Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
1345
Ostavite komentar
ja danas slucajno u posti da podignem neki paket i reko da proverim bzv dal ima neka uplata ,ne kosta nista da pitam. I ko zna od kada od grada mi leglo 20.000 rsd. Eee da niko ne obavesti za tu uplatu. Sramota bre.
ја сам се породила 8-ог септембра, после 10 дана ми је стигло решење за породиљско и родитељски додатак.А 20-ог октобра ми је уплаћено породиљско за август и септембар и редовно уплаћују сваког 20-ог у месецу...А родитељски ми је уплаћен први пут 20-ог новембра и то су ми све уплатили што су требали још од септембра, друго дете је у питању,10.000 сваки месец.
Nisam dobila nikakvu poruku, zvali su me i pitali je l dete vakcinisano i gde, rekli su mi da probam da podignem novac 20.11. Al nije sigurna da li sam na spisku za isplatu, 21.11. mi je i resenje stiglo... :)
drage zenee...porodila.sam.se.pre 3 ipo meseca carskim..i ne bi jos uvek.ostajala trudna ali imala sam.jedan rizičan odnos inace jos uvek nisam.imala.menstruaciju od porodjaja...kakve su sanse da zatrudnim? :/jako sam zabrinuta
Normalno je da nemas menstruaciju i do 6 meseci (ako dojis), ali sanse za trudnocu su velike svakako. Ako ne zelis ostati trudna to i kazi svom partneru 🤗
I mi smo dobili parice
Mame pomagajte. Svaki put kada operem i otkuvam lazu u unutrasnjosti ostane belk..vrv od kamenca. Laze mi nikad ne deluju cisto🙄 Da li se to i vama desava i kako odrzavate higijenu flasica i lazi.
Ubacim malo pirinca u vodu u kojoj prokuvavam I uopste mi ne ostaje kamenac. ☺
Koristim Rosu za otkuvavanje i nema kamenca. Probajte....
Flasicu otkuvavam tako sto je umotam u krpu unutar nje stavim i cuclu kad prokuva pustim 2 min,tako u dudu umotam i nema kamenca😊
Da, tek flasice nesto najgore izgledaju neuredno i ako ja znam da su ciste na 6 meseci kupujem nove jer drugacije ne vredi ... A to je tako voda je puna kamenca i nista ne pomaze ....
ImAm temperaturu vec 2 dana, blaga upala sinusa. E sad odkad sam se razbolela bebi je bas retka stolica. da li neko zna da li je bebi to zbog mog stanja?
Pametnije je da dojite,jer na taj nacin detetu svoja sopstvena antitela putem mleka dajete..puno pozdrava!
Ne bi trebalo da utice na bebu. Prije da je cista slucajnost... razmisli da nisi jela ili pila nesto sto obicno ne uzimas. ♥️
Porodila sam se u Pančevu, tamo sam sredila sve papire :)
Mame, da li ste dobile onih 100k ili neko obavestenje nesto? Zna li neko kada pocinje isplata?
Ja sam se porodila 11.8. Za roditeljski dodatak predali smo u porodilištu. Resenje je stiglo, ali mi ga u pošti nisu tražili. Samo lična karta. Novac sam podigla 20.11.
Porodila sam se 9. avgusta, pre neki dan stiglo obavestenje da ce biti uplata u narednih mesec dana...
Mamadecaka, kada si podnela zahtev i jesi li u bolnici sve zavrsila ili licno? I ja sam se porodila 09.avgusta, ali jos uvek nemam nikakav odgovor sa njihove strane. Ni resenje ni sms obavestenja. Zahtev sam podnela licno 12.septembra.
Ja sam se porodila 18.8,a novac dobila 20.10 a moglo je i pre. U bolnici ti upisu bebu ,i dobijes na kucnu adresu izvod iz matične knjige,i posle treba da uzmes potvrdu o prijavi adrese u supu i da odes u opštini i daju ti spisak sta od dokumenata da preda,posle ti stigne resenje da je odobreno Il nije roditeljski dodatak i meni je posle stigla sms o uplati u postanskoj. Ali najkasnije 40 dana od podnošenja zahteva svima treba da stigne novac.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »