Komentari za tekst "Vaša beba u 4. nedelji"

Komentara
866
Ostavite komentar
Sin moje drugarice je imao isto kruzic na vratu. Ispostavilo se da je hematom koj je nastao na porodjaju dok su vadili bebu. Nije bilo nista strasno. Neko vreme na vezbice i proslo je.
Da li ste bili na pregled? Nadam se da je sve u redu sa bebom sada? Moja sestra je kao beba imala isto na levoj strani jer se nešto ukljestilo i posle 10 dana vezbica sa fizioterapeutom sve je bilo ponovo u redu.
moja beba ima 4 nedelje i imam problem sa njom pre nekoliko dana nije htela da kaki i to je trajalo oko 6 dana pa sam zvala patroznu i ona mi je dala neku klizmu za bebe to je super to je odma proteralo ali od tog dana kad je kakila sad vise ne kaki dali neko ima neki savet ???
sve do 7 dana nije alarmantno, ako prodje tih 7 dana idi kod pedijatra vrv ce dobiti probiotik. Mi smo kupili BabyPro za grčiće i ujedno sadrze i ad kapi i probiotik je i stv nam je pomoglo, evo ova moja prdi i kaki ko pasulj da je jela i spava skoro celu noc 😊
Ja sam se porodila nema ni mesec dana (16.04.2019) taman krenulo da mi staje krvarenje i ja jutros dobijem redovan ciklus (a dojim). Da li se nekome desilo da dobije tako rano?
meni u prethodnoj trudnoci..
DA li mozda neko zna zasto se ne mjenja nedelja zivota na ovoj aplikaci?u 5. nedelji je beba ,a na ovoj aplikaciji jos uvijek 4.nedelja.
Mislim da je to zato što nema pete nedelje nego je sledeći post pod nazovom Prvi mesec i prva nedelja
Dojim bebu od prvog dana,da li će se beba odvići ili treba da se adaptira ako ja budem odsutna jedan dan i beba bude na dohrani taj dan?
Ne brini, jedan dan nece nista poremetiti, ja sam 5 dana bila u bolnici i beba posle sisala, kao da nikad flasicu nije videla :)
Caoo mamee da li neka daje bebi novalac 1 dohranuu imam jednu celu i jednu vise od polaaa da poklonim?mojoj bebi ne odgovaraaa u opstee
pozdrav..beba od mjesec dana ima zacepljen nosic i pomalo kasljuca, sta bih mu smjela dati i da li smije bijeli sljez? hvala!
postovana,moguce da je bebi zacepljen nos od mlijeka koji beba vracq..jeste li probali sa pimpicom da cistite bebi nos?
Da li ste počele da okrećete bebu na stomak?i koliko je tako ostavljate ?
Porodila sam se u Svajcarskoj i prvi dan su je stavili na stomak..mojoj bas prija da je na stomaku samo ne bi bas trebala sama da se ostavlja da spava na stomaku....
Pozdrav mame, moja beba ima 4nedelje. Dojim je na 2ipo 3h, cim se zavrsi dojenje ona ne moze da se smiri dok se ne iskaki, i tako svaki put. Da li se neko nasao u slicnoj situaciji? Hvala unapred.
Tako i moj malisa, sve dok nisam pocela da mu dajem bebicol forte kapi za stomacic.
Za 2 dana imamo punih mesec dana. Dojim ga samo. Za sada nam je super. Grceve ima, gasove takodje. Prducka kao odrastao covek,a tek sto smrdi.. Po 2-3 dana ne kaki, a kada kaki stolica je skroz zuta( bez onih belih tragova) . I bas je kasasta i smrducka..
Dojena beba u toku prvog meseca bi morala da kaki svakoga dana, oko 3-4 puta, 2 minimum, ali u tom slucaju bas obilno. Ako nije kakila 24h mora na merenje jer to znaci da ne jede dovoljno... . Posle prvog meseca, moze se desiti da nema stolicu i po vise dana, nekad i nedelja ( cak do 3 ) ali to se smatra kao normalno.
Mi imamo mali problem, bebac mi ima 24 dana, pojavio nam se zatvor, da li je neko koristio BIBILIBI caj, ja sam joj davala kim caj ,espumosan kapi za bebe, ali nam ne pomaže
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Od sedine dana se očekuje povećanje oblačnosti i mestimična kiša »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »