Komentari za tekst "Vaša beba u 5. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
720
Ostavite komentar
Gde god se okrenes, sve sami debili!
Drage mame, da li je rano da beba od sest meseci prespava celu noc bez hranjenja. Do sada sam ga budila u sred noci da popije flasicu,u polu snu je popije i nastavi do jutra. Poslednjih par noci odbija,pojede mozda pola doze. Vecera u pola osam-osam i spava do sest ujutru. Da nije rano da prespava celu noc bez i jednog obroka?
Moja beba prespava cijelu noc vec od 2 mjeseca,ne znam ni je li toliko imala.Sve je stvar kako je naucis.Ako joj jednu noc nudis da jede,ona ce i sledecu noc ocekivati da jede
Moja beba je sa dva meseca pocela da spava celu noc. Zaspe oko 22h i budi se oko 8h 9h...
Nije rano da beba prespava cijelu noc. Istu brigu sam imala samo sto je moja beba od 3.mjeseca zivota pocela da spava cijelu noc. Takodjer sam se brinula pa cak i namjestala alarm da ga hranim medjutim pedijatrica mi je rekla. Da nema zaista potrebe za tim. Da ce beba se javiti kada bude gladna i da cu samo bezveze joj zeludac razvaliti. Takodjer mi je rekla da uzivam, jer to spavanje po citavu noc nece potrajati i bila je upravu. Upravo ima skok u razvoju i hranjenje je ustaljeno kao i preko dana. Beba ce uskoro 6 mjeseci.
Nije rano, moje misljenje je da beba sama zna sebi da namjesti ritam i vjerovatno bi se probudila da je gladna. Moja beba spava cijelu noc od 3.mjeseca, a sad ima 5 i po. Rijetko kad se probudi tokom noci na jos jednu turu ali zato pred spavanje pojede vise nego inace.
Bebac ima 5 m i 2 ned i od kuce se poceo izvijati unazad kao da ce most napraviti. To radi kada ga prsvlacimo i kada mu dosadi u kolicima. Da li je neko imao slicnu situaciju.
To ti u prevodu znaci dizi meee necu vise ovdjee 😂
Zubici .
Nista zabrinjavajuce,jacaju misice ili im dosadi u lezecem polozaju pa se vrte ,sve je to normalno u ovom periodu
Dobar dan drage mame.. Zanima me da li jos neka mama ima problemcic sto beba nece da joj rucka. Imam bebu od 5 meseci i 2 nedelje i vec mesec dana pokusavam da joj dam kasicu probala sam sa slanom pa slatkom ja sam joj kuvala i spremala ,nije htela. Probala sam kupovne ,nije htela. Pije samo mleko. sa 5 meseci je napredovala 1200 i dr. mi je rekla da je to punoo. inace rodjena je sa 3100 sada sa 5 ipo meseci ima 7600. pa me zanima sta jos da pokusavam da bi pocela da rucka. Inace druga mi jr brba imam decaka od 17 meseci on je od samog pocetka lepo jeo :) hvala unapred :)
Mi imamo isti problem. Doktorica nam je savjetovala da onda pauziramo 2 nedelje pa ponovo probamo sa kasicama.
Moja beba ima 5 meseci i 2 nedelje. Rodjena je sa 3.160 kg, 31.12. smo bile na kontroli i sada je teska 7.700 kg. Pedijatar nam je rekao da odlicno napreduje. To je slicno kao i Vasa beba. A sto se kasica tice, ja nemam taj problem, ali verujem da treba i dalje da budete uporni. Beba ce sigurno prihvatiti hranu cim bude imala potrebu za njom i kad joj mleko ne bude bilo dovoljno.
Pozdrav svima, imam bebicu od 5 meseci rodjen je 19.03. Momak je super od 5og dana zivota hranim ga Novalac-om, lepo napreduje sada ima 7,4 kg..rodjen u 36oj nedelji sa 2,8 kg..Guce,prevrce se vec duze vreme sa stomaka na ledja i obrnuto, dize se da sedi, uzima predmete glasno se smeje..Spava bez budjenja od 22h do 7h time sam prezadovoljna..Jedino sta me muci sto nista od povrca i voca nd zeli da jede..sve sam probala i da kuvam i kupovne kasice i da ugrejem i hladne ali nista..sve pljuje i place. Jedino sto osim mleka jede jeste Milupa zitarice sa bananom, kukuruzom, obicne i milupa rice cereal ali i to na flasicu! Ako neko ima slicno iskustvo, savet ..pisite..
Pokusajte da mu date samo kuvanu sargarepu sa 2 kas.formule, ako vec niste. Kod nas je to upalilo. Srecno!
mame ako necija beba ima problema sa dermatitisom ili ekcemom, ima dr u Banja Luci na biljnoj bazi pravi kreme i mojoj bebi je za 3 dana prosao ekcem. apoteka se zove Hilandar, ako ne nadjete br na netu ja cu vam ovde ostaviti. posaljete mu sliku ekcema i on napravi kremu.
Pozdrav mamice :) Da li neko od vas ima problem sa crvenilom blagim oko ustiju bebe i malo na bradi? Čime to da tretiram? Mislim da je problem u tome što sve trpa u usta jer nam je upravo izbio prvi zubić ☺️ Inače, beba ima 5 meseci i 3 nedelje, još uvek samo dojena tako da nije ni od kakve hrane! Hvala 🍀
Mi smo to imali nekoliko puta ali to sve preko noci prodje,tako da se time ne treba se opterecivati
Probajte pantenolom
Imali. Brzo je proslo. Nista nisam stavljala na njegovo lice. Sve igracke oprala u vrucoj vodi i sodi bikarboni. Pa isprala vrelom vodom. To radim jednom sedmicno. Pazim sta stavlja usta. Kad ga ljubazni komsija pomazi po ruci, drzim rucicu dok komsija zamakne, ocistim. I nije mi problem da se derem na njegovu babu, dirala si telefon a sad bebu a nisi prala ruke!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »