Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1772
Ostavite komentar
Ne znam sta je Adeko, ali u bilo kom slucaju imate pravo na bolovanje. Visina plate ce vam biti manje od polovine koliko sad primate
Ćao drage moje. Po računici sam trudna 6+1.. Druga trudnoća. Nemam mučnine samo umor,i bolne grudi.. 26.12. trebam na prvi UZ pregled. Nadam se da će sve biti ok..♥️👨‍❤️‍👨 Držite mi fige ♥️ A Vama svima zelim daa Vam trudnoća protekne u najboljem reduu ❤️❤️
Koliko folne kiseline treba uzimati u ovom periodu trudnoce? hvala na odgovoru!😊
Pozdrav! Pa, svaki dan jedna tabletica folne- najbolje uz obrok.
Po mojim proracunima, u 6 sam nedelji, 24.12. idem na UZ. Aplikacija pokazuje da je termin na moj rodjendan, sjajno! Pozdrav za sve!
Pozdrav zene, u 6.sam nedjelji trudnoce, prva trudnoca, danas mi se pojavio smedkasti iscjedak, i imam bolove u donjem dijelu stomaka, pa sa se zabrinula, da li je to uredu ?
Pozdrav ,u 6 nedjelji sam ,druga trudnoca bol u ledjima stomaku ,tupa bol .Da li je neko imao taj priblem.27.12 na pregled
Zdravo.Konacno se pridruzih ovom klubu :) po drugi put nakon 3 godine cekanja.Moj "problem" je ogromna cista.Zanima me je li imao ko slicno iskustvo,savjeti,sve moguce.Hvalaa :)
Drage mame.. Je li imao ko iskustva sa snimanjem zuba u trudnoci? U 6oj sam nedjelji, u prvoj polovini proslog mjeseca, neznajuci da sam trudna sam snimila zub. Tacnije, odradjen je snimak u periodu plodnih dana. Ginekolog kaze da pratimo, po knjizi ne bi trebalo biti problema. Inace mi je treca trudnoca.







I ja sam isto snimala zub na pocetku trudnoce, ne znajuci da sam trudna, i sa bebom je sve u redu hvala Bogu :)
Pozdrav zene, ginekolog mi je prepisao vitamin C od 1000mg I vitamin E od 100mg, u apoteci mi kazu da je preporucena dnevna doza za trudnice 10mg. Ja sam sad zbunjena koju jacinu uzeti? Da li je neka od vas pila vitamin E I koju dozu? Inace sam 6 nedelja.
Pozdrav dragee.. Danas sam bila na pregledu nista se ne vidi, a tri dana unazad moji testovi pozitivni. Jutros moja beta 963 , i u petak trebam da je ponovim. Kakva su vasa iskustva sa tim? Da li imam razloga za brigu?
moja beta bila je 5000 a dr nije mogao da vidi plod. 5 dana posle sve vidljivo...
cao zene,ja sam u 6 oj nedelji bila kod ginekologa sve ok,nemam mucnine ali mi se non stop spava i imam povremeno bolove u stomaku...nadam se da je to sve normalno,u pitanju je prva trudnoca...pozzzz🤗🤗🤗❤
Cao ja sam isto u 6 nedelji stim sto jos nisam bila na pregled tek 3 December mi je zakazan pregled ,treca mi je trudnoca isto imam bolove u predelu stomaka pogotovo kad naglo ustanem !
Cao, nova sam ovde. Po proracunu sam 6. nedelja. Test je pokazao pozitivno, ali jos nisam isla na pregled. Zakazan je za 2 dana. Danas sam primetila svetlo braon sekret na toalet papiru. Da li neka ima iskustva sa tim? Bas sam se uplasila.
mislim da je to u redu.. ja sam imala isto braon sekret oko ciklusa i sad minje
doktor potvrdio da je sve u redu
pozdrav mame,imam pitanje,ako moze i pomoć,ovo mi je druga trudnoća,prva je bila pobačaj u 7 nedelji,nije bilo ploda. i sad imam temperaturu 38 vec tri dana,nista ne pijem od lekova vec sama padne posle nekog vremena. da li se nekoj nesto slicno desilo?
Zdravo mame. U 6.nedelji sam i za sada je sve super, nemam mucnine, osecam se super. Inace druga trudnoca mi je. Sada me zanima da li neka mama ima probleme sa mucninom u voznji, ja imam bas strasne, cak i kada nisam trudna imam problem mucnine u putu i koristim tablete, posto sada ne mogu, da li imate nesto da mi preporucite. Sledece nedelje svakako idem kod doktora, ali bih volela da cujem kako vi resavate ovu vrstu mucnine.
Dobar dan. Da li neko ima iskustvo sa jako niskom betom? Radila sam pre dva dana i bila je samo 73.Danas je radim opet, a inace ciklus tek sutra treba da mi dodje. Da li je beta ok za tako ranu trudnocu?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »