da radim. Inace,isto je
veseo,nasmejan,lepo kaki,1-2 stolice narandzasto zute boje...











Pozdrav! Ja imam bebu od 3 meseca i 6 dana..od pre 2-3nedelje pocela je nervozno da jede. Inace, ranije je ruckala lepo, smireno, hranim je AD formulom, jer nisam imala mleka...od navrsenog 2.meseca povecala je obroke na 150 g i to tako sto jede na 3 do 4 sata (dakle, ima 6 do 7 obroka dnevno)....onda je odjednom postala nervozna kada jede, povuce pa pusti..pa onda ja malo prosetam po stanu sa njom...i tako je NAMOLIM da pojede obrok....pitam se da li treba povecati broj sati izmedju obroka...mozda je bebama njihivog uzrasta dovoljno i 5 obroka dnevno....nemam pojma...pitam se da li je ta nervoza neka faza koja ce proci...u svakom slycaju ocajna sam...kad se tako ponasa, budem nervozna i ja i onda se vrtimo u krug....mozda treba da promenimo formulu...pije bebelac...sa probamo nesto drugo...nemam pojma
Zdravo, imam bebu od 3 meseca i par dana. Nocas je spavala od 24h do 9h ujutru. Uglavnom se budila oko 6h da jede i nastavila bi da spava medjutim nocas nije. Na kraju sam je probudila u 9. Doktorka mi je rekla da je ne budim vec da ce ona sama traziti kada ogladni. Da li je period od 9 sati dug za tako malu bebu da bude bez hrane, kakva su vasa iskustva?
Moja beba nekad odspava po 10-11 sati i super bapreduje. Nemojte je buditi, ako lepo napreduje, budice se sama kad bude gladna.
Ako beba lepo napreduje, nema razloga niti potrebe da se budi.
moja beba pd drigog meseca spava od 8 sati do 6 ... 7 ujutru ... bez budjenja za jelo .. i super napreduje...
I nama se isto desilo jutros, isto spava od 24 do 6 pa jede i opet spavanje do 10-11 ali se budi na sat i po-dva da jede. Jel vam se i dalje to desava?Mi kombinujemo dojenje i ad, kao da se i broj obroka smanjio,na koliko ste vi? Necemo ubrzo na kontrolu kod pedijatra pa me brine kilaza,inace zdrava i vesela bebica? pozdrav
Moj bebac legne u 8 uvece i budi se oko 5 ujuttfu dasisai odlicno napreduje. Sto znaci 9 sati spava.
Zdravo, imam bebu od 3 mjeseca, i konstantno nam se desava da u toku podoja, pravi facu kao da povraca, nekada i tokom spavanja, kad je budna.. Medutim nikada ne povrati, pa me zanima, da li je moguce da ima neki problem sa zelucom?
To je samo refleks. I moj ga ima. Uglavnom kad je sit, a vuce i dalje
Pravim bebi bebelac sa rosa vodom. Ima zelenu stolicu, nije gladna. Da li je moguce da je od rose? ili cak od caja kamilice ili kima?
Od kamilice je.Ona pravi nekad i jaaaako tamno zelenu stolicu.Mi smo je ranije mnogo koristili dok je imala grceve i stolica je bila tamno zelena.Od Rose nije jer mi koristimo nju i dalje i sad je normalne boje.
Pre ce biti od caja mi ne koristimo rosu ali bebac pije kamilicu i kim, isto ima zelenu stolicu nekad mu cak stolica izgleda kao plastelin pa mislim da je sve to zbog caja 😂
drage mame da li nosite bebicama sirok povoj ?
Slazem se są Dijanom. Ja sam prestala da mu stavljam siroki povoj cim smo izašli Iz bolnice, mi smo jedini narod u svetu koji to radi. Kad Sam pitala doktorku na pregledu kukova za to, ona mi je rekla da bi oni trebali odmah po rodjenju da snime deci kukove pa ako nisu dobri da nose povoj, a deci kojoj su normalni kukovi da kazu da ne nose.
Lenjost valjda, lakse je reci da svima treba i sacuvati pare od toliko UZ mesecno ;-)
Ne,nisam stavljala ni prvom detetu,sve bilo ok..Sada opet nisam stavljala ,doktrka joj gledala sa mesec dana na ultrazvuku,kaze odlicni kao kod deca imala iscasene kukice,nosile kaiseve..Meni se cini da to nije presudno dal sve biti ok...,problem postoji ili ne...to je samo moje misljenje.
Ne,srećom živim na Zapadu gde ne znaju za to i svi imaju normalne kukove.
Skinuli pred kontrolu u 3em mes.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »