Komentari za tekst "Vaša 4. nedelja trudnoće"

Komentara
379
Ostavite komentar
Ne brini,to je nesto sasvim normalno u trudnoci.Ja sam imala i rodila sam zdravu i pravu devojcicu pre 6 godina.Veliki pozdrav,cestitke od srca i svako dobro!
imala sam 25tog jula i nakon toga opet sam dobila 11 tog augusta to jest 13 dana samo razmaka , jucer sam trebala dobit redovni menzus al nisam dobila moze li mi neko pomoc znaci li to da sam trudna ili sta???
postoji krvarenjr prije trudnoce, pa moze bit da ste trudni. Uradite test.
Drage mame. Imam jedan problem, pa bih zelela neka od vas da mi pise ako ima isti problem. Porodila sam se u Decembru, imala sam jako tezak porodjaj puno sam krvi izgubila. Jednom sam imala normalnu menstruaciju posle toga je pocelo sve duze i duze da mi kasni. Sad mi kasni skoro dva meseca 25.06 sam imala menstruaciju od tad nisam ni jednom dobila. Bolime nekad stomak isto ko da cu da dobijem ali sam ubedjena da nisam trudna. Sta vi mislite?
Cao drage moje,e ovako mi radimo vec duze vreme na Bebi.Sada se desava to da mi kasni citavis 8 dana,tacbije juce je prosao zadnji dan ,,menstruacije,,koja je bila predvidjena ali je nije bilo.Radila sam test,prvi je bio negativan,drugi neutralan.Svakako idem ove nedelje kod lekara,ali zelim da cujem Vasa iskustva.
Plasim se samo da nije van matericna ili nesto ne znam,ni sama.
Od tegoba imam blage grceve u donjem desnom kvadrantu trbuha i znojim se malo vise nego inace.Pozz hvala
Ćao mame. Nova sam na stranici. Treba mi pomoć ne
mogu da podesim aplikaciju. Nedelje mi izračuna ok ali dole mi piše 25dana do porođaja. Nzm gde grešim 🙂 hvala puno
Upiši kad ti je termin za porodjaj, gresis do datuma.
Cao svima, vec par dana mi je muka, imam kao grceve u donjem delu stomaka,i danas mi strasno smetao miris parfema, a trebam 18.7 da dobijem.Sta mislite kad da uradim test?
trudna si
Ja sam uradila test prvi put 5 dana pre ocekivane menstruacije i bio je negativan. Bila sam bas razocarana, trebala sam dobiti i 10.07 i nisam dobila. Uradila sam test odmah posle 2 dana kasnjenja( u pitanju je clearblue digitalni) i bio je pozitivan cak i 3+ nedelja. Mislim da je najbolje ako ti bude kasnilo da uradis da ne bude kao meni pa se razocaras🙂
Pozdrav zadnja menga minje bila 02.05 i trajala do 07.05 medjutim imala sam nezasticen odnos 03.05 e sad me zanima dali je moguce da sam trudna posto imam mucninu glavobolju osjecam bol u donjem dijelu stomaka kao pred mengu i donji deo ledja baz temp od 36.6 do 37.1 a grudi su mi precrtane venama nisam u mogucnosti trenutno tets da radim...
poz.. jutros sam uradila test bile su dve crte na testu a druga crtica je bleda... trebala bi da dobijem sutra!dali znaci da sam trudna :)
Meni cim je kasnilo 1 dan ja sam bila malo u soku haha inače mi ne kasni uvek na vreme sačekala sam nedelju dana i odradila bila je jedna puna druga slaba jedva se videla odradila posle par dana i obw su pune tako da čestitam tii!
zdravo imam bebu 12 ipo mj mu dojim jos a izgleda opet sam trudna 4 tjedna do kad cu ga dojit jer je puno sisoljubac a i imam bol u dnu stomaka Blagi jeli normalno I glava boli...




Caoo, mozes slobodno dojiti bebu i dalje. Ja sam isto pitanje postavila ljekaru i odgovorio je da treba kvalitetno i dovoljno da se hranim i da mogu nastaviti dojenje. Pozdrav
Pozdrav! Menstruacija mi jasni 4 dana. Napravila sam test iiii trudna sam! Po kalkulaturu trudna sam 4tjedna+3dana.
Slabo mi je vec 5 dana bradavice osjetljive...spava mi se.. I lagani grcevi u trbuhu kao da cu dobiti menstruaciju. Narucila sam se kod ginekologa i jedva cekam vidjeti da je sve uredu😊😊❤️
svee isto i kod menee :) u petak imam zakazan pregled ^_^
Meni kasni 3 dana,pozitivan je test, u petak idem da ponovimo betu :)
Upravo sam uradila test i pozitivan je, pre dve nedelje, nekih nedelju dana nakon začeća, sam se razbolela i 3 dana sam pila Defrinol forte, ovih dana zbog gušenja i kašlja sam koristila pumpicu Ventolin i Jednu kapsulu Durofilina, kao i kapi za nos za decu Snup, brinem se da to neće uticati na razvoj ploda. Hvala.



cao da li je normalno osecati potrebu za jelom,blag bol u donjem delu stomaka sa leve strane i po manje peckanje grudi.. inace imala sam normalan ciklus 15.9 pa tri dana blago crveno 7.11
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »