Komentari za tekst "Mogu li da zatrudnim ako..."

Komentara
377
Ostavite komentar
Drage moje,nova sam pa pozdrav za sve divne mamice i buduce mamice. Imam 22 godine,ja i momak imamo nezasticene odnose evo ovo je vec drugi mjesec,prvi mjesec mi je dosla crvena vjestica tacno 4.,nisam ostala trudna. Nastavili smo raditi na bebici vidit cemo sta ce biti ovaj mjesec. Imam policisticne jajnike ali redovite vjestice. Uzela sam neki dan femisan A kapi pa me zanima ima li iko iskustva sa njima? Bila bih vam zahvalna kad bi podijelili svoja iskustva.
Ne razumem vas zasto biste se odmah bunili ko I kad zeli imati bebu
Ona je punoletna vec zasto nebi postala majka ako zeli??
22 godine a već hoćeš da budeš majka?!?!? Idi, uči školu dijete...... Cccccccccc
Jok nego ce u 45 ...
Dan nakon prestanka menstruacije imala sam odnose sa momkom. Prvi put smo bili zaštićeni ali drugi put je on ejakulirao u mene. Da li postoji šansa da zatrudnim s obzirom na to da su mi neplodni dani a on je i prije toga ejakulirao?
Da li moze da se zatrudni ako imas menzis.Sa deckom sam spavala 3 dan ciklusa,nismo bili zasticeni,pa me zanima da li mogu da zatrudnim ili bar da mi neko kaze kad bih trebala da uradim test za koliko dana od odnosa da bih pokazalo da li sam ili nisam.
imam menstruaciju na 28 dana
kaka mogu da mi budu plodni dani?
14.dan bi trebala da je ovulacija...i ja imam na 28 i po kalendar aplikaciji i dr.mi kaze od 9.dana ciklusa krecu plodni dani a 14.ti je ovulacija. Raspitaj se,konsultuj dr.ali kod mene je tako. Pozdrav🙋👶❤
imam visak 10 kg?
Zdravo. Imam neredovnu menstruaciju, 3-4x godisnje, svi rezultati su mi dobri, sto se tice hormona, stitne zlezde, jajnika.. Pre nekoliko dana sam imala odnos sa deckom, pa me zanima da li mislite da postoji mogucnost da zatrudnim? I da li je uopste moguca trudnoca bez redovnih ciklusa?
Hvala unapred.
Imala sam odnos sa deckom poslednji dan menstruacije 12 avg pa 14 i 15 avg,16 avg sam slabo jela i pila jako puno vode te sam celu noc povracala sve sto unesem u sebe,ujutru i tokom celog dana me boli donji deo ledja i stomak i glava,da li je moguce da sam trudna,ili je to neki virus nesto? :/
Pa ti si devojko fenomen!!!😂😂😂
Pozdrav poslednji ciklus sam imala 25.7 i imala sam odnose s mužem pre oar dana (3) da li postoji mogućnost da ostanem trudna unapred hvala
Ja bih toplo preporučila svim ženama koje duže vreme ne mogu da ostanu trudne, a pritom imaju i neredovne menstruacije da se informišu o insulinskoj rezistenciji. To može da bude razlog nedolaska bebe ili pak više pobačaja.
Imala sam nezaštićene odnose sa dečkom 4. i 5. dan menstruacije koja inace traje 3-4 dana. Da li postoji sansa da sam trudna?
Nemam simptome osim blage mučnine i napada migrene sa povracanjem (zadnji put sam je imala pre 10meseci). Osim toga sam malo vise umorna i lenja u poslednjih nekoliko dana. Hvala!
Izvini mozda kasnim sa odgovorom ali proveri stitnu zlezdu
imam jedno pitanje. 22.04 sam imala odnos sa dečkom, on je ejkulirao u mene. Pa me interesuje koja je šansa za trudnoću s tim što mi je ovulacija 23.04? Poslednju mecu sam imala 07.04 a dobijam na svakih 30 dana.Pritom imala sam spontani pobačaj u Januaru mesecu ( biohemijska trudnoća).
Imala sam nezasticeni odnos sa deckom 06.aprila sa tim da nije svrsio u mene. Poslednju menstruaciju sam imala 07.marta i jos uvek nisam dobila. Da li postoji mogucnost da sam trudna?
Pozdrav, ja vec 2 i po godine imam odnos sa deckom bez zastite medjutim nista se ne dogadja, imam redovnu menstruaciju i ovulaciju. Medjutim, poslije ovulacije sam dobila bolove u jednom jajniku i bole me kao pred ovulaciju. Da li neko zna sta je? I kako da povecam sansu za trudnocu? Hvala na paznji 😘
moj savjet...doktoru..sve moguce kontrole...i ako je sve ok..macina trava.
lezi malo nakon sexa i opusti se

:) sretno
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »